Такос - рецепт

Такос з куркою
Інгредієнти:
Для курки:
Для тако:
Приготування
На дно товстостінної сковороди наливаємо оливкову олію і кладемо злегка роздавлений зубчик часнику, обсмажуємо його до появи аромату і прибираємо. У часникове масло кладемо півкільця цибулі і пасеруємо їх до м'якості.
Поки смажиться цибуля - куряче філе нарізаємо соломкою, приправляємо сіллю, перцем і посипаємо борошном. На окремій сковороді розігріваємо 3 столові ложки рослинної олії і обсмажуємо куру до золотистої скоринки - 6-8 хвилин.
В цибульну пасеровку додаємо паприку, кмин, нарізаний перець чилі (без насіння) і орегано. Готову курку також відправляємо до цибулі і заливаємо в сковороду бульйон. Тушкуємо наш гострий курячий соус близько 20 хвилин до повного загустіння.
Сервірувати курячий такос можна по різному: можна нарізати всі овочі для тако і подати їх гостям окремо, щоб кожен міг зробити закуску по своєму смаку, а можна змастити корж сметаною, викласти трохи салатного листя, нарізаного цибулі, редиски, бобів і соусу, скласти коржик навпіл і подавати до столу.
Такос з яловичини - рецепт
Інгредієнти:
Для сальси:
Для гуакамоле:
Приготування
Перед тим, як приготувати такос, необхідно нагріти духовку до 180 градусів.
У сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому нарізану півкільцями цибулю і перець.

Тим часом можна приготувати соуси: для сальси помідори нарізаємо кубиками, присмачую соком половинки лайма, дрібно нарізаним салатним цибулею і петрушкою. Для гуакамоле авокадо тиснемо виделкою, додаємо трохи соку лайма і сметани, перемішуємо. Коржі тако кладемо в розігріту духовку на 3-4 хвилини, після чого їх можна наповнювати тушкованою яловичиною і соусами, посипати подрібненим салатом і тертим сиром. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Соус з фаршу
Соуси з м'ясом - традиційна складова італійської кухні. Їх досить часто використовують в приготуванні пасти і лазаньї. І сьогодні ми розповімо, як

Кесаділья з куркою - рецепт
Коли вам говорять слово «Мексика», з чим він у вас асоціюється? Кактус? Чилі? Мохіто? А у кого-то з кесадильей з курки. Ви бажаєте скуштувати дари

Фахітос - рецепт
Фахітос - це відомий мексиканський страва, що нагадує нашу шаурму. Це блюдо відмінно підійде для перекусу, так і до вечері буде вельми до речі.

Сальса з манго
Сальса - мексиканський гострий соус, який популярний у всьому світі. Його основою є помідори і гострий червоний перець, а додавання інших

Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І

Гостра сальса
Сальса - це соус мексиканської та інших латиноамериканських кухонь. Його базовими компонентами є помідори, перець чилі, цибуля, часник, кінза. Також