Суп локшина в мультиварці
На вулиці жарке літо і їсти гарячі ситні страви зовсім не хочеться. Пропонуємо вам кілька рецептів легкого і смачного супу з локшиною, приготованого в мультиварці.
Інгредієнти:
курка - 05 шт.;
домашня локшина - 80 г;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
картопля - 2 шт.;
цибулина - 1 шт.;
кип'ячена вода;
морква - 1 шт.;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
Отже, спочатку давайте зваримо м'ясний бульйон . Для цього кладемо курку в чашу мультиварки, заливаємо водою, закриваємо кришку приладу і вибираємо режим «Гасіння» на 2 години. А цим часом підготуємо поки всі овочі: картоплю, моркву і цибульку чистимо і промиваємо. Цибулю і моркву шаткуємо дрібненько, пасеруємо на рослинній маслечко.
Домашню локшину кидаємо в киплячу воду і варимо до напівготовності хвилин 10. Після цього обережно відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати. Готову курку виймаємо з бульйону, відокремлюємо м'ясо від кісток і відправляємо його назад в чашу мультиварки. Додаємо картоплю, солимо за смаком, приправляємо спеціями і проварюємо в режимі «Гасіння» 20 хвилин. Потім кидаємо локшину і готуємо все разом ще 10 хвилин на тому ж режимі. Розливаємо готовий курячий суп з локшиною, приготований в мультиварці, по порційних тарілках і подаємо до столу зі сметаною і житнім хлібом.
Інгредієнти:
вода - 1 ст.;
молоко - 5 ст.;
локшина - 50 г;
цукор - 2 ст. ложки;
масло вершкове - за смаком.
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо воду і молоко, додаємо туди ж локшину, додаємо за смаком цукор і сіль. Все це добре перемішуємо, закриваємо кришку приладу і виставляємо на дисплеї режим «Молочна каша». Потім натискаємо на кнопку і готуємо страву до звукового сигналу приблизно 1 годину. Супчик готовий трохи тушкуємо в мультиварці, а потім розливаємо по тарілках, додаємо шматочок вершкового масла і подаємо до столу!
Інгредієнти:
свіжі печериці - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
кип'ячена вода - 3 л;
супова локшина - 500 г;
картопля - 4 шт.;
спеції.
Приготування
Для приготування супу з домашньою локшиною в мультиварці, печериці промиваємо, обробляємо, нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо в каструлю. Далі заливаємо гриби водою до верхнього значення, виставляємо режим «Гасіння» і готуємо хвилин 35. А цим часом поки чистимо цибулину, шаткуємо її дрібними кубиками і натираємо моркву. Пасеруємо овочі до рум'яного кольору на сковороді. Картопля очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками і відправляємо його до грибів. Потім додаємо домашню супову локшину, викладаємо обжарку і готуємо супчик ще хвилин 25 до звукового сигналу. Подаємо блюдо гарячим, розлив по порційних тарілках, зі свіжою сметаною.
Інгредієнти:
м'ясні фрикадельки - 300 г;
лавровий лист - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
картопля - 3 шт.;
вода;
домашня локшина - 50 р.
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати суп з локшиною. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло. Цибулю чистимо, дрібненько рубаємо, а морквину подрібнюємо на тертці. Вибираємо на панелі приладу режим «Смаження» і пасеруємо овочі на розігрітому маслі. Потім викладаємо до них м'ясні фрикадельки і після звукового сигналу закінчення програми, кидаємо в чашу нарізаний невеликими кубиками картоплю і лавровий листочок. Заливаємо все до верхньої позначки в мультиварці водою, підсолюємо за смаком і приправляємо спеціями. Виставляємо програму «Суп», засікаємо 50 хвилин, кидаємо домашню локшину, закриваємо кришечку приладу і варимо до готовності.
Рецепт курячого супу з локшиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку давайте зваримо м'ясний бульйон . Для цього кладемо курку в чашу мультиварки, заливаємо водою, закриваємо кришку приладу і вибираємо режим «Гасіння» на 2 години. А цим часом підготуємо поки всі овочі: картоплю, моркву і цибульку чистимо і промиваємо. Цибулю і моркву шаткуємо дрібненько, пасеруємо на рослинній маслечко.
Домашню локшину кидаємо в киплячу воду і варимо до напівготовності хвилин 10. Після цього обережно відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати. Готову курку виймаємо з бульйону, відокремлюємо м'ясо від кісток і відправляємо його назад в чашу мультиварки. Додаємо картоплю, солимо за смаком, приправляємо спеціями і проварюємо в режимі «Гасіння» 20 хвилин. Потім кидаємо локшину і готуємо все разом ще 10 хвилин на тому ж режимі. Розливаємо готовий курячий суп з локшиною, приготований в мультиварці, по порційних тарілках і подаємо до столу зі сметаною і житнім хлібом.
Молочний суп з локшиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо воду і молоко, додаємо туди ж локшину, додаємо за смаком цукор і сіль. Все це добре перемішуємо, закриваємо кришку приладу і виставляємо на дисплеї режим «Молочна каша». Потім натискаємо на кнопку і готуємо страву до звукового сигналу приблизно 1 годину. Супчик готовий трохи тушкуємо в мультиварці, а потім розливаємо по тарілках, додаємо шматочок вершкового масла і подаємо до столу!
Грибний суп з локшиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування супу з домашньою локшиною в мультиварці, печериці промиваємо, обробляємо, нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо в каструлю. Далі заливаємо гриби водою до верхнього значення, виставляємо режим «Гасіння» і готуємо хвилин 35. А цим часом поки чистимо цибулину, шаткуємо її дрібними кубиками і натираємо моркву. Пасеруємо овочі до рум'яного кольору на сковороді. Картопля очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками і відправляємо його до грибів. Потім додаємо домашню супову локшину, викладаємо обжарку і готуємо супчик ще хвилин 25 до звукового сигналу. Подаємо блюдо гарячим, розлив по порційних тарілках, зі свіжою сметаною.
Суп з фрикадельками та локшиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати суп з локшиною. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло. Цибулю чистимо, дрібненько рубаємо, а морквину подрібнюємо на тертці. Вибираємо на панелі приладу режим «Смаження» і пасеруємо овочі на розігрітому маслі. Потім викладаємо до них м'ясні фрикадельки і після звукового сигналу закінчення програми, кидаємо в чашу нарізаний невеликими кубиками картоплю і лавровий листочок. Заливаємо все до верхньої позначки в мультиварці водою, підсолюємо за смаком і приправляємо спеціями. Виставляємо програму «Суп», засікаємо 50 хвилин, кидаємо домашню локшину, закриваємо кришечку приладу і варимо до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний суп в мультиварці
Гаряче корисно для роботи шлунка. Всім відомо, що перші страви ні в якому разі не можна виключати зі свого раціону. Однак постійно їсти одне і те ж з
Гречка з фаршем в мультиварці
Гречка чудово виконує роль гарніру для різних страв, але її можна приготувати і як самостійне повноцінне блюдо. Пропонуємо вам зробити в мультиварці
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте
Зелений борщ у мультиварці
Зелений борщ - традиційне блюдо російської та української кухні. Він готується з додаванням зелені та має кислуватий смак. І сьогодні ми розповімо,
Борщ в мультиварці
Борщ - це смачне, насичене і ароматне блюдо, яке відноситься до категорії борщів. Його можна подавати до столу як в гарячому, так і холодному
Бешбармак в мультиварці
Бешбармак - м'ясне блюдо, популярний у народів Середньої Азії: казахів, киргизів, узбеків, туркменів. У перекладі означає «п'ять пальців», тобто його