Кесаділья з куркою - рецепт

Кесаділья м'ясна з куркою
Кесаділья - зручне блюдо, яке легко брати з собою на роботу або прогулянку, та й готування цієї прекрасної закуски займає лічені хвилини. Давайте почнемо знайомство з ним з практично традиційного рецепту.
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе моєму, очищаємо від плівок і жиру, нарізаємо тонкою соломкою і приправляємо сіллю, перцем і сумішшю спецій для тако, яку можна знайти практично в будь-якому супермаркеті по сусідству з тортільяс. Потім курку необхідно обсмажити до готовності на парі столових ложок оливкової олії.
На останньому рослинному маслі обсмажуємо тонкі кільця цибулі та болгарського перцю до тих пір, поки останній не потемніє.
В окремій сковороді розтоплюємо близько половини столової ложки вершкового масла, викладаємо тортилью, насипаємо трохи тертого сиру, овочі, курку і, наостанок, повторну порцію сиру. Закриваємо начинку ще однією коржем і продовжуємо обжарку до тих пір, поки нижній шар не зарум'яниться. Перевертаючи кесаділью на іншу сторону, не забудьте додати половину столової ложки вершкового масла. Таким чином, зарумяниваем всі коржі і подаємо закуску, нарізавши її порційно шматочками на зразок піци.
Кесаділья куряча з кукурудзою
Інгредієнти:
Для кукурудзяної сальси:
Для кесадільї:
Приготування
На сковороді без олії обсмажуємо кукурудзу. Додаємо її до консервованої сальси, туди ж відправляємо трохи нарізаного коріандру і сік лайма.
Курячу грудку нарізаємо соломкою і маринуємо в суміші спецій з солі, перцю, кмину, чилі, і соку лайма. Обсмажуємо куру близько 5 хвилин, а за 30 секунд до кінця готування видавлюємо в сковороду часник.
Тортильї підігріваємо в мікрохвильовій печі близько 15 секунд. На кожну з коржів кладемо трохи тертого сиру, 2 столові ложки сальси, курку, ще одну порцію сиру і закриваємо всі коржем. Кесаділья з куркою і кукурудзою обсмажується з обох сторін на оливковій олії до золотистого кольору.
Кесаділья з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як готувати кесаділью, куряче філе відбиваємо, нарізаємо соломкою і обсмажуємо, приправивши сіллю і перцем.
На оливковій олії підсмажуємо гриби і цибулю до повного

На окремій сковорідці розігріваємо пару столових ложок рослинного масла, кладемо одну корж тортільяс, зверху трохи сиру, потім овочеву суміш з куркою і спеціями, і знову сир. Накриваємо кесаділью другий тортильєю і обсмажуємо закуску з обох боків до золотистого кольору. Нарізами готову страву на порційні шматки і подаємо з сальсою і сметаною. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Соус сальса - рецепт
Якщо ви любите гострі страви, то цей рецепт доведеться вам до вподоби. Соус сальса відноситься до мексиканської кухні. Його головний і незмінний

Кесаділья - рецепт
Любите готувати страви мексиканської кухні? В такому випадку вам варто звернути увагу на страву під назвою кесаділья. Це дві смачні коржі тортільяс з

Такос - рецепт
Любите погарячіше? Тоді ви точно знайомі з мексиканською кухнею. Сьогодні ми вирішили розширити свої пізнання і розповісти про те, як приготувати

Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І

Кесаділья з фаршем
Кесаділья - смачне мексиканське блюдо. Робиться з коржів тортилья, в які загортають різноманітні начинки. І сьогодні ми розповімо, як приготувати її

Кесаділья з сиром
Кесаділья - це смачне мексиканське блюдо, що складається з тортилий, в які загортають різну начинку і обсмажують на сковороді. Сьогодні ми поділимося