Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Капуста з м'ясом в мультиварці

Капуста з м'ясом в мультиварці

19-01-2015, 11:21
881
Капуста з м'ясом в мультиварці
Тушкована капуста з м'ясом - блюдо дуже смачне і поживне. Готувати таку капусту можна окремо, а можна додати до неї картоплю, цибулю та моркву.
З допомогою мультиварки приготування цієї страви займає значно менше сил, адже кухонні помічниця зробить всю роботу за вас.

Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці


Інгредієнти:

  • яловичина - 400 г;

  • капуста - 1/2 качана;

  • ріпчаста цибуля - 2 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • томатна паста - 2 ст. ложки;

  • часник - 2 зубчики;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Яловичину нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо в чашу мультиварки, використовуючи режим "Смаження", або "Випічка". Кришку при цьому закривати не обов'язково. М'ясо готується 4-5 хвилин, після чого до нього можна додати нарізану півкільцями цибулю і натерту на крупній тертці моркву. Продовжуємо готування ще 10-15 хвилин.
    Поки м'ясо і овочі готуються, займемося капустою. Видаляємо з качана серцевину, а листя шаткуємо дрібною соломкою. Кладемо капусту до м'яса і заливаємо все однією склянкою холодної води, в якому розчинена томатна паста. Солимо і перчимо страва від душі, закриваємо кришку і виставляємо режим "Випічка" на 30 хвилин. Після закінчення часу перемішуємо капусту і залишаємо страву на "Підігріві" ще півгодини. Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці готова до подачі на стіл.

    Тушкована квашена капуста з м'ясом в мультиварці


    Інгредієнти:

  • квашена капуста - 250 г;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • фарш яловичий - 300 г;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Квашену капусту попередньо вимочуємо у воді 40 хвилин, після чого надлишки води зливаємо, а капусту кладемо в тарілку. Ріпчасту цибулю подрібнюємо і обсмажуємо в чашу мультиварки до прозорості на олії, використовуючи режим "Випічка", додаємо фарш і готуємо його в тому ж режимі до тих пір, поки він не схопиться.
    Капуста з м'ясом в мультиварці
    До напівготового цибулі з м'ясо додаємо капусту, а разом з нею сіль і перець. Накриваємо пристрій кришкою і вибираємо режим "Гасіння" на 1 годину. Перемішайте капусту і продовжуйте готування в режимі "Плов" ще півгодини. Готову капусту знову ретельно перемішуємо перед подачею і подаємо до столу, присмачивши зеленню.
    Урізноманітнити страву можна, додавши додаткові інгредієнти. Спробуйте приготувати картоплю з капустою і м'ясом в мультиварці. Для цього на дно пристрою кладемо картоплю, заливаємо його склянкою води, слідом викладаємо припущений з цибулею фарш і капусту. Вибираємо режим "Плов" і готуємо страву 1 годину.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тушкована капуста з картоплею - рецепт
    Тушкована капуста з картоплею - рецепт
    У кожної господині напевно є свій рецепт приготування такого популярного страви, як тушкована капуста з картоплею та м'ясом. І сьогодні ми хочемо вам
    Рецепт тушкованої капусти з м'ясом
    Рецепт тушкованої капусти з м'ясом
    Тушкована капуста з м'ясом - це смачне і корисне блюдо, яке можна готувати цілий рік. Можна тушкувати як свіжу, так і квашену або навіть кольорову
    Щі в мультиварці
    Щі в мультиварці
    Готувати щі в мультиварці - одне задоволення, адже не треба довго стояти біля плити і контролювати весь процес. Варто тільки закласти всі
    Як загасити капусту в мультиварці?
    Як загасити капусту в мультиварці?
    Як тушкувати капусту в мультиварці? Це питання хвилює багатьох господинь, а тому ми вирішили розповісти про декілька рецепти приготування смачної
    Капуста в мультиварці - рецепти
    Капуста в мультиварці - рецепти
    Тушкована капуста - ситний варіант вечері або обіду. А щоб прискорити цей процес ми приготуємо її в мультиварці. Також ми поговоримо про смаженої і
    Капуста з грибами в мультиварці
    Капуста з грибами в мультиварці
    Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.