Салат з квасолею та морквою - відмінне блюдо, яке не вимагає багато часу, сил і різних інгредієнтів. Салатик виходить досить ситним, вітамінним і смачним. Не вірите? Давайте разом приготуємо його!
Салат з цибулею, морквою, квасолею
Інгредієнти: квасоля - 1 ст.; морква - 1 шт.; цибулина - 1 шт.; рослинна олія; сіль. Приготування Квасоля добре перебираємо і замочуємо на 8 годин у холодній воді. Цибулю чистимо від луски і шаткуємо тонкими четвертинками. Моркву очищаємо, промиваємо і натираємо на крупній тертці. Тепер у сковороду наливаємо трохи рослинного масла, викладаємо цибульку з морквою і пасеруємо овочі, помішуючи, до готовності. Набряклу квасолю знову промиваємо, відварюємо, після чого перекладаємо в сковороду до обжарке і тушкуємо ще кілька хвилин. Тепер залишилося тільки перекласти салат в миску, полити маслом і подати до столу.
Салат з морквою, квасолею і сухариками
Інгредієнти: червона консервована квасоля - 2 банки; сухарики пшеничні - 50 г; корейська морква - 200 г; сир - 200 г; майонез; зелень - за бажанням. Приготування Отже, для приготування салат з квасолею і корейською морквою, готуємо спочатку всі інгредієнти. Сир тремо на крупній тертці, з консервованої квасолі зливаємо всю рідину і викладаємо боби в салатник. Додаємо корейську моркву, сир, перемішуємо, прикрашаємо салат сухариками і свіжої подрібненої зеленню. Заправляємо блюдо майонезом і відразу ж подаємо на стіл, щоб сухарики не встигли розм'якнути, і зіпсувати смак салату.
Салат з квасолею, грибами і морквою
Інгредієнти: морква по-корейськи - 200 г; квасоля консервована - 1 банка; печериці - 200 г; цибулина - 1 шт.; рослинна олія; майонез. Приготування Гриби обробляємо, промиваємо і шаткуємо скибочками. Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками і обсмажуємо на соняшниковій маслечко до прозорого стану. Потім додаємо до нього гриби і пасеруємо овочі 10 хвилин, підсолюємо і поперчив їх по смаку. Квасоля викладаємо в друшляк і злегка промиваємо від маринаду. Даємо воді повністю стекти, після чого змішуємо
всі інгредієнти в мисці, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо готовий салат.
Салат з куркою, квасолею і морквою
Інгредієнти: морква корейська - 200 г; консервована квасоля - 200 г; майонез; волоські горіхи; відварене куряче філе - 1 шт. Приготування Відварне куряче філе нарізаємо кубиками й викладаємо в салатник. Сюди ж додаємо моркву, консервовану квасоля, заправляємо блюдо майонезом і прикрашаємо волоським горіхом.