Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріжки з куркою

Пиріжки з куркою

21-03-2015, 18:03
1 221
Пиріжки з куркою
На будь-якому столі, в будь-який час року завжди буде радувати вашу родину домашня випічка, особливо пиріжки. Можна приготувати пиріжки, як з куркою, так і з будь-якою іншою начинкою. Ми підкажемо вам кілька рецептів приготування пиріжків з куркою.

Рецепт пиріжків з куркою



Інгредієнти:


  • молоко - 250 мл;

  • яйце сире - 2 шт.;

  • яйце варене - 1 шт.;

  • курка відварна - 05 кг;

  • масло вершкове - 40 г;

  • борошно - 35 ст.;

  • дріжджі сухі - 1 ч. ложка;

  • цукор - 2 ч. ложки;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • спеції - за смаком.



  • Приготування

    Просіваємо стакан муки у миску, додаємо сухі дріжджі і змішуємо. Вливаємо в борошно підігріте молоко тонкою цівкою. Масло розтоплюємо і з'єднуємо з сіллю, сирим яйцем і цукром, потім додаємо отриману суміш в тісто. Кладемо в масу залишки просіяного борошна і замішуємо тісто. Змащуємо миску зсередини рослинним маслом, кладемо в неї тісто, накриваємо рушником і ставимо підходити (приблизно на 1 годину).
    Відварюємо куряче м'ясо, пропускаємо через м'ясорубку, додаємо спеції, дрібно порзане варене яйце і пару ложок бульйону, щоб зробити начинку соковитіше.
    Коли тісто буде готове, необхідно його обім'яти, розкачати на столі, вирізати кружечки, на середину кожного покласти начинку і добре защипнути краю.
    Нагріти духовку до 30 градусів, викласти на застелений папером для випікання деко сформовані пиріжки і відправити на 15-20 хвилин для вистоювання. Змастити кожен пиріжок яйцем, можна зверху посипати кунжутом. Випікати при 180-200 градусах до готовності. Готову випічку накрити рушником і дати охолонути.

    Якщо у вас немає духовки, можете приготувати смажені пиріжки з куркою на рослинному маслі на сковорідці. Для цього не треба чекати расстойки, відразу після ліплення надсилайте пиріжки смажитися.
    Можете зробити комбіновану начинку - змішати куряче м'ясо і смажені гриби, тоді у вас вийдуть пиріжки з куркою і грибами. Спекти їх у духовці або посмажити - справа вашого смаку і можливостей.

    Ще кілька рецептів пиріжків з куркою


    Листкові пиріжки з куркою
    Сьогодні в будь-якому магазині продається готове листкове тісто, яке полегшує процес приготування, а крім того, не кожна господиня любить возитися з дріжджовим тістом. Купіть упаковку листкового тіста, приготуйте начинку і відправляйте пиріжки з куркою в духовку.
    Пиріжки з куркою

    Пиріжки з куркою та картоплею
    Якщо хочете отримати ситну і смачну випічку, спробуйте приготувати пиріжки з куркою та картоплею. Для цього рецепта відваріть картоплю і перетворіть його в пюре, змішайте з відвареної або обсмаженої куркою попередньо пропущену через м'ясорубку і формуйте пиріжки.

    Пиріжки з куркою і сиром
    Щоб начинка у пиріжки вийшла більш соковитою, спробуйте додати інгредієнти натертий на тертці сир. Тільки дуже ретельно защипивайте пиріжки при ліпленні, щоб сир при нагріванні не витікав.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріжки з яйцем
    Пиріжки з яйцем
    Пиріжки з яйцем завжди збирають сім'ю біля столу. А ще вони дуже швидко закінчуються, адже така смакота не може довго лежати на блюді. Пропонуємо вам
    Пиріжки на кефірі в духовці
    Пиріжки на кефірі в духовці
    Пиріжки - це дуже смачне і ситне блюдо, яке можна готувати з будь-м'ясний або овочевий начинкою. А якщо їх ще випікати в духовці на кефірі, то вони
    Пиріжки з ковбасою
    Пиріжки з ковбасою
    Пиріжки - смачне, хоч і не зовсім корисне блюдо. Приготувати їх можна з різними начинками: з лівером, печінкою, картоплею, яйцем і т. д. У
    Пиріжки з рисом
    Пиріжки з рисом
    Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
    Пиріжки на кисляку
    Пиріжки на кисляку
    Апетитні, рум'яні смажені пиріжки - як можна встояти при їх вигляді? І нехай вони не дуже-то й корисні, зате дуже смачні! Якщо хочеться зробити їх
    Пиріжки з родзинками
    Пиріжки з родзинками
    Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам