Бешбармак в мультиварці

Бешбармак з баранини в мультиварці
Інгредієнти:
Для локшини:
Приготування
Для початку ми з вами зробимо локшину . Для цього в миску насипаємо борошно, робимо в центрі невелике поглиблення, кидаємо сіль, розбиваємо яйця і вливаємо рослинне масло. Потім замішуємо руками однорідне тісто, тонко його розкачуємо і нарізаємо квадратиками розміром 4х4 см.
Після цього залишаємо їх на столі підсохнути, а самі переходимо до підготовки м'яса. Баранину промиваємо, обсушуємо і рубаємо невеликими шматочками. Далі кладемо їх у каструлю, заливаємо повністю водою і вибираємо на дисплеї програму «Варка на пару» і час 1 хвилину. Після звукового сигналу, відкриваємо кришку приладу, обережно зливаємо перший бульйончик в окремий посуд, а м'ясо промиваємо і кладемо в каструлю. Приправляємо його спеціями, наливаємо до верхньої позначки воду, включаємо режим «Гасіння» і готуємо 3 години.
Приблизно через 2 години кидаємо в бульйон очищені й розрізані на половинки бульби картоплі і продовжуємо варіння. Цибулини чистимо, крупно шаткуємо, складаємо в каструльку, заливаємо першим бульйоном і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і відразу ж вимикаємо вогонь. Готове м'ясо і картоплю акуратно виймаємо на тарілку, а бульйон залишаємо. Знову включаємо режим «Варка на парку», викладаємо партіями нашу локшину і варимо її 15 хвилин. Готову локшину кладемо на тарілку, зверху - картоплю і баранину, а потім присипаємо припущенної цибулею і дрібно порізаною зеленою цибулею. Подаємо бешбармак на стіл в гарячому вигляді і насолоджуємося його чудовим смаком.
Бешбармак з яловичини з грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Сушені гриби замочуємо на кілька годин. Яловичину нарізаємо невеликими шматочками. Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками, а цибулю шаткуємо півкільцями. Потім складаємо м'ясні шматочки в чашу мультиварки, зверху викладаємо підготовлені овочі, вливаємо трохи води, приправляємо спеціями і готуємо на режимі «Гасіння» приблизно 50 хвилин.
А цим часом поки замішуємо тісто для локшини: змішуємо в мисці яйця, трохи води, всипаємо борошно. Розкачуємо тісто в пласт, нарізаємо квадратиками і відварюємо в каструлі в підсоленій воді. Далі викладаємо її на блюдо, а зверху кладемо готове м'ясо з грибами і картоплею.
Бешбармак в мультиварці з курки
Інгредієнти:

Курку промиваємо, розбираємо на порційні шматочки і поміщаємо в мультиварочную чашу. Додаємо кілька очищених головок цибулі, солимо за смаком, заливаємо киплячою водою, перемішуємо, закриваємо кришку і виставляємо режим «Гасіння» на 1 годину. Після звукового сигналу виймаємо готову курку, цибулька викидаємо, а м'ясо викладаємо на піднос. Залишився цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і ошпарюємо в бульйоні, вибравши програму «Варка на пару». Готову локшину відварюємо окремо, виймаємо шумівкою і укладаємо на м'ясо, пересипаємо цибульними кільцями.
Рекомендуємо добрі рецепти

Бешбармак з баранини
Бешбармак з баранини - традиційне казахське страву, у якого є різні варіанти приготування. Сьогодні ми вам розповімо про деякі з них. Але основа у

Бешбармак з курки
Традиційно бешбармак готується з бараниною або кониною, які можна замінити на яловичину, а при бажанні навіть на курку. Як раз про бешбармак з курки

Суп локшина в мультиварці
Суп локшина - улюблене блюдо багатьох. Він може бути курячий, грибний або молочний. І сьогодні ми розберемося, як його швидко і просто приготувати в

Баранина в мультиварці
Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з

Бешбармак з качки
Бешбармак - популярна страва народів Середньої Азії. Його зазвичай готують з баранини або конини. Але сьогодні ми поділимося з вами простими і

Бешбармак з конини
Бешбармак - це страва тюркських народів, яке відрізняється великою калорійністю. Воно складається з локшини, шматків м'яса і трохи овочів. І сьогодні