Як зварити борщ в мультиварці?

Борщ з квасолею в мультиварці
Жоден чоловік не встоїть перед борщем з квасолею. Обов'язково вимочіть бобові заздалегідь, за пару годин. Ще краще, якщо залишите їх на ніч, тоді час приготування борщу з м'ясом в мультиварці значно скоротиться.
Інгредієнти:
Приготування
Замочуємо квасолю у холодній воді. Краще всього залишити її на пару годин, але, якщо ви забули це зробити заздалегідь, то залиште у воді на час обсмажування овочів. В мультиварці встановлюємо режим «Випічка», наливаємо олію, нагріваємо і додаємо шматочки м'яса, дрібно порізану цибулю і натерту моркву. Потім кладемо порізаний помідор, томатну пасту і порізану брусочками буряк. Всі овочі перемішуємо з м'ясом, трохи тушкуємо, додаємо оцет і цукор, потім режим вимикаємо. Тепер закладаємо нашатковану капусту, промиту квасолю, заливаємо все водою, солимо, кладемо лавровий лист, спеції і виставляємо режим «Суп». Таймер встановлюємо на 2 години. Звичайно, якщо ваша квасоля була замочена за кілька годин до приготування в мультиварці борщу з яловичиною, то часу буде потрібно менше. В кінці приготування, хвилин за 5 до закінчення, додати зубчик часнику, зелень і дайте першому страві настоятися хвилин 20. Яловичину в цьому рецепті ви можете чудово замінити будь-яким іншим м'ясом і приготувати в мультиварці, наприклад, борщ з куркою.
Вегетаріанський борщ в мультиварці
Ми звикли, що борщі, як і багато супи, готуються на м'ясних бульйонах. Але зварити смачний борщ в мультиварці можна і без додавання яловичини або курки, легкий і пісний.
Інгредієнти:
Приготування
Мультиварку включаємо в режим «Випічка», встановлюємо таймер на 40 хвилин і наливаємо олію. Буряк чистимо, нарізаємо соломкою і закладаємо в чашу мультиварки, додаємо 05 ч. ложки солі і 1 ч. ложку цукру, перемішуємо з буряком і обсмажуємо. Цибуля дрібний ріжемо, моркву натираємо на тертці, закладаємо до буряках,

Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт борщу з куркою
Борщ - страва російської та української кухні, яку люблять багато. Його готують з яловичини, свинини чи баранини. Але сьогодні мова піде про

Пісний борщ
Основна відмінність пісного борщу від традиційного - відсутність у ньому м'яса та м'ясного бульйону. В іншому ж такий борщ ні чим не гірше, такий же

Борщ з яловичиною
Борщ - традиційне блюдо російської та української кухонь, яке, безсумнівно, знайоме багатьом. І приготувати його можна з різного м'яса і різними

Борщ в мультиварці - рецепт
Навіть таке непросте страву, як справжній український борщ, можна без особливих зусиль приготувати в мультиварці, дотримуючись при цьому всі канони

Зелений борщ у мультиварці
Зелений борщ - традиційне блюдо російської та української кухні. Він готується з додаванням зелені та має кислуватий смак. І сьогодні ми розповімо,

Борщ в мультиварці
Борщ - це смачне, насичене і ароматне блюдо, яке відноситься до категорії борщів. Його можна подавати до столу як в гарячому, так і холодному