Вернуться назад Распечатать

Кесаділья з фаршем

Кесаділья з фаршем
Кесаділья - це традиційне мексиканське блюдо, яке зазвичай готується з курячим м'ясом. Воно виходить досить гострим, але напрочуд смачним і пікантним.

Рецепт кесадільї з фаршем


Інгредієнти:

  • курячий фарш - 800 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • сир твердий - 100 г;

  • кінза - 1 пучок;

  • тортилья - 4 шт.;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки;

  • майонез - 1 ст. ложка;

  • перець чилі - 1 шт.;

  • кетчуп - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Цибулину і перець чилі чистимо, обробляємо, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на розігрітому рослинному маслечко близько 3 хвилин. Потім викладаємо курячий фарш і, помішуючи, обсмажуємо все на середньому вогні хвилин 10. Після цього знімаємо сковороду з вогню, додаємо в начинку подрібнену кінзу і тертий сир. В окремій пиалке змішуємо майонез і кетчуп . Коржі тортилья прогріваємо на сухій сковороді, а потім промазуємо приготованим соусом, викладаємо начинку і обережно звертаємо коржик навпіл. Подаємо кесаділью з курячим фаршем відразу ж і насолоджуємося прекрасним смаком страви.

    Кесаділья з фаршем, кукурудзою і сиром


    Інгредієнти:

  • коржик тортилья - 4 шт.;

  • яловичий фарш - 500 г;

  • кукурудза консервована - 400 г;

  • червоний пекучий перець - 2 р;

  • цибулина - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • спеції;

  • твердий сир - 200 г;

  • масло рослинне - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Отже, чистимо цибулину і дрібненько шаткуємо. З банки консервованої кукурудзи обережно зливаємо сік, пробиваємо її несильно блендером і додаємо в заздалегідь обсмажений і остиглий м'ясний фарш. У сковорідку наливаємо рослинне масло, викладаємо цибулю, додаємо порізані скибочками зубчики часничку і
    Кесаділья з фаршем
    подрібнений червоний гострий перчик. Прогріваємо овочі хвилин 5 а потім викладаємо до них фарш, солимо, перчимо за смаком і обсмажуємо до готовності. Зайву рідину зливаємо, перекладаємо начинку в інший посуд і залишаємо остигати. Твердий сир натираємо на терочке.
    Тепер беремо готову корж, намічаємо на ній середину, притрушуємо злегка сиром і викладаємо ложкою нашу суміш, розподіляючи її на половину всієї поверхні. Зверху посипаємо фарш ще сиром і акуратно складаємо коржик навпіл. Далі викладаємо її на суху гарячу сковороду і обсмажуємо за 2 хвилинки з кожного боку. Повторюємо все теж саме з рештою коржами і подаємо готові кесадільї з фаршем на стіл, розрізавши за бажанням навпіл або на четвертиночки. Подаємо блюдо гарячим.