Мексиканський кукурудзяний суп готується досить швидко і просто! Існує кілька варіантів його приготування, але основа завжди однакова - курячий бульйончик і консервована кукурудза! За бажанням ви можете додати свої улюблені овочі: болгарський перчик , цибуля, селера або будь-яку свіжу зелень. Ми розповімо вам сьогодні, як смачно і швидко приготувати мексиканський суп з кукурудзою, а вже потім фантазуйте на здоров'я!
Мексиканський кукурудзяний суп з начос
Інгредієнти: курячий бульйон - 1 л; крохмаль кукурудзяний - 3 ст. ложки; консервована кукурудза - 2 банки; відварна куряча грудка - 250 г; цибулина - 1 шт.; селера - 150 г; чіпси начос - 100 р. Приготування Отже, чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а селера чистимо, нарізаємо шматочками і тушкуємо підготовлені інгредієнти в невеликій кількості масла 3 хвилинки. У чашу блендера вливаємо бульйон, кладемо консервовану кукурудзу без соку і овочі. Подрібнюємо суміш до однорідного стану, виливаємо в каструлю і доводимо до кипіння.
Далі розводимо в склянці залишився бульйону крохмаль, перемішуємо і вводимо поступово в суп. Підсолюємо страву за смаком і варимо, помішуючи, протягом 7 хвилин. Куряче м'ясо нарізаємо шматочками і трохи підігріваємо в мікрохвильовці. Готовий мексиканський кукурудзяний суп розливаємо по тарілках, додаємо розламані чіпси і м'ясо!
Мексиканський молочний суп з кукурудзою
Інгредієнти: куряче філе - 2 шт.; цибулина - 2 шт.; масло рослинне - 3 ст. ложки; перець чилі - 025 шт.; молоко - 500 мл; спеції; кукурудза консервована - 250 г; свіжий кріп - 1 пучок. Приготування Куряче філе промиваємо, заливаємо невеликою кількістю води, доводимо до кипіння, знімаємо піну, солимо за смаком і варимо хвилин 30. Потім бульйон проціджують, а м'ясо нарізаємо кубиками. Цибулину і гострий перчик чистимо, дрібненько нарізаємо і пасеруємо на розігрітому маслечко 2 хвилини, а потім додаємо кукурузку разом з соком і готуємо ще хвилин 7.
Далі половину порції овочевої суміші викладаємо в блендер, вливаємо трохи бульйону і подрібнити до стану пюре. Після цього переливаємо його в чистий посуд, розводимо молоком і доводимо до закипання. Тепер виливаємо бульйончик, кладемо овочі і курячі шматочки, приправляємо спеціями, посипаємо подрібненим кропом і розливаємо по тарілках.
Мексиканський суп з кукурудзою і солодким перцем
Інгредієнти: кукурудза консервована - 300 г; болгарський зелений перець - 1 шт.; цибулина - 2 шт.; помідори - 2 шт.; вода - 05 склянки; олія - за смаком; спеції. Приготування Помідори ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть кубиками. Солодкий перчик, цибулю обробляємо, дрібно шаткуємо і пасеруємо на розігрітому маслечко. Після цього додаємо помідори і кукурудзу, вливаємо воду і томатний сік. Доводимо все до кипіння, приправляємо спеціями і готуємо ще 5 хвилин.