Сосиски в тісті в мультиварці
Сосиски в тісті - не тільки блюдо знайоме багатьом з дитинства, але і приголомшлива закуска, яку можна готувати на свята або вечірки, є в колі близьких, доповнивши келихом пива і смачним соусом. У рецептах далі ми поділимося з вами порадами про приготування сосисок у тісті з допомогою універсальної кухонної помічниці - мультиварки.
Інгредієнти:
оливкова олія - 15 мл;
червоний цибулю -80 г;
коричневий цукор - 30 г;
готове листкове тісто - 2 аркуша;
яйце - 1 шт.;
сосиски яловичі - 8 шт.;
томатний соус або чатні для подачі.
Приготування
Приготування сосисок з листкового тіста не складає ніяких труднощів. Попередньо розморожене листкове тісто розгортаємо в єдиний пласт, а потім нарізаємо на 8 частин. Пасеруємо На оливковій олії кільця цибулі і як тільки вони стануть прозорими, посипаємо їх цукром і залишаємо карамелизоваться хвилин на 5.
На кожен квадрат листкового тіста викладаємо по сосисці і покриваємо її шаром карамелізованого лука. Змащуємо один з країв тіста збитим яйцем і скачуємо в рулет. Верхівку рулету також покриваємо тонким шаром збитого яйця. В якості прикраси сосиски можна посипати маком або насінням кунжуту. Якщо ви готуєте сосиски в тісті в мультиварці «Панасонік», то використовуйте режим "Випічки" 30 хвилин, а подаємо з легким салатом, томатним соусом або чатні.
Інгредієнти:
курячі яйця - 2 шт.;
натуральні сосиски - 250 г;
хлібна крихта - 1/4 ст.;
свіжа зелень;
білий цибуля - 30 г;
часниковий зубчик;
заморожене листкове тісто - 450 г;
діжонська гірчиця - 13 р.
Приготування
Розрізаємо оболонку натуральних сосисок і витягаємо з них фарш. За допомогою блендера збиваємо фарш з цибулею, зеленню, часником і хлібної крихтою. З такої суміші можна ліпити котлети, але ми будемо робити оригінальні м'ясні сосиски.
Розморожуємо готове листкове тісто і розгортаємо його в тонкий пласт. Нарізаємо пласт на смужки потрібного розміру, з одного краю викладаємо ковбаску фаршу, а другий змащуємо збитим яйцем. Звертаємо сосиски в рулет з тіста і покриваємо залишилися збитим яйцем, змішаним з невеликою кількістю води і дижонской гірчицею. Використовуючи режим "Випічка", готуємо сосиски 35-40 хвилин.
Інгредієнти:
борошно - 500 г;
дріжджі інстантні - 1 ст. ложка;
цукор - 100 г;
сіль - 7 г;
тепла вода - 225 мл;
м'яке вершкове масло - 75 г;
яйце - 1 шт.;
сосиски - 16 шт.
Приготування
Борошно з'єднуємо з дріжджами, цукром і сіллю. Обережно вливаємо теплу воду і замішуємо тісто. У кого з тіста поступово починаємо вбивати м'яке вершкове масло, поки воно само тісто не стане м'яким і еластичним. Накриваємо тісто плівкою і залишаємо підійти на годину. Після того, як тісто збільшилося вдвічі, обминаємо його і ділимо на кульки рівного ваги - 50 грам. Кожен кульку скачуємо в ковбаску і обертаємо навколо сосиски. Даємо тісту підійти вдруге протягом 15 хвилин, а потім змащуємо його збитим яйцем і викладаємо в чашу мультиварки. Через 40 хвилин "Випічки" страву можна пробувати.
Інгредієнти:
яйця - 2 шт.;
вода - 15 мл;
свинячі сосиски - 250 г;
яблуко - 1 шт.;
хлібна крихта - 1 ст.;
сушена журавлина - 1/2 ст.;
солодкий цибуля - 40 г;
листя розмарину - 1 ст. ложка;
мелена кориця - 2 г;
листкове тісто - 1 упаковка.
Приготування
Надрізаємо оболонку сосиски і з'єднуємо фарш з натертим яблуком, хлібної крихтою, одним яйцем, сушеної журавлиною, подрібненим солодким луком і корицею.
На присипаному борошном столі розкочуємо пласт тіста, ділимо його на два прямокутника і з краю кожного викладаємо ковбаску з фаршу. Другий край тіста змащуємо яйцем і звертаємо все в рулет. На поверхні сосиски робимо декоративні надрізи і теж змащуємо її яйцем. "Випікаємо" 40 хвилин.
Рецепт сосисок у тісті в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Приготування сосисок з листкового тіста не складає ніяких труднощів. Попередньо розморожене листкове тісто розгортаємо в єдиний пласт, а потім нарізаємо на 8 частин. Пасеруємо На оливковій олії кільця цибулі і як тільки вони стануть прозорими, посипаємо їх цукром і залишаємо карамелизоваться хвилин на 5.
На кожен квадрат листкового тіста викладаємо по сосисці і покриваємо її шаром карамелізованого лука. Змащуємо один з країв тіста збитим яйцем і скачуємо в рулет. Верхівку рулету також покриваємо тонким шаром збитого яйця. В якості прикраси сосиски можна посипати маком або насінням кунжуту. Якщо ви готуєте сосиски в тісті в мультиварці «Панасонік», то використовуйте режим "Випічки" 30 хвилин, а подаємо з легким салатом, томатним соусом або чатні.
Сосиски в листковому тісті в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розрізаємо оболонку натуральних сосисок і витягаємо з них фарш. За допомогою блендера збиваємо фарш з цибулею, зеленню, часником і хлібної крихтою. З такої суміші можна ліпити котлети, але ми будемо робити оригінальні м'ясні сосиски.
Розморожуємо готове листкове тісто і розгортаємо його в тонкий пласт. Нарізаємо пласт на смужки потрібного розміру, з одного краю викладаємо ковбаску фаршу, а другий змащуємо збитим яйцем. Звертаємо сосиски в рулет з тіста і покриваємо залишилися збитим яйцем, змішаним з невеликою кількістю води і дижонской гірчицею. Використовуючи режим "Випічка", готуємо сосиски 35-40 хвилин.
Сосиски в сдобном тісті в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Борошно з'єднуємо з дріжджами, цукром і сіллю. Обережно вливаємо теплу воду і замішуємо тісто. У кого з тіста поступово починаємо вбивати м'яке вершкове масло, поки воно само тісто не стане м'яким і еластичним. Накриваємо тісто плівкою і залишаємо підійти на годину. Після того, як тісто збільшилося вдвічі, обминаємо його і ділимо на кульки рівного ваги - 50 грам. Кожен кульку скачуємо в ковбаску і обертаємо навколо сосиски. Даємо тісту підійти вдруге протягом 15 хвилин, а потім змащуємо його збитим яйцем і викладаємо в чашу мультиварки. Через 40 хвилин "Випічки" страву можна пробувати.
Як приготувати пікантні сосиски в тісті в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Надрізаємо оболонку сосиски і з'єднуємо фарш з натертим яблуком, хлібної крихтою, одним яйцем, сушеної журавлиною, подрібненим солодким луком і корицею.
На присипаному борошном столі розкочуємо пласт тіста, ділимо його на два прямокутника і з краю кожного викладаємо ковбаску з фаршу. Другий край тіста змащуємо яйцем і звертаємо все в рулет. На поверхні сосиски робимо декоративні надрізи і теж змащуємо її яйцем. "Випікаємо" 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепти з сосисок
Сосиски - це універсальний продукт, з якого можна приготувати безліч простих і смачних страв. Давайте зробимо тушковану капусту, гречку, омлет і
Що можна приготувати з сосисок?
У сучасному світі часто буває, що не залишається часу на приготування повноцінного обіду. Тоді на допомогу приходять напівфабрикати. Але іноді
Як приготувати сосиски в тісті?
Сосиски в тісті - улюблені ласощі дітей і дорослих. Так чому б не порадувати сім'ї і не приготувати це просте, але приносить стільки радості страву?
Пиріжки з сосискою
Пиріжки з сосискою - страва знайоме нам з дитинства. І сьогодні ми поділимося з вами оригінальними і цікавими рецептами, як його зробити в домашніх
Сосиски в листковому тісті
Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в
Сосиски в мікрохвильовці
Хто з нас не любить сосиски? Адже з них можна дуже швидко приготувати закуску на швидку руку. У нашій статті ми розповімо, як можна смачно