Кесаділья з сиром
Кесаділья - страва мексиканської кухні, що складається з складених навпіл коржів-тортилий, з різноманітною начинкою всередині, і підсмажених на сковороді. Ми розповімо вам сьогодні кілька оригінальних і простих рецептів приготування кесадільї з сиром.
Інгредієнти:
молоко - 2 ст. ложки;
яйце - 4 шт.;
масло вершкове;
цибуля зелена;
шинка - 200 г;
бекон - 150 г;
сир твердий - 250 г;
лаваш або готові коржі тортільяс.
Приготування
У мисці збиваємо яйця, вливаємо молоко, додаємо спеції і перемішуємо. На сковороду кладемо шматочок масла, розтоплюємо його, акуратно виливаємо приготовлену раніше яєчну суміш і готуємо омлетик, постійно помішуючи лопаткою і розламуючи на шматочки. Потім викладаємо його в тарілку і залишаємо остигати. Сковороду знову розігріваємо на середньому вогні, промазуємо маслом, викладаємо тортилью і зверху рівномірно посипаємо все тертим сиром.
Далі з одного боку викладаємо омлет , подрібнену шинку, бекон і зелений лук. Як тільки коржик обсмажиться, акуратно загортаємо вільну сторону вгору і придавлюємо лопаткою. Готову кесаділью викладаємо на тарілку і повторюємо всі дії для кожної порції.
Інгредієнти:
олія оливкова - 1 ст. ложка;
помідор - 2 шт.;
свіжі печериці -300 г;
часник - 2 зубчики;
коржі тортільяс - 6 шт.;
сир твердий - 250 г;
зелену цибулю.
Приготування
Часник і гриби обробляємо, нарізаємо кубиками і пасеруємо на маслечко хвилинки 3. Потім додаємо розім'яті виделкою помідори, перемішуємо і готуємо ще пару хвилин, приправляючи спеціями. Готову начинку перекладаємо в тарілку і злегка остуджуємо. Сковороду протираємо ганчірочкою і поки знімаємо з вогню. Тепер беремо коржики і на половину кожної викладаємо частину грибної начинки, присипаємо сиром і зеленою цибулею. Далі прикриваємо другою половиною і обсмажуємо на розігрітій сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Подаємо готову кесаділью, як самостійне блюдо.
Інгредієнти:
яйце - 4 шт.;
коржі тортільяс - 4 шт.;
сир твердий - за смаком;
помідор - 1 шт.;
масло рослинне для обсмажування;
спеції.
Приготування
У глибокій чашці збиваємо міксером яйця, додаємо спеції і виливаємо на сковорідку. Помідор нарізаємо кубиками, висипаємо в омлет і обсмажуємо з двох сторін. Потім на сковорідці підрум'янюємо по черзі тортилії і викладаємо на одну трохи тертого сиру, потім омлет-млинець зверху ще присипаємо сиром. Накриваємо все другим коржем, притискаємо її, зменшуємо вогонь і через хвилинку акуратно перевертаємо кесаділью на іншу сторону, підсмажуючи до готовності.
Кесаділья з шинкою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
У мисці збиваємо яйця, вливаємо молоко, додаємо спеції і перемішуємо. На сковороду кладемо шматочок масла, розтоплюємо його, акуратно виливаємо приготовлену раніше яєчну суміш і готуємо омлетик, постійно помішуючи лопаткою і розламуючи на шматочки. Потім викладаємо його в тарілку і залишаємо остигати. Сковороду знову розігріваємо на середньому вогні, промазуємо маслом, викладаємо тортилью і зверху рівномірно посипаємо все тертим сиром.
Далі з одного боку викладаємо омлет , подрібнену шинку, бекон і зелений лук. Як тільки коржик обсмажиться, акуратно загортаємо вільну сторону вгору і придавлюємо лопаткою. Готову кесаділью викладаємо на тарілку і повторюємо всі дії для кожної порції.
Кесаділья з сиром і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Часник і гриби обробляємо, нарізаємо кубиками і пасеруємо на маслечко хвилинки 3. Потім додаємо розім'яті виделкою помідори, перемішуємо і готуємо ще пару хвилин, приправляючи спеціями. Готову начинку перекладаємо в тарілку і злегка остуджуємо. Сковороду протираємо ганчірочкою і поки знімаємо з вогню. Тепер беремо коржики і на половину кожної викладаємо частину грибної начинки, присипаємо сиром і зеленою цибулею. Далі прикриваємо другою половиною і обсмажуємо на розігрітій сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Подаємо готову кесаділью, як самостійне блюдо.
Кесаділья з помідорами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій чашці збиваємо міксером яйця, додаємо спеції і виливаємо на сковорідку. Помідор нарізаємо кубиками, висипаємо в омлет і обсмажуємо з двох сторін. Потім на сковорідці підрум'янюємо по черзі тортилії і викладаємо на одну трохи тертого сиру, потім омлет-млинець зверху ще присипаємо сиром. Накриваємо все другим коржем, притискаємо її, зменшуємо вогонь і через хвилинку акуратно перевертаємо кесаділью на іншу сторону, підсмажуючи до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
Омлет з молоком
Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих
Омлет зі шпинатом
Шпинат - корисна рослина, багата мінеральними солями і залізом. І сьогодні ми підкажемо вам кілька простих варіантів створення омлету зі шпинатом.
Кесаділья з куркою - рецепт
Коли вам говорять слово «Мексика», з чим він у вас асоціюється? Кактус? Чилі? Мохіто? А у кого-то з кесадильей з курки. Ви бажаєте скуштувати дари
Кесаділья - рецепт
Любите готувати страви мексиканської кухні? В такому випадку вам варто звернути увагу на страву під назвою кесаділья. Це дві смачні коржі тортільяс з
Кесаділья з фаршем
Кесаділья - смачне мексиканське блюдо. Робиться з коржів тортилья, в які загортають різноманітні начинки. І сьогодні ми розповімо, як приготувати її