Мексиканський суп з квасолею

Рецепт мексиканського супу з квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Квасоля промиваємо і заздалегідь замочуємо на кілька годин у теплій воді, а потім відварюємо. Овочі чистимо, шаткуємо і пасеруємо морква, цибулька, селера і перчик на рослинному маслечко близько 5 хвилин. Потім вливаємо гарячий бульйон, кладемо консервовані томати , чилі і лавровий листочок. Після закипання зменшуємо вогонь, проварюємо супчик хвилин 10 додаємо квасолю, приправляємо спеціями і видавлюємо часничок. При подачі на стіл прикрашаємо мексиканський гострий суп з квасолею подрібненою зеленню кінзи і подаємо до столу зі сметанкою і кукурудзяними чіпсами.
Мексиканський чилі суп з квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Фарш обсмажуємо прямо у каструлі масло, а потім гарненько його розминаємо, щоб не утворилися великі грудочки. Овочі промиваємо, очищаємо, шаткуємо цибулька дрібними кубиками і пасеруємо на сковорідці. Потім додаємо подрібнений перчик чилі, кидаємо кмин мелений, спеції, видавлюємо часник, перемішуємо і тушкуємо.
Далі готову обжарку перекладаємо в каструлю до фаршу додаємо помідори і заливаємо томатною пастою і водою. Ставимо посуд на середній вогонь, прикриваємо кришкою і варимо хвилин 45. Після закінчення часу кидаємо цукор, сіль, викладаємо консервовану квасолю і ложечку какао. Все перемішуємо і на слабенькому вогні витримуємо ще хвилин 15. Подаємо готовий мексиканський суп з квасолею і фаршем з тертим сиром і білим хлібцем.
Мексиканський суп з квасолею і кукурудзою
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, розрізаємо навпіл і шаткуємо тоненькими півкільцями. На сковороду наливаємо трохи рослинного масла і пасеруємо цибульку до золотистого відтінку. Помідори промиваємо, вирізаємо плодоніжку і ріжемо тоненькими долечками. М'ясний фарш викладаємо до цибулі і обсмажуємо майже до готовності. Потім

У каструлю наливаємо воду, додаємо трохи солі і доводимо до кипіння. Далі кладемо макарони і варимо до готовності. Після цього додаємо м'ясний фарш з овочами і продовжуємо готувати суп на середньому вогні. Цим часом відкриваємо поки банки консервованої кукурудзи й квасолі, зливаємо акуратненько розсіл і кидаємо по черзі в суп разом з подрібненим перцем чилі. Доводимо страву до кипіння, додаємо подрібнену зелень, проварюємо кілька хвилин і знімаємо каструлю з вогню. Подаємо блюдо гарячим зі сметаною або несолодким йогуртом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з квасолею та морквою
Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам

Салат з кукурудзи й квасолі
Салат з кукурудзи й квасолі - прекрасний варіант для подачі на фуршеті або святковому торжестві. Варіантів його приготування може бути безліч, все

Салат з консервованої квасолею
У зиязикай період брак свіжих овочів нам на допомогу приходять консервовані. Якщо у ваших запасах є консервована квасоля - вам дуже пощастило! З

Зимовий салат з квасолею - рецепт
Зиязикай салат з квасолею - чудова закуска до різних страв. Її можна додавати в супи або подавати як гарнір. Давайте розглянемо з вами кілька

Кесаділья з фаршем
Кесаділья - смачне мексиканське блюдо. Робиться з коржів тортилья, в які загортають різноманітні начинки. І сьогодні ми розповімо, як приготувати її

Мексиканський суп з кукурудзою
Варіантів створення мексиканського кукурудзяного супу досить багато. Але основа завжди одна - курячий бульйон і консервована кукурудза. А з рештою