Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Кесаділья з сиром

4-01-2015, 21:22
698
Кесаділья з сиром
Кесаділья - страва мексиканської кухні, що складається з складених навпіл коржів-тортилий, з різноманітною начинкою всередині, і підсмажених на сковороді. Ми розповімо вам сьогодні кілька оригінальних і простих рецептів приготування кесадільї з сиром.

Кесаділья з шинкою і сиром


Інгредієнти:

  • молоко - 2 ст. ложки;

  • яйце - 4 шт.;

  • масло вершкове;

  • цибуля зелена;

  • шинка - 200 г;

  • бекон - 150 г;

  • сир твердий - 250 г;

  • лаваш або готові коржі тортільяс.


  • Приготування
    У мисці збиваємо яйця, вливаємо молоко, додаємо спеції і перемішуємо. На сковороду кладемо шматочок масла, розтоплюємо його, акуратно виливаємо приготовлену раніше яєчну суміш і готуємо омлетик, постійно помішуючи лопаткою і розламуючи на шматочки. Потім викладаємо його в тарілку і залишаємо остигати. Сковороду знову розігріваємо на середньому вогні, промазуємо маслом, викладаємо тортилью і зверху рівномірно посипаємо все тертим сиром.
    Далі з одного боку викладаємо омлет , подрібнену шинку, бекон і зелений лук. Як тільки коржик обсмажиться, акуратно загортаємо вільну сторону вгору і придавлюємо лопаткою. Готову кесаділью викладаємо на тарілку і повторюємо всі дії для кожної порції.

    Кесаділья з сиром і грибами


    Інгредієнти:

  • олія оливкова - 1 ст. ложка;

  • помідор - 2 шт.;

  • свіжі печериці -300 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • коржі тортільяс - 6 шт.;

  • сир твердий - 250 г;

  • зелену цибулю.


  • Приготування
    Часник і гриби обробляємо, нарізаємо кубиками і пасеруємо на маслечко хвилинки 3. Потім додаємо розім'яті виделкою помідори, перемішуємо і готуємо ще пару хвилин, приправляючи спеціями. Готову начинку перекладаємо в тарілку і злегка остуджуємо. Сковороду протираємо ганчірочкою і поки знімаємо з вогню. Тепер беремо коржики і на половину кожної викладаємо частину грибної начинки, присипаємо сиром і зеленою цибулею. Далі прикриваємо другою половиною і обсмажуємо на розігрітій сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Подаємо готову кесаділью, як самостійне блюдо.

    Кесаділья з помідорами і сиром


    Інгредієнти:

  • яйце - 4 шт.;

  • коржі тортільяс - 4 шт.;

  • Кесаділья з сиром

  • сир твердий - за смаком;

  • помідор - 1 шт.;

  • масло рослинне для обсмажування;

  • спеції.


  • Приготування
    У глибокій чашці збиваємо міксером яйця, додаємо спеції і виливаємо на сковорідку. Помідор нарізаємо кубиками, висипаємо в омлет і обсмажуємо з двох сторін. Потім на сковорідці підрум'янюємо по черзі тортилії і викладаємо на одну трохи тертого сиру, потім омлет-млинець зверху ще присипаємо сиром. Накриваємо все другим коржем, притискаємо її, зменшуємо вогонь і через хвилинку акуратно перевертаємо кесаділью на іншу сторону, підсмажуючи до готовності.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Омлет з шинкою
    Омлет з шинкою
    Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
    Омлет з молоком
    Омлет з молоком
    Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих
    Омлет зі шпинатом
    Омлет зі шпинатом
    Шпинат - корисна рослина, багата мінеральними солями і залізом. І сьогодні ми підкажемо вам кілька простих варіантів створення омлету зі шпинатом.
    Кесаділья з куркою - рецепт
    Кесаділья з куркою - рецепт
    Коли вам говорять слово «Мексика», з чим він у вас асоціюється? Кактус? Чилі? Мохіто? А у кого-то з кесадильей з курки. Ви бажаєте скуштувати дари
    Кесаділья - рецепт
    Кесаділья - рецепт
    Любите готувати страви мексиканської кухні? В такому випадку вам варто звернути увагу на страву під назвою кесаділья. Це дві смачні коржі тортільяс з
    Кесаділья з фаршем
    Кесаділья з фаршем
    Кесаділья - смачне мексиканське блюдо. Робиться з коржів тортилья, в які загортають різноманітні начинки. І сьогодні ми розповімо, як приготувати її