Давайте сьогодні на обід приготуємо з вами оригінальний і дуже запашний суп-пюре з солодким перцем. Таке блюдо нагадає нам про літо і неодмінно заряджає оптимізмом і хорошим настроєм.
Курячий суп-пюре з солодким перцем
Інгредієнти: кип'ячена вода - 2 л; курка - 05 шт.; болгарський перець - 2 шт.; картопля - 2 шт.; цибулина - 2 шт.; морква - 2 шт.; спеції. Приготування Давайте розберемося, як приготувати смачний суп-пюре з солодкого перцю. Отже, курку промиваємо, обсушуємо і разом з кістками і шкірою нарізаємо на невеликі шматки. Перекладаємо м'ясо в каструлю, заливаємо кип'яченою водою і ставимо на невеликий вогонь. У процесі варіння акуратно знімаємо піну. Солодкий болгарський перчик обробляємо: видаляємо насіння, плодоніжки і крупно шаткуємо.
Всі інші овочі чистимо і подрібнюємо окремо часточками. Приблизно через годину, викладаємо в курячий бульйон перчик, а потім і підготовлені овочі. Приправляємо супчик сіллю, перцем, зірою, перемішуємо і варимо до готовності м'яса. Потім гарненько збиваємо його блендером до однорідності і розливаємо суп-пюре по тарілках.
Суп-пюре із сочевиці з солодким перцем
Інгредієнти: червона сочевиця - 250 г; оливкова олія - 2 ст. ложки; помідори - 2 шт.; цибулина - 1 шт.; морква - 1 шт.; болгарський перець - 1 шт.; спеції. Приготування Сочевицю відварюємо до готовності. А цим часом поки, обробляємо всі овочі і нарізаємо їх скибочками, а моркву натираємо на тертці. Потім пасеруємо на оливковій маслечко цибулька, через кілька хвилин додаємо моркву і перчик. Тушкуємо 5 хвилин, після чого додаємо помідори і перекладаємо обжарку в каструлю з сочевицею. Супчик готовий гарненько збиваємо блендером, солимо за смаком, розливаємо по тарілках, заправляємо сметаною і подаємо до столу.
Суп-пюре з солодким перцем, квасолею і грибами
Інгредієнти: м'ясний бульйон - 2 л; болгарський перець - 4 шт.; картопля - 3 шт.; спаржева квасоля - 200 г; гриби сушені - 30 г; козячий сир - 50 г; насіння соняшнику - 2 ст. ложки; рослинне масло. Приготування Отже, картоплю чистимо, нарізаємо шматочками і відварюємо в м'ясному бульйоні. Болгарський перчик запікаємо на грилі, знімаємо шкірку і шаткуємо м'якоть соломкою. Спаржеву квасолю дрібненько шаткуємо. Сушені гриби замочуємо, а потім подрібнюємо в кавомолці. Всі підготовлені інгредієнти додаємо до картоплі, проварюємо хвилин 10 а потім гарненько збиваємо заглибним блендером в пюре, вливаємо трохи рослинного масла, солимо за смаком і подаємо супчик з насінням соняшнику і твердим козячим сиром .