Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як загасити капусту в мультиварці?

Як загасити капусту в мультиварці?

19-01-2015, 12:19
721
Як тушкувати капусту в мультиварці?
Немає нічого краще легкого і смачної страви, яке може бути і гарніром, і корисним перекусом. Саме таким чудовим блюдом є тушкована капуста, яку при наявності мультиварки готувати - суцільне задоволення.
Варто сказати, що приготування тушкованої капусти в мультиварці займає чимало часу, але результат виходить просто блискучий.

Рецепт гасіння капусти в мультиварці


Інгредієнти:

  • капуста - 600 г;

  • сік з помідорів - 260 г;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • рослинна олія для смаження;

  • сіль, спеції за смаком.


  • Приготування
    Як же тушкувати капусту в мультиварці? Свіжу капусту нашаткуйте, посоліть і додайте спеції. Відіжміть її руками, а болгарський перець поріжте і смажте 40 хвилин в мультиварці на режимі «Випічка». Через 10 хвилин після початку обсмажування перцю додати до нього сік з томатів і іноді помішуйте, а ще хвилин через 10 відправте туди ж капусту. Коли режим «Випічка» закінчиться, перемішайте вміст мультиварки і включіть режим гасіння на 15 години. Подавайте теплим або постигла.

    Тушкована капуста з овочами в мультиварці


    Якщо у вас немає часу і бажання різати овочі, ми пропонуємо вам ще один дуже корисний і простий рецепт капусти з замороженої «Мексиканської сумішшю».
    Інгредієнти:

  • капуста - 1 кг;

  • овочі заморожені «Мексиканська суміш» - 1 упаковка;

  • томатна паста - 3-4 ст. ложки;

  • рослинна олія для смаження;

  • спеції, сіль.


  • Приготування
    Капусту нашаткуйте, стінки мультиварки змастіть маслом, відправте в неї нарізану капусту, влийте півсклянки води, посоліть, поперчіть, додайте спеції і включіть режим «Гасіння» на 45 хвилин. Після цього відправте до капусти овочеву суміш і виставте режим «Випічка» на 20 хвилин.
    Після закінчення часу додайте до капусти з овочами томатну пасту і знову увімкніть режим «Випічка» на 10-20 хвилин. Коли час закінчиться, насолоджуйтеся приготовленої капустою.

    Тушкована квашена капуста в мультиварці


    Тушкування квашеної капусти в мультиварці є досить тривалим процесом, але аромат у цей час витає просто неповторний і смак виходить чудовий.
    Інгредієнти:

  • капуста - 500 г;

  • куряче філе - 500 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • масло рослинне - 2-3 ложки;

  • спеції, сіль за смаком.


  • Приготування
    Квашену капусту трохи відіжміть, щоб прибрати зайву рідину. Філе помийте і поріжте невеликими шматочками. Налийте масло в каструлю, виставте режим «Випічка» на 50 хвилин і спочатку обсмажте до прозорості нарізану кільцями цибулю, потім додайте капусту і курку, посоліть і поперчіть. За час готування кілька разів перемішайте блюдо.

    Тушкована квашена капуста в мультиварці


    Якщо ви хочете більш насиченого страви, ми розповімо, як приготувати тушковану капусту в мультиварці з копченою ковбасою і куркою.
    Інгредієнти:

  • капуста квашена - 1 кг;

  • морква - 2 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • помідор - 1 шт.;

  • ковбаса копчена - 300 г;

  • філе куряче - 300 г;

  • рослинна олія для обсмажування;
  • Як тушкувати капусту в мультиварці?

  • томатна паста - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Цибулю, помідор і куряче філе наріжте шматочками. Моркву натріть на крупній тертці. Мультиварку виставте на режим «Випічка» і відправте цибулю обсмажуватися в маслі. Через деякий час додайте до нього морква, курку і помідор.
    В цей час капусту промийте і покладіть її до курки і овочів. Потім відправте до неї томатну пасту і нарізану копчену ковбасу. Солити не варто, просто треба все добре перемішати. Після закінчення режиму додайте склянку води в мультиварку, виберіть режим «Плов» і приблизно через півтори години пробуйте готову страву.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Капустяна запіканка
    Капустяна запіканка
    Запіканка з капустою - це дієтичне, але від того не менш ситне блюдо. Додати в нього можна все що завгодно: м'ясо, крупи, яйця, від цього смак
    Рецепт тушкованої капусти з м'ясом
    Рецепт тушкованої капусти з м'ясом
    Тушкована капуста з м'ясом - це смачне і корисне блюдо, яке можна готувати цілий рік. Можна тушкувати як свіжу, так і квашену або навіть кольорову
    Капуста в мультиварці - рецепти
    Капуста в мультиварці - рецепти
    Тушкована капуста - ситний варіант вечері або обіду. А щоб прискорити цей процес ми приготуємо її в мультиварці. Також ми поговоримо про смаженої і
    Капуста з м'ясом в мультиварці
    Капуста з м'ясом в мультиварці
    Капуста з м'ясом - смачне і ароматне блюдо. Але тушкувати її можна не тільки в казані або сковорідці. Можна максимально спростити процес готування,
    Капуста з грибами в мультиварці
    Капуста з грибами в мультиварці
    Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.
    Квашена капуста
    Квашена капуста
    Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка