Паста - традиційне італійське блюдо, яке полюбилося багатьом людям і в нашій країні. Давайте дізнаємося з вами сьогодні як приготувати чудову і смачну пасту мультиварці і здивувати гостей вашими кулінарними здібностями.
Паста болоньєзе в мультиварці
Інгредієнти: м'ясний фарш - 300 г; цибулина - 1 шт.; макарони - 200 г; помідори - 2 шт.; часник - 2 зубчики; помідори - 2 шт.; томатна паста - 2 ст. ложки; олія оливкова - 2 ст. ложки; спеції. Приготування Отже, для приготування пасти в мультиварці спочатку очищаємо цибулину, шаткуємо її кубиками і кидаємо в розігріту з маслом чашу мультиварки. Включаємо режим «Випічка» і пасеруємо цибулька 35 хвилин. Потім додаємо до нього видавлений часник і обсмажуємо до рум'яного кольору. Цим часом моєму помідори, знімаємо з них шкірку і відправляємо до овочів, ретельно перемішуючи.
Через 5 хвилин викладаємо томатну пасту , м'ясний фарш і заважаємо, щоб не утворилися грудочки. Тепер виливаємо трохи гарячої води, солимо, перчимо за смаком і кидаємо спагетті. Закриваємо прилад кришкою і готуємо на тому ж режимі до звукового сигналу. Перед подачею на стіл прикрашаємо страву тертим сиром і зеленню.
Рецепт пасти в мультиварці
Інгредієнти: курячі грудки - 400 г; болгарський перець - 3 шт.; паста - 200 г; масло вершкове; зелень. Для соусу:
масло вершкове - 80 г; курячий бульйон - 05 ст.; сир - 100 г; часник - 3 зубчики. Приготування Для приготування пасти з куркою в мультиварці кладемо в чашу грудки, заливаємо водою, солимо і включаємо режим «Варка» на 30 хвилин. Готове м'ясо остуджуємо і нарізаємо кубиками. Перці промиваємо, очищаємо від насіння, шаткуємо соломкою.
Далі готуємо соус: кладемо в каструльку трохи масла, заливаємо бульйоном і тушкуємо в мультиварці хвилин 10. Слідом додаємо подрібнений часник, додаємо тертий сир і варимо до загустіння соусу, підсолюємо його за смаком. Далі переливаємо суміш в чисту ємність, а в чашу кладемо перець, виставляємо режим «Смаження» і засікаємо 5 хвилин. Після цього додаємо м'ясо і тушкуємо на тому ж режимі до м'якості, заливши все приготованим раніше соусом. Відварюємо Пасту окремо в підсоленій воді, викладаємо на тарілку і поливаємо зверху соусом з куркою.
Паста карбонара в мультиварці
Інгредієнти: грудинка копчена - 250 г; часник - 3 зубчики; жирні вершки - 250 мл; кетчуп - 2 ст. ложки; спагетті - 250 г; сир - 150 г; спеції. Приготування Грудинку ріжемо соломою і обсмажуємо в мультиварці хвилин 10 на режимі «Випічка». Потім додаємо подрібнений часничок, вливаємо вершки, кетчуп, солимо за смаком і перемішуємо. Доводимо до кипіння і готуємо на тому ж режимі до загустіння. Після цього додаємо тертий сир, перемішуємо, викладаємо спагетті і заливаємо гарячою водою. Закриваємо кришку приладу, виставляємо програму «Плов» і чекаємо звукового сигналу.
Паста з креветками в мультиварці
Інгредієнти: спагетті - 300 г; варені креветки - 300 г; часник - 1 зубчик; масло рослинне - 2 ст. ложки; лимонний сік - 1 ст. ложка; вершки - 200 мл; свіжий кріп; спеції. Приготування Включаємо на приладі режим «Паста» і відварюємо спагетті до готовності. Потім відкидаємо на друшляк, накриваємо і залишаємо стікати. Часник очищаємо, подрібнюємо, кидаємо в чашу мультиварки і обсмажуємо на маслечко 30 секунд в режимі «Мультиповар». Слідом додаємо очищені креветки, збризкуємо їх лимонним соком, вливаємо вершки, перемішуємо і уварюємо соус до загусання. Далі кладемо спагетті і через 5 хвилин розкладаємо готову пасту з морепродуктами з мультиварки по тарілках, посипавши зеленню.