Сосиски в мультиварці
За допомогою кухонного помічниці можна не тільки сосиски відварити, але і приготувати безліч різноманітних страв на їх основі. Найсмачніші рецепти ми зібрали для вас в цій статті.
Інгредієнти:
копчені сосиски - 6 шт;
насіння фенхелю - 1 ч. ложка;
цибуля біла - 230 г;
мелений коріандр - 1 ч. ложка;
капуста - 1 качан;
зубчики часнику - 2 шт.;
курячий бульйон - 125 мл;
зернова гірчиця - 1/4 ст.;
сушений чебрець - 1/4 ч. ложки;
консервована квасоля - 250 р.
Приготування
У чашу мультиварки підігріваємо олію і пасеруємо на ньому цибулю, використовуючи режим "Смаження" або "Випічка". Як тільки цибуля стане прозорим, додаємо до нього нарізані сосиски і чекаємо, поки вони підрум'яняться. Тепер додаємо фенхель, сушений чебрець, мелений коріандр і подрібнений часник. Як тільки часник пустить аромат, вміст чаші можна буде змішувати з дрібно нарубаної капустою і заливати сумішшю курячого бульйону з гірчицею. Тепер переводимо пристрій в режим "Гасіння" і залишаємо на 50 хвилин. В наприкінці готування змішуємо капусту з консервованою квасолею.
Інгредієнти:
оливкова олія - 1 ст. ложка;
натуральні сосиски в кишці - 8 шт.;
порошок чилі - 1 ч. ложка;
цибуля біла - 120 г;
томати у власному соку - 400 г;
зубчики часнику - 2 шт.;
паста - 300 р.
Приготування
Наливаємо в чашу пристрою масло і виставляємо режим "Смаження" або "Випічка". Обсмажуємо кільця ріпчастої цибулі до прозорості, додаємо до нього часник, сосиски і підрум'янюємо всі разом. Смажені сосиски в мультиварці змішуємо з томатами , приправляємо меленим перцем чилі і тушкуємо до тих пір, поки цілісні томати не перетворяться в густий однорідний соус. Тепер засипаємо пасту, заливаємо все водою так, щоб покрити саму пасту на 1 см і виставляємо режим "Плов" на 20 хвилин.
Інгредієнти:
варені сосиски - 300 г;
куряча грудка (копчена) - 300 г;
яловичина на кістці - 500 г;
паста томатна - 50 г;
солоні огірки - 3-4 шт.;
каперси - 3 ст. ложки;
цибуля біла - 2 шт.;
жменю маслин (без кісточки);
зелень, лимон - для подачі.
Приготування
Яловичину заливаємо водою і варимо протягом півтора годин, використовуючи режим "Варка" або "Суп". Готове м'ясо остуджуємо і ріжемо соломкою, а зливаємо бульйон.
В промиту чашу мультиварки наливаємо масло і пасеруємо на ньому цибулю, скориставшись універсальним режимом "Смаження" 10-15 хвилин. До пассерованному цибулі додаємо солоні огірки і готуємо всі ще 5 хвилин. Потім настає черга ковбаси і сосисок, їх слід нарізати і обсмажити до рум'яної скоринки. До вмісту мультиварки додаємо томатну пасту, відварне м'ясо, каперси і маслини, заливаємо все бульйоном і готуємо, скориставшись режимом "Суп" на півгодини. Подаємо суп з сосисок, приготований в мультиварці, з лимоном і зеленню.
Інгредієнти:
масло оливи - 25 мл;
натуральні сосиски в кишці - 375 г;
суміш італійських трав - 2 ч. ложки;
цибулю білий - 100 г;
свіжі томати - 250 г;
солодкий перець - 1 шт.;
томати у власному соку - 400 г;
зубчики часнику - 2 шт.;
рис - 500 г;
зелений горошок - 1/2 ст.;
свіжий базилік - 1 /4 ст.;
петрушка.
Приготування
В чаші пристрою розігріваємо масло і пасеруємо на ньому дрібно нарізану цибулю. До цибулі додаємо часник і нарізані сосиски. Як тільки сосиски стануть золотистими, приправляємо їх сушеними травами, сіллю, перцем і змішуємо з томатами і горошком. Через 5-7 хвилин, додаємо промитий рис, заливаємо його водою (пропорція 1:2) і включаємо режим "Плов" на автоматичне час. Готову страву посипаємо подрібненою зеленню.
За таким же принципом можна приготувати гречку або картоплю з сосискою в мультиварці. Для варіння гречки використовуйте режим "Гречка" або "Каша" на 40 хвилин, а для картоплі "Тушкування" на 50 хвилин.
Капуста з сосискою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки підігріваємо олію і пасеруємо на ньому цибулю, використовуючи режим "Смаження" або "Випічка". Як тільки цибуля стане прозорим, додаємо до нього нарізані сосиски і чекаємо, поки вони підрум'яняться. Тепер додаємо фенхель, сушений чебрець, мелений коріандр і подрібнений часник. Як тільки часник пустить аромат, вміст чаші можна буде змішувати з дрібно нарубаної капустою і заливати сумішшю курячого бульйону з гірчицею. Тепер переводимо пристрій в режим "Гасіння" і залишаємо на 50 хвилин. В наприкінці готування змішуємо капусту з консервованою квасолею.
Макарони з ковбасою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо в чашу пристрою масло і виставляємо режим "Смаження" або "Випічка". Обсмажуємо кільця ріпчастої цибулі до прозорості, додаємо до нього часник, сосиски і підрум'янюємо всі разом. Смажені сосиски в мультиварці змішуємо з томатами , приправляємо меленим перцем чилі і тушкуємо до тих пір, поки цілісні томати не перетворяться в густий однорідний соус. Тепер засипаємо пасту, заливаємо все водою так, щоб покрити саму пасту на 1 см і виставляємо режим "Плов" на 20 хвилин.
Солянка з сосисками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину заливаємо водою і варимо протягом півтора годин, використовуючи режим "Варка" або "Суп". Готове м'ясо остуджуємо і ріжемо соломкою, а зливаємо бульйон.
В промиту чашу мультиварки наливаємо масло і пасеруємо на ньому цибулю, скориставшись універсальним режимом "Смаження" 10-15 хвилин. До пассерованному цибулі додаємо солоні огірки і готуємо всі ще 5 хвилин. Потім настає черга ковбаси і сосисок, їх слід нарізати і обсмажити до рум'яної скоринки. До вмісту мультиварки додаємо томатну пасту, відварне м'ясо, каперси і маслини, заливаємо все бульйоном і готуємо, скориставшись режимом "Суп" на півгодини. Подаємо суп з сосисок, приготований в мультиварці, з лимоном і зеленню.
Рис з сосисками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
В чаші пристрою розігріваємо масло і пасеруємо на ньому дрібно нарізану цибулю. До цибулі додаємо часник і нарізані сосиски. Як тільки сосиски стануть золотистими, приправляємо їх сушеними травами, сіллю, перцем і змішуємо з томатами і горошком. Через 5-7 хвилин, додаємо промитий рис, заливаємо його водою (пропорція 1:2) і включаємо режим "Плов" на автоматичне час. Готову страву посипаємо подрібненою зеленню.
За таким же принципом можна приготувати гречку або картоплю з сосискою в мультиварці. Для варіння гречки використовуйте режим "Гречка" або "Каша" на 40 хвилин, а для картоплі "Тушкування" на 50 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Солянка з перловкою
Солянка - смачне гаряче блюдо російської кухні. Її готують з м'яса з додаванням солоних огірків і маслин. І сьогодні ми додамо ще один інгредієнт в
Макарони з ковбасою
Хто з нас не любить макарони та сосиски?! Це ж 2 таких смачних продукту, хоч і не зовсім корисних. Але, коли немає часу на готування - це один з
Пиріг з сосискою
Пиріг з сосискою - відмінний варіант обіду або вечері на швидку руку, коли не вистачає часу на готування. Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів
Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.
Рисовий суп в мультиварці
Рисовий суп - смачне і просте у приготуванні блюдо. Способів його створення з додаванням різних інгредієнтів досить багато. І сьогодні ми підкажемо
Сосиски в тісті в мультиварці
Сосиски в тісті - проста і смачна закуска, яку можна готувати на свята і вечірки, або просто подати до келиха пива. Таку страву обожнюють і дорослі і