Салат з квасолею та морквою
Салат з квасолею та морквою - відмінне блюдо, яке не вимагає багато часу, сил і різних інгредієнтів. Салатик виходить досить ситним, вітамінним і смачним. Не вірите? Давайте разом приготуємо його!
Інгредієнти:
квасоля - 1 ст.;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
рослинна олія;
сіль.
Приготування
Квасоля добре перебираємо і замочуємо на 8 годин у холодній воді. Цибулю чистимо від луски і шаткуємо тонкими четвертинками. Моркву очищаємо, промиваємо і натираємо на крупній тертці. Тепер у сковороду наливаємо трохи рослинного масла, викладаємо цибульку з морквою і пасеруємо овочі, помішуючи, до готовності. Набряклу квасолю знову промиваємо, відварюємо, після чого перекладаємо в сковороду до обжарке і тушкуємо ще кілька хвилин. Тепер залишилося тільки перекласти салат в миску, полити маслом і подати до столу.
Інгредієнти:
червона консервована квасоля - 2 банки;
сухарики пшеничні - 50 г;
корейська морква - 200 г;
сир - 200 г;
майонез;
зелень - за бажанням.
Приготування
Отже, для приготування салат з квасолею і корейською морквою, готуємо спочатку всі інгредієнти. Сир тремо на крупній тертці, з консервованої квасолі зливаємо всю рідину і викладаємо боби в салатник. Додаємо корейську моркву, сир, перемішуємо, прикрашаємо салат сухариками і свіжої подрібненої зеленню. Заправляємо блюдо майонезом і відразу ж подаємо на стіл, щоб сухарики не встигли розм'якнути, і зіпсувати смак салату.
Інгредієнти:
морква по-корейськи - 200 г;
квасоля консервована - 1 банка;
печериці - 200 г;
цибулина - 1 шт.;
рослинна олія;
майонез.
Приготування
Гриби обробляємо, промиваємо і шаткуємо скибочками. Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками і обсмажуємо на соняшниковій маслечко до прозорого стану. Потім додаємо до нього гриби і пасеруємо овочі 10 хвилин, підсолюємо і поперчив їх по смаку. Квасоля викладаємо в друшляк і злегка промиваємо від маринаду. Даємо воді повністю стекти, після чого змішуємо всі інгредієнти в мисці, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо готовий салат.
Інгредієнти:
морква корейська - 200 г;
консервована квасоля - 200 г;
майонез;
волоські горіхи;
відварене куряче філе - 1 шт.
Приготування
Відварне куряче філе нарізаємо кубиками й викладаємо в салатник. Сюди ж додаємо моркву, консервовану квасоля, заправляємо блюдо майонезом і прикрашаємо волоським горіхом.
Салат з цибулею, морквою, квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Квасоля добре перебираємо і замочуємо на 8 годин у холодній воді. Цибулю чистимо від луски і шаткуємо тонкими четвертинками. Моркву очищаємо, промиваємо і натираємо на крупній тертці. Тепер у сковороду наливаємо трохи рослинного масла, викладаємо цибульку з морквою і пасеруємо овочі, помішуючи, до готовності. Набряклу квасолю знову промиваємо, відварюємо, після чого перекладаємо в сковороду до обжарке і тушкуємо ще кілька хвилин. Тепер залишилося тільки перекласти салат в миску, полити маслом і подати до столу.
Салат з морквою, квасолею і сухариками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування салат з квасолею і корейською морквою, готуємо спочатку всі інгредієнти. Сир тремо на крупній тертці, з консервованої квасолі зливаємо всю рідину і викладаємо боби в салатник. Додаємо корейську моркву, сир, перемішуємо, прикрашаємо салат сухариками і свіжої подрібненої зеленню. Заправляємо блюдо майонезом і відразу ж подаємо на стіл, щоб сухарики не встигли розм'якнути, і зіпсувати смак салату.
Салат з квасолею, грибами і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Гриби обробляємо, промиваємо і шаткуємо скибочками. Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками і обсмажуємо на соняшниковій маслечко до прозорого стану. Потім додаємо до нього гриби і пасеруємо овочі 10 хвилин, підсолюємо і поперчив їх по смаку. Квасоля викладаємо в друшляк і злегка промиваємо від маринаду. Даємо воді повністю стекти, після чого змішуємо всі інгредієнти в мисці, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо готовий салат.
Салат з куркою, квасолею і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Відварне куряче філе нарізаємо кубиками й викладаємо в салатник. Сюди ж додаємо моркву, консервовану квасоля, заправляємо блюдо майонезом і прикрашаємо волоським горіхом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з квасолею та грибами
Не знаєте, щоб таке смачненьке приготувати на швидку руку на вечерю або до приходу гостей? Рекомендуємо зробити салат з консервованої квасолею і
Салат з кириешки і квасолею
Не знаєте такого смачненького і быстренького зробити на вечерю? Пропонуємо дуже просте рішення - салатик з кириешки і квасолею, який не вимагає
Салат з шинкою і квасолею
Салат з шинкою і квасолею готуватися досить швидко і просто, а виходить ситним та смачним. Давайте розберемо кілька цікавих варіантів створення цього
Салат з грибами і морквою
Салат - дивовижне блюдо, досить додати або замінити один інгредієнт, і виходить новий варіант закуски. І сьогодні ми поговоримо про салаті з грибами
Салати з корейською морквою - рецепти
Салати з корейською морквою - це оригінальна і пікантна закуска, яку можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Пропонуємо вашій увазі
Салат з консервованої квасолею
У зиязикай період брак свіжих овочів нам на допомогу приходять консервовані. Якщо у ваших запасах є консервована квасоля - вам дуже пощастило! З