Сальса з манго

Як приготувати соус сальса з манго, авокадо і червоного цибулі?
Інгредієнти:
Приготування
Плоди манго і авокадо разрежем уздовж навпіл і видалити кісточки. М'якоть авокадо відділимо від шкірки. Наріжемо невеликими шматочками м'якоть авокадо і манго. Часник з червоним перцем і сіллю истолчем в ступці. Очищений цибулю і кінзу нарубим дрібно. Всі перемішаємо і доведемо пробивним блендером до однорідності (для цього можна використовувати м'ясорубку). Додамо сік лайма і рослинне масло. Перемішаємо. Соус готовий, ви можете зберігати його в чистій невеликий закритій ємності в холодильнику.
Зрозуміло, склад і пропорції інгредієнтів в сальсі можуть змінюватись досить широко. Особливо це стосується перців - сортів різних гострих перців чилі відомо безліч (індекс гостроти може досить широко варіюватися). У всіх сортів різні смаки, тому додайте перець з обережністю, враховуючи індивідуальні переваги. Проте особливо не бійтеся, кислий компонент (оцет або сік лайма) збалансує смак. Слід також зауважити, що гострий перець вельми корисний для профілактики захворювань серцево-судинної системи, але не особливо корисний при шлунково-кишкових

Підходьте до справи творчо. Ну, зрозуміло, не надмірно, наприклад, можна точно сказати, що в латиноамериканські соуси на відміну від азіатських зазвичай не додають мед і цукор (хіба тільки тростинний і в невеликих кількостях).
Сальсу на основі манго добре подавати з різними традиційними стравами мексиканської кухні (усілякими бурітос, такос, энчиладес і т. д.), з м'ясними та рибними стравами, з квасолею, рисом, полентою, картоплею і рисом. Страву можна заправити соусом відразу або подати сальсу в окремому посуді.
Рекомендуємо добрі рецепти

Соус з авокадо
Авокадо - цінний харчовий продукт, який широко використовують в кулінарії. Його найчастіше використовують для створення салатів і соусів. Ось про

Салати з манго - рецепти
Манго - чудовий екзотичний фрукт, з використанням якого можна зробити багато цікавих фруктових, і не тільки салатів. Давайте розглянемо деякі

Соус гуакамоле: рецепт
Гуакамоле - традиційний мексиканський соус, який прийшов у сучасні кулінарні традиції ще від ацтеків. Втім, сьогодні його можна назвати

Соус сальса - рецепт
Якщо ви любите гострі страви, то цей рецепт доведеться вам до вподоби. Соус сальса відноситься до мексиканської кухні. Його головний і незмінний

Мексиканська перепічка
Мексиканські коржі - це не тільки чудова альтернатива хліба, але і прекрасна основа для піци або фахітос. Сьогодні ми поговоримо, як спекти

Гостра сальса
Сальса - це соус мексиканської та інших латиноамериканських кухонь. Його базовими компонентами є помідори, перець чилі, цибуля, часник, кінза. Також