Як загасити капусту в мультиварці?
Немає нічого краще легкого і смачної страви, яке може бути і гарніром, і корисним перекусом. Саме таким чудовим блюдом є тушкована капуста, яку при наявності мультиварки готувати - суцільне задоволення.
Варто сказати, що приготування тушкованої капусти в мультиварці займає чимало часу, але результат виходить просто блискучий.
Інгредієнти:
капуста - 600 г;
сік з помідорів - 260 г;
болгарський перець - 1 шт.;
рослинна олія для смаження;
сіль, спеції за смаком.
Приготування
Як же тушкувати капусту в мультиварці? Свіжу капусту нашаткуйте, посоліть і додайте спеції. Відіжміть її руками, а болгарський перець поріжте і смажте 40 хвилин в мультиварці на режимі «Випічка». Через 10 хвилин після початку обсмажування перцю додати до нього сік з томатів і іноді помішуйте, а ще хвилин через 10 відправте туди ж капусту. Коли режим «Випічка» закінчиться, перемішайте вміст мультиварки і включіть режим гасіння на 15 години. Подавайте теплим або постигла.
Якщо у вас немає часу і бажання різати овочі, ми пропонуємо вам ще один дуже корисний і простий рецепт капусти з замороженої «Мексиканської сумішшю».
Інгредієнти:
капуста - 1 кг;
овочі заморожені «Мексиканська суміш» - 1 упаковка;
томатна паста - 3-4 ст. ложки;
рослинна олія для смаження;
спеції, сіль.
Приготування
Капусту нашаткуйте, стінки мультиварки змастіть маслом, відправте в неї нарізану капусту, влийте півсклянки води, посоліть, поперчіть, додайте спеції і включіть режим «Гасіння» на 45 хвилин. Після цього відправте до капусти овочеву суміш і виставте режим «Випічка» на 20 хвилин.
Після закінчення часу додайте до капусти з овочами томатну пасту і знову увімкніть режим «Випічка» на 10-20 хвилин. Коли час закінчиться, насолоджуйтеся приготовленої капустою.
Тушкування квашеної капусти в мультиварці є досить тривалим процесом, але аромат у цей час витає просто неповторний і смак виходить чудовий.
Інгредієнти:
капуста - 500 г;
куряче філе - 500 г;
цибуля - 1 шт.;
масло рослинне - 2-3 ложки;
спеції, сіль за смаком.
Приготування
Квашену капусту трохи відіжміть, щоб прибрати зайву рідину. Філе помийте і поріжте невеликими шматочками. Налийте масло в каструлю, виставте режим «Випічка» на 50 хвилин і спочатку обсмажте до прозорості нарізану кільцями цибулю, потім додайте капусту і курку, посоліть і поперчіть. За час готування кілька разів перемішайте блюдо.
Якщо ви хочете більш насиченого страви, ми розповімо, як приготувати тушковану капусту в мультиварці з копченою ковбасою і куркою.
Інгредієнти:
капуста квашена - 1 кг;
морква - 2 шт.;
цибуля - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
ковбаса копчена - 300 г;
філе куряче - 300 г;
рослинна олія для обсмажування;
томатна паста - 1 ст. ложка.
Приготування
Цибулю, помідор і куряче філе наріжте шматочками. Моркву натріть на крупній тертці. Мультиварку виставте на режим «Випічка» і відправте цибулю обсмажуватися в маслі. Через деякий час додайте до нього морква, курку і помідор.
В цей час капусту промийте і покладіть її до курки і овочів. Потім відправте до неї томатну пасту і нарізану копчену ковбасу. Солити не варто, просто треба все добре перемішати. Після закінчення режиму додайте склянку води в мультиварку, виберіть режим «Плов» і приблизно через півтори години пробуйте готову страву.
Варто сказати, що приготування тушкованої капусти в мультиварці займає чимало часу, але результат виходить просто блискучий.
Рецепт гасіння капусти в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Як же тушкувати капусту в мультиварці? Свіжу капусту нашаткуйте, посоліть і додайте спеції. Відіжміть її руками, а болгарський перець поріжте і смажте 40 хвилин в мультиварці на режимі «Випічка». Через 10 хвилин після початку обсмажування перцю додати до нього сік з томатів і іноді помішуйте, а ще хвилин через 10 відправте туди ж капусту. Коли режим «Випічка» закінчиться, перемішайте вміст мультиварки і включіть режим гасіння на 15 години. Подавайте теплим або постигла.
Тушкована капуста з овочами в мультиварці
Якщо у вас немає часу і бажання різати овочі, ми пропонуємо вам ще один дуже корисний і простий рецепт капусти з замороженої «Мексиканської сумішшю».
Інгредієнти:
Приготування
Капусту нашаткуйте, стінки мультиварки змастіть маслом, відправте в неї нарізану капусту, влийте півсклянки води, посоліть, поперчіть, додайте спеції і включіть режим «Гасіння» на 45 хвилин. Після цього відправте до капусти овочеву суміш і виставте режим «Випічка» на 20 хвилин.
Після закінчення часу додайте до капусти з овочами томатну пасту і знову увімкніть режим «Випічка» на 10-20 хвилин. Коли час закінчиться, насолоджуйтеся приготовленої капустою.
Тушкована квашена капуста в мультиварці
Тушкування квашеної капусти в мультиварці є досить тривалим процесом, але аромат у цей час витає просто неповторний і смак виходить чудовий.
Інгредієнти:
Приготування
Квашену капусту трохи відіжміть, щоб прибрати зайву рідину. Філе помийте і поріжте невеликими шматочками. Налийте масло в каструлю, виставте режим «Випічка» на 50 хвилин і спочатку обсмажте до прозорості нарізану кільцями цибулю, потім додайте капусту і курку, посоліть і поперчіть. За час готування кілька разів перемішайте блюдо.
Тушкована квашена капуста в мультиварці
Якщо ви хочете більш насиченого страви, ми розповімо, як приготувати тушковану капусту в мультиварці з копченою ковбасою і куркою.
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю, помідор і куряче філе наріжте шматочками. Моркву натріть на крупній тертці. Мультиварку виставте на режим «Випічка» і відправте цибулю обсмажуватися в маслі. Через деякий час додайте до нього морква, курку і помідор.
В цей час капусту промийте і покладіть її до курки і овочів. Потім відправте до неї томатну пасту і нарізану копчену ковбасу. Солити не варто, просто треба все добре перемішати. Після закінчення режиму додайте склянку води в мультиварку, виберіть режим «Плов» і приблизно через півтори години пробуйте готову страву.
Рекомендуємо добрі рецепти
Капустяна запіканка
Запіканка з капустою - це дієтичне, але від того не менш ситне блюдо. Додати в нього можна все що завгодно: м'ясо, крупи, яйця, від цього смак
Рецепт тушкованої капусти з м'ясом
Тушкована капуста з м'ясом - це смачне і корисне блюдо, яке можна готувати цілий рік. Можна тушкувати як свіжу, так і квашену або навіть кольорову
Капуста в мультиварці - рецепти
Тушкована капуста - ситний варіант вечері або обіду. А щоб прискорити цей процес ми приготуємо її в мультиварці. Також ми поговоримо про смаженої і
Капуста з м'ясом в мультиварці
Капуста з м'ясом - смачне і ароматне блюдо. Але тушкувати її можна не тільки в казані або сковорідці. Можна максимально спростити процес готування,
Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.
Квашена капуста
Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка