Свинина з грибами в мультиварці
Свинина з грибами - страва, що прийдеться до смаку будь-якому мясоеду. Приготування такої страви також вразить своєю простотою і доступністю, особливо, якщо на вашій кухні знайшлося місце для головної помічниці будь-якої господині - мультиварки.
Інгредієнти:
оливкова олія - 2 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
печериці - 500 г;
свинина - 13 кг;
часник - 2 зубчики;
сушені томати - 190 г;
м'ясний бульйон - 330 мл;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Почнемо приготування страви з підготовки інгредієнтів. Картоплю очищаємо і нарізаємо товстими кільцями, цибулю подрібнюємо аналогічним чином. Свинину очищаємо від плівок і нарізаємо великими кубиками. Печериці ріжемо пластинками.
Мультиварку включаємо в режим "Випічка" і розігріваємо в чаші масло. Обсмажуємо на розігрітій поверхні свинину 15-20 хвилин, після чого кладемо гриби з цибулею і продовжуємо готування ще 10 хвилин. До подрумяненному м'яса з грибами і цибулею закладаємо сушені томати, пропущений через прес часник і найголовніше - картопля. Заливаємо блюдо м'ясним бульйоном і приправляємо від душі. Свинина, картопля і гриби повинні готується в мультиварці 50 хвилин в режимі "Випічка", при цьому в процесі приготування страву слід перемішати 2-3 рази.
Інгредієнти:
вершкове масло - 1 ст. ложка;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
бекон - 2 скибочки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
морква -1 шт;
селера - 1 стебло;
вустерширський соус - 1 ч. ложка;
лавровий лист - 1 шт.;
сушений чебрець - 2 ч. ложки;
сіль, перець - за смаком;
борошно - 1/4 ст.;
свинина - 1 кг;
червоне вино - 1/2 ст.;
курячий бульйон - 2 ст. ;
печериці - 500 г;
сметана - 1 ст.;
свіжа зелень.
Приготування
У чашу мультиварки розігріваємо обидва види масла використовуючи режим "Випічка". Свинину нарізаємо соломкою і швидко обсмажуємо на олії до рум'яного кольору. Поки м'ясо смажиться, займемося іншими інгредієнтами: печериці нарізаємо пластинками, а овочі - кубиками. Закладаємо підготовлені інгредієнти до м'яса, перемішуємо і залишаємо потомитися хвилин 15. Вміст мультиварки заливаємо бульйоном і додаємо лавровий лист, чебрець, вустерширський соус і сіль з перцем. Перемикаємо пристрій в режим "Гасіння" і залишаємо страву нудиться 50 хвилин. Тепер залишається лише заправити м'ясо і овочі сметанним соусом, що складається з сметани, борошна і подрібненої зелені. М'ясо в сметанному соусі має потомитися ще 10 хвилин на "Підігріві", після чого блюдо готове до подачі на стіл.
Інгредієнти:
перець чилі поблано - 5 шт.;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
свинина - 15 кг;
сіль, перець - за смаком;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
гриби - 500 г;
часник - 3-4 зубчики;
кумін - 1 ч. ложка;
курячий бульйон-1 л;
консервована кукурудза - 1 ст.;
вершки - 150 мл
Приготування
Перці наколюємо і обпалюємо на газовій горілці начорно. Чорну шкірку зчищаємо, а самі перці нарізаємо широкої соломкою. Свинину також ріжемо соломкою і обсмажуємо на рослинному маслі використовуючи режим "Смаження". Як тільки м'ясо придбає золотистий колір, кладемо до нього кільця ріпчастої цибулі і гриби, смажимо все разом ще 5-10 хвилин. Тепер настала черга часнику, його слід пропустити через прес і додати до решти інгредієнтів. Присмачую блюдо кумином, сіллю, перцем і додаємо кукурудзу. Заливаємо вміст чаші сумішшю вершків і бульйону. Закриваємо каструлю кришкою і виставляємо режим "Гасіння" на 1 годину. Після звукового сигналу страва буде готове до подачі на стіл.
Свинина з грибами і картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Почнемо приготування страви з підготовки інгредієнтів. Картоплю очищаємо і нарізаємо товстими кільцями, цибулю подрібнюємо аналогічним чином. Свинину очищаємо від плівок і нарізаємо великими кубиками. Печериці ріжемо пластинками.
Мультиварку включаємо в режим "Випічка" і розігріваємо в чаші масло. Обсмажуємо на розігрітій поверхні свинину 15-20 хвилин, після чого кладемо гриби з цибулею і продовжуємо готування ще 10 хвилин. До подрумяненному м'яса з грибами і цибулею закладаємо сушені томати, пропущений через прес часник і найголовніше - картопля. Заливаємо блюдо м'ясним бульйоном і приправляємо від душі. Свинина, картопля і гриби повинні готується в мультиварці 50 хвилин в режимі "Випічка", при цьому в процесі приготування страву слід перемішати 2-3 рази.
Свинина з грибами в сметанному соусі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки розігріваємо обидва види масла використовуючи режим "Випічка". Свинину нарізаємо соломкою і швидко обсмажуємо на олії до рум'яного кольору. Поки м'ясо смажиться, займемося іншими інгредієнтами: печериці нарізаємо пластинками, а овочі - кубиками. Закладаємо підготовлені інгредієнти до м'яса, перемішуємо і залишаємо потомитися хвилин 15. Вміст мультиварки заливаємо бульйоном і додаємо лавровий лист, чебрець, вустерширський соус і сіль з перцем. Перемикаємо пристрій в режим "Гасіння" і залишаємо страву нудиться 50 хвилин. Тепер залишається лише заправити м'ясо і овочі сметанним соусом, що складається з сметани, борошна і подрібненої зелені. М'ясо в сметанному соусі має потомитися ще 10 хвилин на "Підігріві", після чого блюдо готове до подачі на стіл.
Свинина з грибами та вершками в мультиварці "Редмонд"
Інгредієнти:
Приготування
Перці наколюємо і обпалюємо на газовій горілці начорно. Чорну шкірку зчищаємо, а самі перці нарізаємо широкої соломкою. Свинину також ріжемо соломкою і обсмажуємо на рослинному маслі використовуючи режим "Смаження". Як тільки м'ясо придбає золотистий колір, кладемо до нього кільця ріпчастої цибулі і гриби, смажимо все разом ще 5-10 хвилин. Тепер настала черга часнику, його слід пропустити через прес і додати до решти інгредієнтів. Присмачую блюдо кумином, сіллю, перцем і додаємо кукурудзу. Заливаємо вміст чаші сумішшю вершків і бульйону. Закриваємо каструлю кришкою і виставляємо режим "Гасіння" на 1 годину. Після звукового сигналу страва буде готове до подачі на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина з грибами в соусі
Ніжні шматочки м'яса в поєднанні з грибами гарні під будь-яким соусом. Сьогодні ми підібрали для вас три його основні види. Таке оригінальне блюдо
Свинина, тушкована в сметані
Зробити м'ясо соковитим і ніжним допомагає гасіння. І зараз ми розповімо, як приготувати свинину, тушкований в сметані. Таке блюдо стане відмінним
Свинина з помідорами - рецепт
Свинина - смачне жирне м'ясо, яке смажать, тушкують, запікають. І сьогодні ми розповімо, як її легко і просто приготувати з помідорами. Давайте
Свинина з картоплею в мультиварці
Сучасна техніка дозволяє господиням готувати соковиті, ніжні страви, не витрачаючи на це великої кількості часу. Так, наприклад, приготувати свинину
Квасоля з м'ясом в мультиварці
Мультиварка - чудова помічниця для сучасних господинь. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати квасоля з м'ясом в цьому пристрої. Пропонуємо
Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.