Салат з кукурудзи й квасолі
Салат з квасолею і кукурудзою можна приготувати в будь-який час року, так як консервовані боби прикрашають полиці супермаркетів в будь-який сезон. Рецепти цікавих салатів з участю цих інгредієнтів читайте нижче.
Салат з куркою, квасолею і кукурудзою
Інгредієнти:
рослинне масло - 2 ч. ложки;
кукурудза консервована - 1 1/2 ст.;
чорна квасоля - 150 г;
філе куряче варене - 150 г;
манго - 1 шт.;
червоний цибуля - 1/2 шт.;
болгарський перець - 1/2 шт.;
сік лайма - 3 ст. ложки;
петрушка;
лимонний сік.
Приготування
Манго і болгарський перець нарізаємо дрібними кубиками, цибулю також подрібнюємо. Куряче філе розбираємо на волокна і змішуємо з нарізаними овочами. Додаємо в салат, бобові і нарізану зелень петрушки. Заправляємо салат олією і соком лайма.
Салат з квасолею, сухариками і кукурудзою
Інгредієнти:
квасоля червона - 1 банка;
консервована кукурудза - 1 банка;
болгарський перець - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
цибулю-шалот - 2 ст. ложки;
авокадо - 2 шт.;
сіль - 2 ч. ложки;
цукор - 2 ст. ложки;
цедра лайма - 1 ч. ложка;
сік лайма - 6 ст. ложок;
оливкова олія - 9 ст. ложок;
свіжа петрушка;
сухарики.
Приготування
Болгарський перець і авокадо нарізаємо кубиками. Цибулю ріжемо тонкими кільцями. Змішуємо всі овочі разом із зеленню. Готуємо заправку з соку лайма, масла, солі та цукру, поливаємо нею салат. Перед подачею посипаємо блюдо сухариками.
Салат з червоною квасолею, кукурудзою та сухариками подається кімнатної температури, відразу ж після приготування. Легкий салат з кукурудзою та квасолею можна подавати разом з основною стравою, або окремо, з часниковою грінкою. Також подібна закуска стане прекрасним доповненням до такого страві.
Салат з квасолею, кукурудзою і крабовими паличками
Інгредієнти:
консервована квасоля - 1 банка;
консервована кукурудза - 1 банка;
болгарський перець - 2 шт.;
крабові палички - 400 г;
яйця - 5 шт.;
зелень;
майонез.
Приготування
Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Болгарський перець і крабові палички нарізаємо кубиками. Змішуємо підготовлені інгредієнти з консервованою квасолею і кукурудзою, після чого заправляємо салат майонезом і посипаємо зеленню. Перед подачею салат охолоджуємо в холодильнику.
Салат з сухариками, квасолею, ковбасою, кукурудзою та горошком
Інгредієнти:
консервована квасоля - 1 банка;
консервована кукурудза - 1 банка;
консервований горошок - 1/2 банки;
твердий сир - 150 г;
ковбаса копчена - 350 г;
солоний огірок - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
майонез.
Приготування
Ковбасу нарізаємо соломкою і змішуємо з консервованими бобовими. У суміш додаємо нарізану кубиками солоний огірок і натертий на дрібній тертці сир. Все ретельно перемішуємо і заправляємо салат сумішшю майонезу з давленим часником. Перед подачею салат слід остудити в холодильнику. Також не зайвим буде посипати салат сухариками, або солоним арахісом, щоб урізноманітнити текстуру.
Салат з консервованої квасолею і кукурудзою
Інгредієнти:
крупа кіноа - 1 ст.;
вода - 2 ст.;
червона квасоля - 1 ст.;
консервована кукурудза - 1 ст.;
болгарський перець - 1/2 шт.;
петрушка, зелена цибуля;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
сік 1 лайма;
гострий соус - за смаком;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Відварюємо кіноа у воді до повного її вбирання, близько 20 хвилин. Змішуємо кіноа, квасолю, кукурудзу, зелень і нарізаний болгарський перець. В окремій мисці збиваємо масло з соком лайма і гострим соусом (наприклад, "Табаско"). Додаємо в заправку сіль і перець. Поливаємо салат підготовленої заправкою і ретельно перемішуємо. Подаємо страву відразу ж після приготування.
Салат з куркою, квасолею і кукурудзою
Інгредієнти:
Приготування
Манго і болгарський перець нарізаємо дрібними кубиками, цибулю також подрібнюємо. Куряче філе розбираємо на волокна і змішуємо з нарізаними овочами. Додаємо в салат, бобові і нарізану зелень петрушки. Заправляємо салат олією і соком лайма.
Салат з квасолею, сухариками і кукурудзою
Інгредієнти:
Приготування
Болгарський перець і авокадо нарізаємо кубиками. Цибулю ріжемо тонкими кільцями. Змішуємо всі овочі разом із зеленню. Готуємо заправку з соку лайма, масла, солі та цукру, поливаємо нею салат. Перед подачею посипаємо блюдо сухариками.
Салат з червоною квасолею, кукурудзою та сухариками подається кімнатної температури, відразу ж після приготування. Легкий салат з кукурудзою та квасолею можна подавати разом з основною стравою, або окремо, з часниковою грінкою. Також подібна закуска стане прекрасним доповненням до такого страві.
Салат з квасолею, кукурудзою і крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Болгарський перець і крабові палички нарізаємо кубиками. Змішуємо підготовлені інгредієнти з консервованою квасолею і кукурудзою, після чого заправляємо салат майонезом і посипаємо зеленню. Перед подачею салат охолоджуємо в холодильнику.
Салат з сухариками, квасолею, ковбасою, кукурудзою та горошком
Інгредієнти:
Приготування
Ковбасу нарізаємо соломкою і змішуємо з консервованими бобовими. У суміш додаємо нарізану кубиками солоний огірок і натертий на дрібній тертці сир. Все ретельно перемішуємо і заправляємо салат сумішшю майонезу з давленим часником. Перед подачею салат слід остудити в холодильнику. Також не зайвим буде посипати салат сухариками, або солоним арахісом, щоб урізноманітнити текстуру.
Салат з консервованої квасолею і кукурудзою
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо кіноа у воді до повного її вбирання, близько 20 хвилин. Змішуємо кіноа, квасолю, кукурудзу, зелень і нарізаний болгарський перець. В окремій мисці збиваємо масло з соком лайма і гострим соусом (наприклад, "Табаско"). Додаємо в заправку сіль і перець. Поливаємо салат підготовленої заправкою і ретельно перемішуємо. Подаємо страву відразу ж після приготування.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з кукурудзою і рисом
Ні один наш стіл не обходиться без салатів, варіантів приготування яких досить багато. І напевно багато хто з нас пробували салат з кукурудзою і
Салат з кириешки і квасолею
Не знаєте такого смачненького і быстренького зробити на вечерю? Пропонуємо дуже просте рішення - салатик з кириешки і квасолею, який не вимагає
Салат з квасолею та морквою
Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам
Салат з червоної квасолі - рецепт
Квасоля - дуже цінний і корисний продукт, який широко використовують у приготуванні супів, борщів, а також салатах. І сьогодні мова йтиме саме про
Салат з шинкою і квасолею
Салат з шинкою і квасолею готуватися досить швидко і просто, а виходить ситним та смачним. Давайте розберемо кілька цікавих варіантів створення цього
Салат з кукурудзою і сиром
Салат з кукурудзою і сиром можна доповнювати будь-якими інгредієнтами за власним смаком і в цій статті ми поділимося з вами кількома найбільш