Паста в мультиварці
Паста - традиційне італійське блюдо, яке полюбилося багатьом людям і в нашій країні. Давайте дізнаємося з вами сьогодні як приготувати чудову і смачну пасту мультиварці і здивувати гостей вашими кулінарними здібностями.
Інгредієнти:
м'ясний фарш - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
макарони - 200 г;
помідори - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
помідори - 2 шт.;
томатна паста - 2 ст. ложки;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Отже, для приготування пасти в мультиварці спочатку очищаємо цибулину, шаткуємо її кубиками і кидаємо в розігріту з маслом чашу мультиварки. Включаємо режим «Випічка» і пасеруємо цибулька 35 хвилин. Потім додаємо до нього видавлений часник і обсмажуємо до рум'яного кольору. Цим часом моєму помідори, знімаємо з них шкірку і відправляємо до овочів, ретельно перемішуючи.
Через 5 хвилин викладаємо томатну пасту , м'ясний фарш і заважаємо, щоб не утворилися грудочки. Тепер виливаємо трохи гарячої води, солимо, перчимо за смаком і кидаємо спагетті. Закриваємо прилад кришкою і готуємо на тому ж режимі до звукового сигналу. Перед подачею на стіл прикрашаємо страву тертим сиром і зеленню.
Інгредієнти:
курячі грудки - 400 г;
болгарський перець - 3 шт.;
паста - 200 г;
масло вершкове;
зелень.
Для соусу:
масло вершкове - 80 г;
курячий бульйон - 05 ст.;
сир - 100 г;
часник - 3 зубчики.
Приготування
Для приготування пасти з куркою в мультиварці кладемо в чашу грудки, заливаємо водою, солимо і включаємо режим «Варка» на 30 хвилин. Готове м'ясо остуджуємо і нарізаємо кубиками. Перці промиваємо, очищаємо від насіння, шаткуємо соломкою.
Далі готуємо соус: кладемо в каструльку трохи масла, заливаємо бульйоном і тушкуємо в мультиварці хвилин 10. Слідом додаємо подрібнений часник, додаємо тертий сир і варимо до загустіння соусу, підсолюємо його за смаком. Далі переливаємо суміш в чисту ємність, а в чашу кладемо перець, виставляємо режим «Смаження» і засікаємо 5 хвилин. Після цього додаємо м'ясо і тушкуємо на тому ж режимі до м'якості, заливши все приготованим раніше соусом. Відварюємо Пасту окремо в підсоленій воді, викладаємо на тарілку і поливаємо зверху соусом з куркою.
Інгредієнти:
грудинка копчена - 250 г;
часник - 3 зубчики;
жирні вершки - 250 мл;
кетчуп - 2 ст. ложки;
спагетті - 250 г;
сир - 150 г;
спеції.
Приготування
Грудинку ріжемо соломою і обсмажуємо в мультиварці хвилин 10 на режимі «Випічка». Потім додаємо подрібнений часничок, вливаємо вершки, кетчуп, солимо за смаком і перемішуємо. Доводимо до кипіння і готуємо на тому ж режимі до загустіння. Після цього додаємо тертий сир, перемішуємо, викладаємо спагетті і заливаємо гарячою водою. Закриваємо кришку приладу, виставляємо програму «Плов» і чекаємо звукового сигналу.
Інгредієнти:
спагетті - 300 г;
варені креветки - 300 г;
часник - 1 зубчик;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
вершки - 200 мл;
свіжий кріп;
спеції.
Приготування
Включаємо на приладі режим «Паста» і відварюємо спагетті до готовності. Потім відкидаємо на друшляк, накриваємо і залишаємо стікати. Часник очищаємо, подрібнюємо, кидаємо в чашу мультиварки і обсмажуємо на маслечко 30 секунд в режимі «Мультиповар». Слідом додаємо очищені креветки, збризкуємо їх лимонним соком, вливаємо вершки, перемішуємо і уварюємо соус до загусання. Далі кладемо спагетті і через 5 хвилин розкладаємо готову пасту з морепродуктами з мультиварки по тарілках, посипавши зеленню.
Паста болоньєзе в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування пасти в мультиварці спочатку очищаємо цибулину, шаткуємо її кубиками і кидаємо в розігріту з маслом чашу мультиварки. Включаємо режим «Випічка» і пасеруємо цибулька 35 хвилин. Потім додаємо до нього видавлений часник і обсмажуємо до рум'яного кольору. Цим часом моєму помідори, знімаємо з них шкірку і відправляємо до овочів, ретельно перемішуючи.
Через 5 хвилин викладаємо томатну пасту , м'ясний фарш і заважаємо, щоб не утворилися грудочки. Тепер виливаємо трохи гарячої води, солимо, перчимо за смаком і кидаємо спагетті. Закриваємо прилад кришкою і готуємо на тому ж режимі до звукового сигналу. Перед подачею на стіл прикрашаємо страву тертим сиром і зеленню.
Рецепт пасти в мультиварці
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Для приготування пасти з куркою в мультиварці кладемо в чашу грудки, заливаємо водою, солимо і включаємо режим «Варка» на 30 хвилин. Готове м'ясо остуджуємо і нарізаємо кубиками. Перці промиваємо, очищаємо від насіння, шаткуємо соломкою.
Далі готуємо соус: кладемо в каструльку трохи масла, заливаємо бульйоном і тушкуємо в мультиварці хвилин 10. Слідом додаємо подрібнений часник, додаємо тертий сир і варимо до загустіння соусу, підсолюємо його за смаком. Далі переливаємо суміш в чисту ємність, а в чашу кладемо перець, виставляємо режим «Смаження» і засікаємо 5 хвилин. Після цього додаємо м'ясо і тушкуємо на тому ж режимі до м'якості, заливши все приготованим раніше соусом. Відварюємо Пасту окремо в підсоленій воді, викладаємо на тарілку і поливаємо зверху соусом з куркою.
Паста карбонара в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Грудинку ріжемо соломою і обсмажуємо в мультиварці хвилин 10 на режимі «Випічка». Потім додаємо подрібнений часничок, вливаємо вершки, кетчуп, солимо за смаком і перемішуємо. Доводимо до кипіння і готуємо на тому ж режимі до загустіння. Після цього додаємо тертий сир, перемішуємо, викладаємо спагетті і заливаємо гарячою водою. Закриваємо кришку приладу, виставляємо програму «Плов» і чекаємо звукового сигналу.
Паста з креветками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Включаємо на приладі режим «Паста» і відварюємо спагетті до готовності. Потім відкидаємо на друшляк, накриваємо і залишаємо стікати. Часник очищаємо, подрібнюємо, кидаємо в чашу мультиварки і обсмажуємо на маслечко 30 секунд в режимі «Мультиповар». Слідом додаємо очищені креветки, збризкуємо їх лимонним соком, вливаємо вершки, перемішуємо і уварюємо соус до загусання. Далі кладемо спагетті і через 5 хвилин розкладаємо готову пасту з морепродуктами з мультиварки по тарілках, посипавши зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з морепродуктами
Паста - відоме італійське блюдо готується з додаванням різних інгредієнтів. Її роблять з різними соусами - вершковими, томатними з додаванням сиру,
Макарони з тушонкою в мультиварці
Макарони з тушонкою - хто з нас не пробував цю дивну смакота, яка готується досить просто?! А чи знаєте ви, що ще швидше це блюдо можна зробити за
Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.
Баранина в мультиварці
Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з
Суп-пюре в мультиварці - рецепти
Суп-пюре - це смачну страву, зроблену з перетертого м'яса, круп, овочів. Чудово підходить для дитячого і дієтичного харчування. Давайте детально