Салат з квасолею та грибами
Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю або чим нагодувати на швидку руку раптово наскочили гостей - приготуйте салат з консервованої квасолі та грибів. Все, що вам потрібно буде зробити - це відкрити пару банок, натерти трохи сиру і порізати залишки вчорашньої курочки або шинки. Просто, ситно і дуже смачно!
Салат з грибами, квасолею, куркою і сиром
Інгредієнти:
грудка куряча - 2 шт.;
печериці (свіжі) - 150 г;
спаржева квасоля - 150 г;
перець болгарський солодкий - 2 шт.;
сир твердий - 100 г;
масло вершкове - 50 г;
курячі жовтки - 2 шт.;
сметана - 2 ст. ложки;
майонез - 200 г;
сухарі панірувальні - 2 ст. ложки;
петрушка, кінза - 1 пучок;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Дрібно рубаємо зелень, змішуємо її з яєчними жовтками і сметаною. Солимо, перчимо. Курячі грудки промиваємо, витираємо і злегка відбиваємо. Занурюємо їх спочатку в яєчно-сметанную суміш, потім обвалюємо в панірувальних сухарях і викладаємо на розігріту з вершковим маслом сковороду. Обсмажуємо з двох боків до готовності. Окремо смажимо нарізані пластинками гриби. На іншій сковороді готуємо спаржеву квасолю і розкришений кубиками болгарський перець.
Коли все охолоне, починаємо збирати салат. Філе нарізаємо тонкими смужками і половину викладаємо на дно страви. Промазуємо майонезом. Далі шар грибів і квасоля з перцем. Знову майонез. Повторюємо все, починаючи з курки. Готовий салат посипаємо тертим сиром.
Салат з консервованої квасолею, грибами і корейською морквою
Інгредієнти:
печериці (консервовані) - 1 б.;
квасоля червона (консервована) - 1 б.;
цибуля кримський солодкий - 1 шт.;
перець болгарський солодкий - 1 шт.;
морква по-корейськи - 200 г;
сік лимона - 1 ст. ложка;
олія оливкова - 3 ст. ложки;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Болгарський перець нарізаємо соломкою і тонко шаткуємо півкільцями цибулю. Печериці ріжемо пластинками. Відкриваємо квасоля і зливаємо зайву рідину. Змішуємо всі складові салату і заправляємо його оливковою олією з лимонним соком. При необхідності досолює і перчимо.
Салат з квасолею, грибами і сухариками
Інгредієнти:
квасоля (суха) - 05 склянки;
печериці (свіжі) - 150 г;
батон білий - 200 р;
огірок (свіжий) - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
сир твердий - 100 г;
майонез - 200 г;
олія - для смаження;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Квасолю відварюємо до готовності, відкидаємо на друшляк. Даємо стекти і злегка обсмажуємо на рослинному маслі. Вчорашній батон нарізаємо кубиками, викладаємо на деко і відправляємо в духовку - підсушитися і підрум'янитися. Накрошенные пластинками гриби обсмажуємо до готовності. Ріжемо дрібними кубиками огірок і помідор. Сир тремо на крупній тертці. Все змішуємо і заправляємо майонезом. Тут же подаємо до столу, щоб сухарики не розкисло.
Салат з грибами, шинкою і квасолею
Інгредієнти:
квасоля червона (консервована) - 1 б.;
печериці (консервовані) - 1 б.;
шинка - 200 г;
сир твердий гострий - 50 г;
яйця - 2 шт.;
яблуко - 1 шт.;
майонез - 150 г;
часник - 3 зубки;
кріп - 1 пучок;
базилік, орегано - за смаком.
Приготування
Яблуко (зелене, кислих сортів) очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками, як шинку і варені яйця. Якщо печериці дрібні, додаємо їх у салат цілком. Більш великі розрізаємо на кілька частин. Сир тремо на крупній тертці. Відкидаємо на друшляк квасоля. Акуратно змішуємо всі інгредієнти. Для заправки в майонез видавлюємо часник, дрібно кришимо зелень. Приправляємо цією сумішшю наш салат.
Пісний салат з квасолею, грибами і цибулею
Інгредієнти:
квасоля (консервована) - 1 б.;
печериці (свіжі) - 500 г;
огірки (мариновані) - 3 шт.;
олія - для смаження;
кріп - 1 пучок;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Дрібно кришимо цибулю і обсмажуємо до прозорості. Додаємо в сковороду нарізані пластинками гриби і тушкуємо під закритою кришкою до готовності. Промиваємо консервовану квасоля, додаємо до неї накрошенные огірки і трохи остиглі печериці. Посипаємо рубаною зеленню. Салат з квасолею можна подавати теплим, з молодою картоплею, так і в якості холодної закуски.
Салат з грибами, квасолею, куркою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Дрібно рубаємо зелень, змішуємо її з яєчними жовтками і сметаною. Солимо, перчимо. Курячі грудки промиваємо, витираємо і злегка відбиваємо. Занурюємо їх спочатку в яєчно-сметанную суміш, потім обвалюємо в панірувальних сухарях і викладаємо на розігріту з вершковим маслом сковороду. Обсмажуємо з двох боків до готовності. Окремо смажимо нарізані пластинками гриби. На іншій сковороді готуємо спаржеву квасолю і розкришений кубиками болгарський перець.
Коли все охолоне, починаємо збирати салат. Філе нарізаємо тонкими смужками і половину викладаємо на дно страви. Промазуємо майонезом. Далі шар грибів і квасоля з перцем. Знову майонез. Повторюємо все, починаючи з курки. Готовий салат посипаємо тертим сиром.
Салат з консервованої квасолею, грибами і корейською морквою
Інгредієнти:
Приготування
Болгарський перець нарізаємо соломкою і тонко шаткуємо півкільцями цибулю. Печериці ріжемо пластинками. Відкриваємо квасоля і зливаємо зайву рідину. Змішуємо всі складові салату і заправляємо його оливковою олією з лимонним соком. При необхідності досолює і перчимо.
Салат з квасолею, грибами і сухариками
Інгредієнти:
Приготування
Квасолю відварюємо до готовності, відкидаємо на друшляк. Даємо стекти і злегка обсмажуємо на рослинному маслі. Вчорашній батон нарізаємо кубиками, викладаємо на деко і відправляємо в духовку - підсушитися і підрум'янитися. Накрошенные пластинками гриби обсмажуємо до готовності. Ріжемо дрібними кубиками огірок і помідор. Сир тремо на крупній тертці. Все змішуємо і заправляємо майонезом. Тут же подаємо до столу, щоб сухарики не розкисло.
Салат з грибами, шинкою і квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Яблуко (зелене, кислих сортів) очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками, як шинку і варені яйця. Якщо печериці дрібні, додаємо їх у салат цілком. Більш великі розрізаємо на кілька частин. Сир тремо на крупній тертці. Відкидаємо на друшляк квасоля. Акуратно змішуємо всі інгредієнти. Для заправки в майонез видавлюємо часник, дрібно кришимо зелень. Приправляємо цією сумішшю наш салат.
Пісний салат з квасолею, грибами і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Дрібно кришимо цибулю і обсмажуємо до прозорості. Додаємо в сковороду нарізані пластинками гриби і тушкуємо під закритою кришкою до готовності. Промиваємо консервовану квасоля, додаємо до неї накрошенные огірки і трохи остиглі печериці. Посипаємо рубаною зеленню. Салат з квасолею можна подавати теплим, з молодою картоплею, так і в якості холодної закуски.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з квасолею і помідорами
Незмінним атрибутом нашого столу завжди залишаються салати. Їх різновидів дуже багато. І що готувати вибирати, звичайно, вам. А ми пропонуємо вам
Салат з кириешки і квасолею
Не знаєте такого смачненького і быстренького зробити на вечерю? Пропонуємо дуже просте рішення - салатик з кириешки і квасолею, який не вимагає
Салат з квасолею та морквою
Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам
Салат з грибами і морквою
Салат - дивовижне блюдо, досить додати або замінити один інгредієнт, і виходить новий варіант закуски. І сьогодні ми поговоримо про салаті з грибами
Салат з кукурудзою і грибами
Салат з кукурудзою і грибами, без сумніву, прикрасить будь-який стіл: як святкового, так і буденного. А гості неодмінно оцінять таку просту, але в
Салат з консервованої квасолею
У зиязикай період брак свіжих овочів нам на допомогу приходять консервовані. Якщо у ваших запасах є консервована квасоля - вам дуже пощастило! З