Салат з квасолею та грибами

Салат з грибами, квасолею, куркою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Дрібно рубаємо зелень, змішуємо її з яєчними жовтками і сметаною. Солимо, перчимо. Курячі грудки промиваємо, витираємо і злегка відбиваємо. Занурюємо їх спочатку в яєчно-сметанную суміш, потім обвалюємо в панірувальних сухарях і викладаємо на розігріту з вершковим маслом сковороду. Обсмажуємо з двох боків до готовності. Окремо смажимо нарізані пластинками гриби. На іншій сковороді готуємо спаржеву квасолю і розкришений кубиками болгарський перець.
Коли все охолоне, починаємо збирати салат. Філе нарізаємо тонкими смужками і половину викладаємо на дно страви. Промазуємо майонезом. Далі шар грибів і квасоля з перцем. Знову майонез. Повторюємо все, починаючи з курки. Готовий салат посипаємо тертим сиром.
Салат з консервованої квасолею, грибами і корейською морквою
Інгредієнти:
Приготування
Болгарський перець нарізаємо соломкою і тонко шаткуємо півкільцями цибулю. Печериці ріжемо пластинками. Відкриваємо квасоля і зливаємо зайву рідину. Змішуємо всі складові салату і заправляємо його оливковою олією з лимонним соком. При необхідності досолює і перчимо.
Салат з квасолею, грибами і сухариками
Інгредієнти:
Приготування
Квасолю відварюємо до готовності, відкидаємо на друшляк. Даємо стекти і злегка обсмажуємо на рослинному маслі. Вчорашній батон нарізаємо кубиками, викладаємо на деко і відправляємо в духовку - підсушитися і підрум'янитися. Накрошенные пластинками гриби обсмажуємо до готовності. Ріжемо дрібними кубиками огірок і помідор. Сир тремо на крупній тертці. Все змішуємо і заправляємо майонезом. Тут же подаємо до столу, щоб сухарики не розкисло.
Салат з грибами, шинкою і квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Яблуко (зелене, кислих сортів) очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками, як шинку і варені яйця. Якщо печериці дрібні, додаємо їх у салат цілком. Більш великі розрізаємо на кілька частин. Сир тремо на крупній тертці. Відкидаємо на друшляк квасоля. Акуратно змішуємо всі інгредієнти. Для заправки в майонез видавлюємо часник, дрібно кришимо зелень. Приправляємо цією сумішшю наш салат.
Пісний салат з квасолею, грибами і цибулею
Інгредієнти:

Приготування
Дрібно кришимо цибулю і обсмажуємо до прозорості. Додаємо в сковороду нарізані пластинками гриби і тушкуємо під закритою кришкою до готовності. Промиваємо консервовану квасоля, додаємо до неї накрошенные огірки і трохи остиглі печериці. Посипаємо рубаною зеленню. Салат з квасолею можна подавати теплим, з молодою картоплею, так і в якості холодної закуски.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з квасолею і помідорами
Незмінним атрибутом нашого столу завжди залишаються салати. Їх різновидів дуже багато. І що готувати вибирати, звичайно, вам. А ми пропонуємо вам

Салат з кириешки і квасолею
Не знаєте такого смачненького і быстренького зробити на вечерю? Пропонуємо дуже просте рішення - салатик з кириешки і квасолею, який не вимагає

Салат з квасолею та морквою
Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам

Салат з грибами і морквою
Салат - дивовижне блюдо, досить додати або замінити один інгредієнт, і виходить новий варіант закуски. І сьогодні ми поговоримо про салаті з грибами

Салат з кукурудзою і грибами
Салат з кукурудзою і грибами, без сумніву, прикрасить будь-який стіл: як святкового, так і буденного. А гості неодмінно оцінять таку просту, але в

Салат з консервованої квасолею
У зиязикай період брак свіжих овочів нам на допомогу приходять консервовані. Якщо у ваших запасах є консервована квасоля - вам дуже пощастило! З