Кесаділья з фаршем
Кесаділья - це традиційне мексиканське блюдо, яке зазвичай готується з курячим м'ясом. Воно виходить досить гострим, але напрочуд смачним і пікантним.
Інгредієнти:
курячий фарш - 800 г;
цибулина - 1 шт.;
сир твердий - 100 г;
кінза - 1 пучок;
тортилья - 4 шт.;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
майонез - 1 ст. ложка;
перець чилі - 1 шт.;
кетчуп - 2 ст. ложки.
Приготування
Цибулину і перець чилі чистимо, обробляємо, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на розігрітому рослинному маслечко близько 3 хвилин. Потім викладаємо курячий фарш і, помішуючи, обсмажуємо все на середньому вогні хвилин 10. Після цього знімаємо сковороду з вогню, додаємо в начинку подрібнену кінзу і тертий сир. В окремій пиалке змішуємо майонез і кетчуп . Коржі тортилья прогріваємо на сухій сковороді, а потім промазуємо приготованим соусом, викладаємо начинку і обережно звертаємо коржик навпіл. Подаємо кесаділью з курячим фаршем відразу ж і насолоджуємося прекрасним смаком страви.
Інгредієнти:
коржик тортилья - 4 шт.;
яловичий фарш - 500 г;
кукурудза консервована - 400 г;
червоний пекучий перець - 2 р;
цибулина - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
спеції;
твердий сир - 200 г;
масло рослинне - 3 ст. ложки.
Приготування
Отже, чистимо цибулину і дрібненько шаткуємо. З банки консервованої кукурудзи обережно зливаємо сік, пробиваємо її несильно блендером і додаємо в заздалегідь обсмажений і остиглий м'ясний фарш. У сковорідку наливаємо рослинне масло, викладаємо цибулю, додаємо порізані скибочками зубчики часничку і подрібнений червоний гострий перчик. Прогріваємо овочі хвилин 5 а потім викладаємо до них фарш, солимо, перчимо за смаком і обсмажуємо до готовності. Зайву рідину зливаємо, перекладаємо начинку в інший посуд і залишаємо остигати. Твердий сир натираємо на терочке.
Тепер беремо готову корж, намічаємо на ній середину, притрушуємо злегка сиром і викладаємо ложкою нашу суміш, розподіляючи її на половину всієї поверхні. Зверху посипаємо фарш ще сиром і акуратно складаємо коржик навпіл. Далі викладаємо її на суху гарячу сковороду і обсмажуємо за 2 хвилинки з кожного боку. Повторюємо все теж саме з рештою коржами і подаємо готові кесадільї з фаршем на стіл, розрізавши за бажанням навпіл або на четвертиночки. Подаємо блюдо гарячим.
Рецепт кесадільї з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину і перець чилі чистимо, обробляємо, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на розігрітому рослинному маслечко близько 3 хвилин. Потім викладаємо курячий фарш і, помішуючи, обсмажуємо все на середньому вогні хвилин 10. Після цього знімаємо сковороду з вогню, додаємо в начинку подрібнену кінзу і тертий сир. В окремій пиалке змішуємо майонез і кетчуп . Коржі тортилья прогріваємо на сухій сковороді, а потім промазуємо приготованим соусом, викладаємо начинку і обережно звертаємо коржик навпіл. Подаємо кесаділью з курячим фаршем відразу ж і насолоджуємося прекрасним смаком страви.
Кесаділья з фаршем, кукурудзою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Отже, чистимо цибулину і дрібненько шаткуємо. З банки консервованої кукурудзи обережно зливаємо сік, пробиваємо її несильно блендером і додаємо в заздалегідь обсмажений і остиглий м'ясний фарш. У сковорідку наливаємо рослинне масло, викладаємо цибулю, додаємо порізані скибочками зубчики часничку і подрібнений червоний гострий перчик. Прогріваємо овочі хвилин 5 а потім викладаємо до них фарш, солимо, перчимо за смаком і обсмажуємо до готовності. Зайву рідину зливаємо, перекладаємо начинку в інший посуд і залишаємо остигати. Твердий сир натираємо на терочке.
Тепер беремо готову корж, намічаємо на ній середину, притрушуємо злегка сиром і викладаємо ложкою нашу суміш, розподіляючи її на половину всієї поверхні. Зверху посипаємо фарш ще сиром і акуратно складаємо коржик навпіл. Далі викладаємо її на суху гарячу сковороду і обсмажуємо за 2 хвилинки з кожного боку. Повторюємо все теж саме з рештою коржами і подаємо готові кесадільї з фаршем на стіл, розрізавши за бажанням навпіл або на четвертиночки. Подаємо блюдо гарячим.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
Фарш з грибами - рецепт
Фарш з грибами - це блюдо, яке може виступати як окрема страва. Його можна подати з хлібом або чіпсами. Також його можна додавати в пироги, лазанью,
Гречка з фаршем в мультиварці
Гречка чудово виконує роль гарніру для різних страв, але її можна приготувати і як самостійне повноцінне блюдо. Пропонуємо вам зробити в мультиварці
Кесаділья - рецепт
Любите готувати страви мексиканської кухні? В такому випадку вам варто звернути увагу на страву під назвою кесаділья. Це дві смачні коржі тортільяс з
Мексиканський суп з квасолею
Мексиканський суп з квасолею - смачна, ситна та поживна страва. Його незвичайний пікантний і гострий присмак неодмінно сподобається вашим близьким і
Кесаділья з сиром
Кесаділья - це смачне мексиканське блюдо, що складається з тортилий, в які загортають різну начинку і обсмажують на сковороді. Сьогодні ми поділимося