Пиріжки з гарбузом
Всім, хто любить пиріжки, буде цікаво дізнатися декілька рецептів випічки з гарбузом, яка відмінно підходить в якості начинки, як для солодких пиріжків, так і для звичайних.
Інгредієнти:
листкове тісто - 500 г;
гарбуз - 400 г;
цибуля - 2-3 шт.;
сіль і перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Тісто розморозьте. Цибуля нашаткуйте, обсмажте і змішайте з очищеної і мелкопорезанной гарбузом, приправте сіллю і перцем.
Тісто розділіть на частини, викладіть начинку і зліпити пиріжки. Змастіть їх збитим жовтком і випікайте 25 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 3-35 ст.;
сода - 1 ч. ложка;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
вода - 1 ст.;
яйце - 1 шт.;
сіль - за смаком.
Для начинки:
гарбуз - 500 г;
рис - 150 г;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
зелень - за смаком.
Приготування
Яйця змішайте з водою і олією. Гарненько збийте все. Борошно просійте, і разом з содою і сіллю, додайте до яєчної суміші. Замісіть тісто. З гарбуза зніміть шкірку, очистити від насіння і порізати дрібними кубиками. З'єднайте гарбуз з відвареним рисом, маслом і, при бажанні, зеленню.
Тісто розділіть на шматочки, розкачайте їх, покладіть всередину начинку і зліпити пиріжки. Змастіть їх сметаною або яйцем з молоком і випікайте при 180 градусах 25-30 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 600 г;
цукор - 200-250 м;
маргарин - 150 г;
яйця - 4 шт.;
кефір - 250 мл;
розпушувач для тіста - 2 пачки;
сода - на смерть ножа.
Для начинки:
гарбуз - 300 г;
цукор - за смаком;
яйце - 1 шт.;
молоко або рослинне масло - 2 ст. ложки.
Приготування
Щоб приготувати солодкі пиріжки з гарбузом для початку потрібно замісити тісто: кефір вилийте в миску, всипте до нього соду і розпушувач і ретельно все перемішайте (суміш почне пінитися). Просіяне борошно змішайте з цукром, маргарин розтопіть, а яйця розбийте в окремий посуд і збийте. В кефірну суміш відправте маргарин, яйця, все добре змішайте, після чого додайте туди ж борошно з цукром, і замісіть тісто. Воно повинно бути липким і м'яким. Накрийте тісто рушником і поставте в холодильник на 30 хвилин.
Гарбуз очистіть, видаліть насіння і натріть на середній терці. Дістаньте тісто, розділіть його на невеликі кульки, постійно посипаючи борошном руки, а потім кожну кульку розкачати в коло або овал. На один край покладіть гарбуз, посипте її цукром і заліпіть пиріжок. Готові пиріжки укладіть на деко, застелений папером. Яйце збийте з молоком або маслом і змажте цією сумішшю випічку. Готуйте пиріжки з гарбузом в духовці, нагрітій до 180 градусів, 20-30 хвилин.
З ароматною гарбуза можна також спекти смачний гарбузовий пиріг , або кекс обов'язково скуштуйте і приємного вам апетиту!
Пиріжки листкові з гарбузом
Інгредієнти:
Приготування
Тісто розморозьте. Цибуля нашаткуйте, обсмажте і змішайте з очищеної і мелкопорезанной гарбузом, приправте сіллю і перцем.
Тісто розділіть на частини, викладіть начинку і зліпити пиріжки. Змастіть їх збитим жовтком і випікайте 25 хвилин при 180 градусах.
Пиріжки з гарбузом і рисом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Яйця змішайте з водою і олією. Гарненько збийте все. Борошно просійте, і разом з содою і сіллю, додайте до яєчної суміші. Замісіть тісто. З гарбуза зніміть шкірку, очистити від насіння і порізати дрібними кубиками. З'єднайте гарбуз з відвареним рисом, маслом і, при бажанні, зеленню.
Тісто розділіть на шматочки, розкачайте їх, покладіть всередину начинку і зліпити пиріжки. Змастіть їх сметаною або яйцем з молоком і випікайте при 180 градусах 25-30 хвилин.
Пиріжки з гарбузом - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Щоб приготувати солодкі пиріжки з гарбузом для початку потрібно замісити тісто: кефір вилийте в миску, всипте до нього соду і розпушувач і ретельно все перемішайте (суміш почне пінитися). Просіяне борошно змішайте з цукром, маргарин розтопіть, а яйця розбийте в окремий посуд і збийте. В кефірну суміш відправте маргарин, яйця, все добре змішайте, після чого додайте туди ж борошно з цукром, і замісіть тісто. Воно повинно бути липким і м'яким. Накрийте тісто рушником і поставте в холодильник на 30 хвилин.
Гарбуз очистіть, видаліть насіння і натріть на середній терці. Дістаньте тісто, розділіть його на невеликі кульки, постійно посипаючи борошном руки, а потім кожну кульку розкачати в коло або овал. На один край покладіть гарбуз, посипте її цукром і заліпіть пиріжок. Готові пиріжки укладіть на деко, застелений папером. Яйце збийте з молоком або маслом і змажте цією сумішшю випічку. Готуйте пиріжки з гарбузом в духовці, нагрітій до 180 градусів, 20-30 хвилин.
З ароматною гарбуза можна також спекти смачний гарбузовий пиріг , або кекс обов'язково скуштуйте і приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з яйцем
Пиріжки з яйцем завжди збирають сім'ю біля столу. А ще вони дуже швидко закінчуються, адже така смакота не може довго лежати на блюді. Пропонуємо вам
Пиріжки з цибулею і яйцем
Любите пиріжки з різноманітними начинками? Тоді саме для вас наші сьогоднішні рецепти пиріжків з цибулею і яйцем. Готуються вони не надто довго, а
Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
Пиріжки з помідорами та базиліком
Пропонуємо вам приготувати незвичні, але дуже смачні і соковиті пиріжки з помідорами та базиліком. Давайте розберемо кілька цікавих варіантів
Пиріг зі смородиною
Пиріг з чорною смородиною. Який же він смачний виходить, коли правильний рецепт знаєш. Представлений матеріал розповість вам про те, як готувати
Пиріжки з родзинками
Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам