Пиріжки з сосискою
Страва родом з дитинства, яке, напевно, купував на прилавках шкільних їдалень кожен з нас. Повторити улюблену страву можна, надавши йому трохи більшої оригінальності. Наші рецепти допоможуть вам поекспериментувати з цим простою стравою.
Поживні пиріжки з сосискою і картоплею здатні замінити повноцінну трапезу, спробуйте і переконаєтеся в цьому самі.
Інгредієнти:
Для тіста:
пшеничне борошно - 500 г;
сіль - 1 ч. ложка;
порошок для випічки - 1 ч. ложка;
вершкове масло - 100 г;
вершковий сир - 250 г;
яйце - 1 шт.;
твердий сир - 225 р.
Для начинки:
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
картопля відварна - 300 г;
шавлія - 20 листочків;
сосиски - 400 г;
зернова гірчиця - 2 ст. ложки.
Приготування
Борошно просіваємо в глибоку миску з порошком для випічки і додаємо м'яке вершкове масло. Отриману крихту змішуємо з яйцем, сіллю і м'яким вершковим сиром, ретельно перемішуємо тісто до однорідності. Тепер доповнюємо тісто тертим сиром і скачуємо в кулю. Куля з тіста загорнути харчовою плівкою і залишаємо в холодильнику на 30 хвилин.
Тим часом сосиски нарізаємо кружечками і обсмажуємо. Окремо пасеруємо кільця ріпчастої цибулі доя м'якості. Шавлія подрібнюємо, а відварна картопля ріжемо кубиками. Змішуємо всі складові начинки разом з зерновий гірчицею .
Тісто розкачуємо, вирізаємо з нього кружечки, в центр кожного гуртка кладемо начинку і защипуємо краю. Змащуємо пиріжки з сосискою збитим яйцем і випікаємо в духовці 15 хвилин при 200 градусах, а потім ще 15 хвилин при 180 градусах.
Таке самодостатнє і дуже ситне блюдо не вимагає ніяких доповнень. Подайте до столу з кухликом ароматного темного пива і жоден з ваших гостей не встоїть перед цим стравою.
Інгредієнти:
хліб для сандвічів - 6 шматочків;
сосиски - 6 шт;
твердий сир - 6 скибочок;
майонез або кетчуп;
яйце - 1-2 шт.;
молоко - 1 ст.;
борошно - 1 ст.;
панірувальні сухарі - 1 ст.;
рослинне масло.
Приготування
Зрізаємо шкоринку з хліба, а решту м'якуш розкачуємо з допомогою качалки. Змащуємо одержаний коржик майонезом або кетчупом, а зверху кладемо тонкий скибочку сиру. На край хлібного скибочки кладемо сосиску і звертаємо все в рулет. Швидко занурюємо одержаний рулет спершу в молоко, потім обвалюємо в борошні, після, у збитому яйці і наостанок у хлібній паніровці. Обсмажуємо сосиски в клярі у великій кількості розігрітої олії до золотистого кольору.
Подати такі сосиски можна до пива з різними соусами, овочевими салатами, а можна доповнити закуску стаканчиком прохолодного соку, чаю або кави.
Інгредієнти:
оливкова олія - 1 ст. ложка;
червоний цибуля - 2 шт.;
коричневий цукор - 1 1/2 ст. ложки;
листкове тісто -1 упаковка;
яйце - 1 шт.;
сосиски яловичі - 8 шт.;
томатний соус.
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Деко для випікання покриваємо пергаментом. У сковороді розігріваємо оливкову олію. Обсмажуємо на цьому маслі нарізану цибулю близько 10 хвилин, після чого додаємо до нього цукор і продовжуємо готування ще 5 хвилин, щоб цибуля карамелізувалась. Даємо начинці охолонути 5 хвилин.
Лист листкового тіста розрізаємо на 4 частини. Поверхня одного з таких квадратів змащуємо збитим яйцем і викладаємо поверх нього пасерованний цибулю. На цибульну подушку кладемо сосиску і звертаємо тісто в рулет. Кожен отриманий рулет покриваємо зверху збитим яйцем і викладаємо на деко для випікання. Готуємо сосиски в листковому тісті 20-25 хвилин, подаємо до столу гарячими самостійно, з сальсою, або томатним соусом.
Пиріжки з сосискою і картоплею в сирному тісті
Поживні пиріжки з сосискою і картоплею здатні замінити повноцінну трапезу, спробуйте і переконаєтеся в цьому самі.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Борошно просіваємо в глибоку миску з порошком для випічки і додаємо м'яке вершкове масло. Отриману крихту змішуємо з яйцем, сіллю і м'яким вершковим сиром, ретельно перемішуємо тісто до однорідності. Тепер доповнюємо тісто тертим сиром і скачуємо в кулю. Куля з тіста загорнути харчовою плівкою і залишаємо в холодильнику на 30 хвилин.
Тим часом сосиски нарізаємо кружечками і обсмажуємо. Окремо пасеруємо кільця ріпчастої цибулі доя м'якості. Шавлія подрібнюємо, а відварна картопля ріжемо кубиками. Змішуємо всі складові начинки разом з зерновий гірчицею .
Тісто розкачуємо, вирізаємо з нього кружечки, в центр кожного гуртка кладемо начинку і защипуємо краю. Змащуємо пиріжки з сосискою збитим яйцем і випікаємо в духовці 15 хвилин при 200 градусах, а потім ще 15 хвилин при 180 градусах.
Таке самодостатнє і дуже ситне блюдо не вимагає ніяких доповнень. Подайте до столу з кухликом ароматного темного пива і жоден з ваших гостей не встоїть перед цим стравою.
Ледачі смажені пиріжки з сосискою
Інгредієнти:
Приготування
Зрізаємо шкоринку з хліба, а решту м'якуш розкачуємо з допомогою качалки. Змащуємо одержаний коржик майонезом або кетчупом, а зверху кладемо тонкий скибочку сиру. На край хлібного скибочки кладемо сосиску і звертаємо все в рулет. Швидко занурюємо одержаний рулет спершу в молоко, потім обвалюємо в борошні, після, у збитому яйці і наостанок у хлібній паніровці. Обсмажуємо сосиски в клярі у великій кількості розігрітої олії до золотистого кольору.
Подати такі сосиски можна до пива з різними соусами, овочевими салатами, а можна доповнити закуску стаканчиком прохолодного соку, чаю або кави.
Листкові пиріжки з сосискою
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Деко для випікання покриваємо пергаментом. У сковороді розігріваємо оливкову олію. Обсмажуємо на цьому маслі нарізану цибулю близько 10 хвилин, після чого додаємо до нього цукор і продовжуємо готування ще 5 хвилин, щоб цибуля карамелізувалась. Даємо начинці охолонути 5 хвилин.
Лист листкового тіста розрізаємо на 4 частини. Поверхня одного з таких квадратів змащуємо збитим яйцем і викладаємо поверх нього пасерованний цибулю. На цибульну подушку кладемо сосиску і звертаємо тісто в рулет. Кожен отриманий рулет покриваємо зверху збитим яйцем і викладаємо на деко для випікання. Готуємо сосиски в листковому тісті 20-25 хвилин, подаємо до столу гарячими самостійно, з сальсою, або томатним соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Що можна приготувати з сосисок?
У сучасному світі часто буває, що не залишається часу на приготування повноцінного обіду. Тоді на допомогу приходять напівфабрикати. Але іноді
Пиріжки з куркою
Всі люди люблять пиріжки: одні солодкі, інші - з м'ясом, картоплею, капустою. Поговоримо про більш ситної випічці - пиріжки з куркою. Вони дуже
Пиріг з сосискою
Пиріг з сосискою - відмінний варіант обіду або вечері на швидку руку, коли не вистачає часу на готування. Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів
Тушкована капуста з сосискою
Додати пікантності звичайної тушкованої капусти допоможе класичний німецький спосіб її приготування з додаванням сосисок. Ароматна капуста з
Сосиски в листковому тісті
Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в
Сосиски в тісті в мультиварці
Сосиски в тісті - проста і смачна закуска, яку можна готувати на свята і вечірки, або просто подати до келиха пива. Таку страву обожнюють і дорослі і