Пиріжки з яйцем
Напевно, одна з найбільш поширених і улюблених випічок - це пиріжки з яйцем. Готуються вони досить легко і не вимагають якихось великих кулінарних навичок. Рецепт пиріжків з яйцем дуже простий, а тому пропонуємо вам приготувати дане частування.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 2 ст.;
маргарин - 200 г;
сметана - 2 ст. ложки;
сіль - 05 ч. ложки;
цукор - 1 ч. ложка;
яйця - 1 шт.
Для начинки:
печериці - 500 г;
яйця - 4 шт.;
зелена цибуля - 100 р;
вершкове масло - 150 г;
сіль.
Приготування
Маргарин перетріть з борошном, додайте сметану, цукор, сіль і замісіть тісто. Сформуйте з тіста кулю, обернути харчовою плівкою і залиште на годину в холодильнику. Гриби дрібно поріжте і обсмажте в сковороді на вершковому маслі. Варені яйця і зелену цибулю дрібно порубаєте і перемішайте з остуженними грибами.
Розкотіть тісто товщиною приблизно 5 мм і наріжте середніми квадратами. В середину квадратів викладіть начинку і зліпити конверт, скріпивши кути в центрі. Духовку розігрійте до 200 градусів, деко змастіть маслом, викладіть на нього конвертики, змащені збитим яйцем і випікайте до повної готовності. Пиріжки з яйцем в духовці сподобаються всій вашій родині.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 2 ст.;
яєчні жовтки - 5 шт;
маргарин - 5 ст. ложок;
сіль.
Для начинки:
яйця - 4 шт.;
м'ясо - 300 г;
цибуля - 1 шт.;
молоко - 100 мл;
сіль, перець.
Приготування
З інгредієнтів приготуйте прісне тісто на молоці або воді, за вашим бажанням. Готову масу розділіть на однакові кульки і кожен розкачати в коржі товщиною 2 мм і діаметром 10 див. М'ясо і 3 яйця відваріть, перемішайте з обсмаженою цибулею, посоліть, поперчіть. Сформуйте пиріжки і викладіть їх у форму для випікання. Молоко збийте з рештою яйцем, трохи підсолити і залити молочно-яєчною масою блюдо. Випікайте приблизно 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 3 ст.;
маргарин - 250 г;
яйця - 3 шт.;
дріжджі - 30 г;
цукор - 4 ст. ложки;
молоко - 1 ст.;
рослинне масло - 1 ст.
Для начинки:
рис - 15 склянки;
морква - 50 г;
яйця - 2 шт.;
сіль.
Приготування
Зробіть опару з борошна, дріжджів, цукру і теплої води. Потім залиште її в теплому місці трохи настоятися. Змішайте борошно, молоко, розм'якшений маргарин, яйця, сіль, цукор і настоявшуюся опару. Замісіть тісто і залиште під рушником піднятися.
Варені моркву, яйця, рис дрібно наріжте і перемішайте. Тісто розділіть на рівні частини і зробіть коржі. В середину викладіть начинку і зліпити краю. Деко змастіть маслом, викладіть пиріжки і випікайте при температурі 220 градусів до готовності.
Пиріжки з грибами і яйцем
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Маргарин перетріть з борошном, додайте сметану, цукор, сіль і замісіть тісто. Сформуйте з тіста кулю, обернути харчовою плівкою і залиште на годину в холодильнику. Гриби дрібно поріжте і обсмажте в сковороді на вершковому маслі. Варені яйця і зелену цибулю дрібно порубаєте і перемішайте з остуженними грибами.
Розкотіть тісто товщиною приблизно 5 мм і наріжте середніми квадратами. В середину квадратів викладіть начинку і зліпити конверт, скріпивши кути в центрі. Духовку розігрійте до 200 градусів, деко змастіть маслом, викладіть на нього конвертики, змащені збитим яйцем і випікайте до повної готовності. Пиріжки з яйцем в духовці сподобаються всій вашій родині.
Пиріжки з м'ясом і яйцем
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
З інгредієнтів приготуйте прісне тісто на молоці або воді, за вашим бажанням. Готову масу розділіть на однакові кульки і кожен розкачати в коржі товщиною 2 мм і діаметром 10 див. М'ясо і 3 яйця відваріть, перемішайте з обсмаженою цибулею, посоліть, поперчіть. Сформуйте пиріжки і викладіть їх у форму для випікання. Молоко збийте з рештою яйцем, трохи підсолити і залити молочно-яєчною масою блюдо. Випікайте приблизно 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Пиріжки з морквою і яйцем
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Зробіть опару з борошна, дріжджів, цукру і теплої води. Потім залиште її в теплому місці трохи настоятися. Змішайте борошно, молоко, розм'якшений маргарин, яйця, сіль, цукор і настоявшуюся опару. Замісіть тісто і залиште під рушником піднятися.
Варені моркву, яйця, рис дрібно наріжте і перемішайте. Тісто розділіть на рівні частини і зробіть коржі. В середину викладіть начинку і зліпити краю. Деко змастіть маслом, викладіть пиріжки і випікайте при температурі 220 градусів до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з цибулею і яйцем
Любите пиріжки з різноманітними начинками? Тоді саме для вас наші сьогоднішні рецепти пиріжків з цибулею і яйцем. Готуються вони не надто довго, а
Кулеб'яка з рибою
Старорусские рибники і розтягаї дали основу для рецепта кулеб'яки з рибою, яка у класичному вигляді готувалася з м'ясом, або капустою. Відхід від
Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
Пиріжки з морквою
Пиріжки - це чудове страву, яке обожнюють і дорослі, і діти. Вони можуть бути з м'ясом, картоплею, яйцем, капустою, яблуками. А сьогодні мова піде
Пиріжки з гарбузом
Не за горами осінь - гарбузова пора, в яку цей овоч використовують для приготування хлібобулочних виробів і каш. У цій статті ми підібрали перевірені
Пиріжки з родзинками
Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам