Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп локшина в мультиварці

Суп локшина в мультиварці

19-01-2015, 11:00
1 005
Суп локшина в мультиварці
На вулиці жарке літо і їсти гарячі ситні страви зовсім не хочеться. Пропонуємо вам кілька рецептів легкого і смачного супу з локшиною, приготованого в мультиварці.

Рецепт курячого супу з локшиною в мультиварці


Інгредієнти:

  • курка - 05 шт.;

  • домашня локшина - 80 г;

  • масло рослинне - 1 ст. ложка;

  • картопля - 2 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • кип'ячена вода;

  • морква - 1 шт.;

  • спеції;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Отже, спочатку давайте зваримо м'ясний бульйон . Для цього кладемо курку в чашу мультиварки, заливаємо водою, закриваємо кришку приладу і вибираємо режим «Гасіння» на 2 години. А цим часом підготуємо поки всі овочі: картоплю, моркву і цибульку чистимо і промиваємо. Цибулю і моркву шаткуємо дрібненько, пасеруємо на рослинній маслечко.
    Домашню локшину кидаємо в киплячу воду і варимо до напівготовності хвилин 10. Після цього обережно відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати. Готову курку виймаємо з бульйону, відокремлюємо м'ясо від кісток і відправляємо його назад в чашу мультиварки. Додаємо картоплю, солимо за смаком, приправляємо спеціями і проварюємо в режимі «Гасіння» 20 хвилин. Потім кидаємо локшину і готуємо все разом ще 10 хвилин на тому ж режимі. Розливаємо готовий курячий суп з локшиною, приготований в мультиварці, по порційних тарілках і подаємо до столу зі сметаною і житнім хлібом.

    Молочний суп з локшиною в мультиварці


    Інгредієнти:

  • вода - 1 ст.;

  • молоко - 5 ст.;

  • локшина - 50 г;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • масло вершкове - за смаком.


  • Приготування
    У чашу мультиварки наливаємо воду і молоко, додаємо туди ж локшину, додаємо за смаком цукор і сіль. Все це добре перемішуємо, закриваємо кришку приладу і виставляємо на дисплеї режим «Молочна каша». Потім натискаємо на кнопку і готуємо страву до звукового сигналу приблизно 1 годину. Супчик готовий трохи тушкуємо в мультиварці, а потім розливаємо по тарілках, додаємо шматочок вершкового масла і подаємо до столу!

    Грибний суп з локшиною в мультиварці


    Інгредієнти:

  • свіжі печериці - 500 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • кип'ячена вода - 3 л;

  • супова локшина - 500 г;

  • картопля - 4 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Для приготування супу з домашньою локшиною в мультиварці, печериці промиваємо, обробляємо, нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо в каструлю. Далі заливаємо гриби водою до верхнього значення, виставляємо режим «Гасіння» і готуємо хвилин 35. А цим часом поки чистимо цибулину, шаткуємо її дрібними кубиками і натираємо моркву. Пасеруємо овочі до рум'яного кольору на сковороді. Картопля очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками і відправляємо його до грибів. Потім додаємо домашню супову локшину, викладаємо обжарку і готуємо супчик ще хвилин 25 до звукового сигналу. Подаємо блюдо гарячим, розлив по порційних тарілках, зі свіжою сметаною.

    Суп з фрикадельками та локшиною в мультиварці


    Інгредієнти:

  • м'ясні фрикадельки - 300 г;

  • лавровий лист - 3 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • Суп локшина в мультиварці

  • вода;

  • домашня локшина - 50 р.


  • Приготування
    Розглянемо ще один варіант, як приготувати суп з локшиною. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло. Цибулю чистимо, дрібненько рубаємо, а морквину подрібнюємо на тертці. Вибираємо на панелі приладу режим «Смаження» і пасеруємо овочі на розігрітому маслі. Потім викладаємо до них м'ясні фрикадельки і після звукового сигналу закінчення програми, кидаємо в чашу нарізаний невеликими кубиками картоплю і лавровий листочок. Заливаємо все до верхньої позначки в мультиварці водою, підсолюємо за смаком і приправляємо спеціями. Виставляємо програму «Суп», засікаємо 50 хвилин, кидаємо домашню локшину, закриваємо кришечку приладу і варимо до готовності.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Грибний суп в мультиварці
    Грибний суп в мультиварці
    Гаряче корисно для роботи шлунка. Всім відомо, що перші страви ні в якому разі не можна виключати зі свого раціону. Однак постійно їсти одне і те ж з
    Гречка з фаршем в мультиварці
    Гречка з фаршем в мультиварці
    Гречка чудово виконує роль гарніру для різних страв, але її можна приготувати і як самостійне повноцінне блюдо. Пропонуємо вам зробити в мультиварці
    Картопля з м'ясом у мультиварці
    Картопля з м'ясом у мультиварці
    Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте
    Зелений борщ у мультиварці
    Зелений борщ у мультиварці
    Зелений борщ - традиційне блюдо російської та української кухні. Він готується з додаванням зелені та має кислуватий смак. І сьогодні ми розповімо,
    Борщ в мультиварці
    Борщ в мультиварці
    Борщ - це смачне, насичене і ароматне блюдо, яке відноситься до категорії борщів. Його можна подавати до столу як в гарячому, так і холодному
    Бешбармак в мультиварці
    Бешбармак в мультиварці
    Бешбармак - м'ясне блюдо, популярний у народів Середньої Азії: казахів, киргизів, узбеків, туркменів. У перекладі означає «п'ять пальців», тобто його