Квасоля з м'ясом в мультиварці
Якщо у клопотах не залишається часу на готування, то завжди можна обзавестися мультиварка, яка робить всю кулінарну роботу за вас. Вміла кухонні помічниця буде працювати, щоб ви відпочивали, а після радувати цілої безліччю смачних страв. У цій статті ми розповімо про те, як приготувати квасоля з м'ясом в мультиварці.
Інгредієнти:
оливкова олія - 2 ст. ложки;
свинина (м'якоть) - 15 кг;
вода - 1 1/2 ст.;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
пиво стаут (напр. «Гіннес») - 1 ст.;
цукор - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком;
консервована квасоля - 400 г;
гарбуз - 1 кг
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо масло і розігріваємо його (режим готування - «Випічка»). Поки масло нагрівається, свинину нарізаємо великими кубиками, а цибулю - кільцями. Обсмажуємо м'ясо з цибулею до золотистого кольору, після чого заливаємо в каструлю воду і пиво, ретельно перемішуємо вміст чаші, щоб нічого не пригоріло до дна. Тепер залишається лише засипати консервовану квасоля (білу або червону - не має різниці), нарізану шматочками і очищену від шкірки і насіння гарбуз, посолити і поперчити все за смаком, додати цукор.
Як тільки всі інгредієнти опиняться в мультиварці, ще раз гарненько все перемішуємо і закриваємо кришку. Виставляємо на приладі режим «Гасіння» і готуємо страву 2-25 години.
Інгредієнти:
оливкова олія - 2 ст. ложки;
свинина (м'якоть) - 600 г;
гострі ковбаски - 250 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
перець чилі - 1 шт.;
сухе біле вино - 75 мл;
часник - 2 зубчики;
томати у власному соку - 400 г;
консервована квасоля - 200 г;
петрушка;
мед - 1 ст. ложка.
Приготування
Принцип готування в мультиварці залишається схожим. Спочатку в чашу розігріваємо олію, після чого обсмажуємо на ньому нарізану шматочками свинину з кільцями ріпчастої цибулі. Рум'яні шматочки м'яса приправляємо сіллю і перцем, не забуваємо і про нарізаному часнику. Як тільки м'ясо буде майже готове - додаємо до нього скибочки гострої ковбаси, нарізаний чилі (без насіння) і томати. Ретельно все перемішуємо дерев'яною ложкою, намагаючись розім'яти томати в пюре.
Тепер заливаємо вино, додаємо мед і закладаємо квасоля. Ще раз перемішуємо інгредієнти і накриваємо каструлю кришкою. Процес приготування займе ті ж 2-25 години в режимі «Гасіння», після звукового сигналу квасоля в мультиварці зі свининою можна викладати не сервірувальне блюдо і прикрасити рубаною петрушкою.
Тушкована квасоля з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо масло і розігріваємо його (режим готування - «Випічка»). Поки масло нагрівається, свинину нарізаємо великими кубиками, а цибулю - кільцями. Обсмажуємо м'ясо з цибулею до золотистого кольору, після чого заливаємо в каструлю воду і пиво, ретельно перемішуємо вміст чаші, щоб нічого не пригоріло до дна. Тепер залишається лише засипати консервовану квасоля (білу або червону - не має різниці), нарізану шматочками і очищену від шкірки і насіння гарбуз, посолити і поперчити все за смаком, додати цукор.
Як тільки всі інгредієнти опиняться в мультиварці, ще раз гарненько все перемішуємо і закриваємо кришку. Виставляємо на приладі режим «Гасіння» і готуємо страву 2-25 години.
Квасоля з м'ясом і овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Принцип готування в мультиварці залишається схожим. Спочатку в чашу розігріваємо олію, після чого обсмажуємо на ньому нарізану шматочками свинину з кільцями ріпчастої цибулі. Рум'яні шматочки м'яса приправляємо сіллю і перцем, не забуваємо і про нарізаному часнику. Як тільки м'ясо буде майже готове - додаємо до нього скибочки гострої ковбаси, нарізаний чилі (без насіння) і томати. Ретельно все перемішуємо дерев'яною ложкою, намагаючись розім'яти томати в пюре.
Тепер заливаємо вино, додаємо мед і закладаємо квасоля. Ще раз перемішуємо інгредієнти і накриваємо каструлю кришкою. Процес приготування займе ті ж 2-25 години в режимі «Гасіння», після звукового сигналу квасоля в мультиварці зі свининою можна викладати не сервірувальне блюдо і прикрасити рубаною петрушкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу з квасолею
Рагу з квасолею - це смачне і ситне блюдо, яке неодмінно оцінять ваші домочадці. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних варіантів створення
Як приготувати квасоля з м'ясом?
Якщо ви хочете приготувати дуже соковите, корисне і смачне блюдо, то пропонуємо вам скористатися нашими рецептами страви «Свинина з квасолею». Воно
Макарони з м'ясом в мультиварці
Макарони з м'ясом - це традиційне блюдо в багатьох сім'ях. Приготувати його досить нескладно, а з появою мультиварки цей процес спрощується в рази.
Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.
Свинина з грибами в мультиварці
Свинина з грибами - чудова страва до святкового столу або обіду з родиною в недільний день. А якщо у вас ще є під рукою чудова кухонні помічниця
Сосиски в мультиварці
На основі сосисок можна приготувати багато смачних і різноманітних страв, а істотно спростити процес готування нам допоможе мультиварка. Давайте