Мексиканський суп з кукурудзою
Мексиканський кукурудзяний суп готується досить швидко і просто! Існує кілька варіантів його приготування, але основа завжди однакова - курячий бульйончик і консервована кукурудза! За бажанням ви можете додати свої улюблені овочі: болгарський перчик , цибуля, селера або будь-яку свіжу зелень. Ми розповімо вам сьогодні, як смачно і швидко приготувати мексиканський суп з кукурудзою, а вже потім фантазуйте на здоров'я!
Інгредієнти:
курячий бульйон - 1 л;
крохмаль кукурудзяний - 3 ст. ложки;
консервована кукурудза - 2 банки;
відварна куряча грудка - 250 г;
цибулина - 1 шт.;
селера - 150 г;
чіпси начос - 100 р.
Приготування
Отже, чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а селера чистимо, нарізаємо шматочками і тушкуємо підготовлені інгредієнти в невеликій кількості масла 3 хвилинки. У чашу блендера вливаємо бульйон, кладемо консервовану кукурудзу без соку і овочі. Подрібнюємо суміш до однорідного стану, виливаємо в каструлю і доводимо до кипіння.
Далі розводимо в склянці залишився бульйону крохмаль, перемішуємо і вводимо поступово в суп. Підсолюємо страву за смаком і варимо, помішуючи, протягом 7 хвилин. Куряче м'ясо нарізаємо шматочками і трохи підігріваємо в мікрохвильовці. Готовий мексиканський кукурудзяний суп розливаємо по тарілках, додаємо розламані чіпси і м'ясо!
Інгредієнти:
куряче філе - 2 шт.;
цибулина - 2 шт.;
масло рослинне - 3 ст. ложки;
перець чилі - 025 шт.;
молоко - 500 мл;
спеції;
кукурудза консервована - 250 г;
свіжий кріп - 1 пучок.
Приготування
Куряче філе промиваємо, заливаємо невеликою кількістю води, доводимо до кипіння, знімаємо піну, солимо за смаком і варимо хвилин 30. Потім бульйон проціджують, а м'ясо нарізаємо кубиками. Цибулину і гострий перчик чистимо, дрібненько нарізаємо і пасеруємо на розігрітому маслечко 2 хвилини, а потім додаємо кукурузку разом з соком і готуємо ще хвилин 7.
Далі половину порції овочевої суміші викладаємо в блендер, вливаємо трохи бульйону і подрібнити до стану пюре. Після цього переливаємо його в чистий посуд, розводимо молоком і доводимо до закипання. Тепер виливаємо бульйончик, кладемо овочі і курячі шматочки, приправляємо спеціями, посипаємо подрібненим кропом і розливаємо по тарілках.
Інгредієнти:
кукурудза консервована - 300 г;
болгарський зелений перець - 1 шт.;
цибулина - 2 шт.;
помідори - 2 шт.;
вода - 05 склянки;
олія - за смаком;
спеції.
Приготування
Помідори ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть кубиками. Солодкий перчик, цибулю обробляємо, дрібно шаткуємо і пасеруємо на розігрітому маслечко. Після цього додаємо помідори і кукурудзу, вливаємо воду і томатний сік. Доводимо все до кипіння, приправляємо спеціями і готуємо ще 5 хвилин.
Мексиканський кукурудзяний суп з начос
Інгредієнти:
Приготування
Отже, чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а селера чистимо, нарізаємо шматочками і тушкуємо підготовлені інгредієнти в невеликій кількості масла 3 хвилинки. У чашу блендера вливаємо бульйон, кладемо консервовану кукурудзу без соку і овочі. Подрібнюємо суміш до однорідного стану, виливаємо в каструлю і доводимо до кипіння.
Далі розводимо в склянці залишився бульйону крохмаль, перемішуємо і вводимо поступово в суп. Підсолюємо страву за смаком і варимо, помішуючи, протягом 7 хвилин. Куряче м'ясо нарізаємо шматочками і трохи підігріваємо в мікрохвильовці. Готовий мексиканський кукурудзяний суп розливаємо по тарілках, додаємо розламані чіпси і м'ясо!
Мексиканський молочний суп з кукурудзою
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо, заливаємо невеликою кількістю води, доводимо до кипіння, знімаємо піну, солимо за смаком і варимо хвилин 30. Потім бульйон проціджують, а м'ясо нарізаємо кубиками. Цибулину і гострий перчик чистимо, дрібненько нарізаємо і пасеруємо на розігрітому маслечко 2 хвилини, а потім додаємо кукурузку разом з соком і готуємо ще хвилин 7.
Далі половину порції овочевої суміші викладаємо в блендер, вливаємо трохи бульйону і подрібнити до стану пюре. Після цього переливаємо його в чистий посуд, розводимо молоком і доводимо до закипання. Тепер виливаємо бульйончик, кладемо овочі і курячі шматочки, приправляємо спеціями, посипаємо подрібненим кропом і розливаємо по тарілках.
Мексиканський суп з кукурудзою і солодким перцем
Інгредієнти:
Приготування
Помідори ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть кубиками. Солодкий перчик, цибулю обробляємо, дрібно шаткуємо і пасеруємо на розігрітому маслечко. Після цього додаємо помідори і кукурудзу, вливаємо воду і томатний сік. Доводимо все до кипіння, приправляємо спеціями і готуємо ще 5 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з огірком і кукурудзою
Якщо ви дуже любите солодку кукурудзу, але традиційний рецепт салату вам трохи набрид, то пропонуємо приготувати чудову альтернативу - салатик з
Салат з кукурудзою і сиром
Салат з кукурудзою і сиром можна доповнювати будь-якими інгредієнтами за власним смаком і в цій статті ми поділимося з вами кількома найбільш
Кесаділья з фаршем
Кесаділья - смачне мексиканське блюдо. Робиться з коржів тортилья, в які загортають різноманітні начинки. І сьогодні ми розповімо, як приготувати її
Мексиканський суп з квасолею
Мексиканський суп з квасолею - смачна, ситна та поживна страва. Його незвичайний пікантний і гострий присмак неодмінно сподобається вашим близьким і
Мексиканський томатний суп
Різні види томатних супів можна зустріти в кухнях різних країн світу. І сьогодні ми розповімо, як приготувати мексиканський овочевий і м'ясний
Кесаділья з сиром
Кесаділья - це смачне мексиканське блюдо, що складається з тортилий, в які загортають різну начинку і обсмажують на сковороді. Сьогодні ми поділимося