Пиріжки з помідорами та базиліком
Пропонуємо вам приготувати незвичні, але дуже смачні і соковиті пиріжки з помідорами та базиліком. Гості будуть дуже здивовані такою стравою і неодмінно попросять поділитися рецептом.
Інгредієнти:
тісто листкове - 250 г;
помідор - 3 шт.;
помідори черрі - 5 штук;
козячий сир - 100 г;
яйце - 1 шт.;
базилік - 1 пучок;
олія оливкова;
часник - 1 зубчик;
морська сіль - щіпка;
спеції.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати пиріжки з помідорами та базиліком. Духовку заздалегідь запалюємо і прогріваємо до 180 градусів. Готове листкове тісто розморожуємо, розкачуємо, вирізаємо невеликі квадратики, а тісто подрібнюємо смужками і робимо з них бортики. Яйце злегка збиваємо і змащуємо наші заготовки.
Деко покриваємо папером для випічки викладаємо квадрати з тіста, наколюємо в декількох місцях виделкою і відправляємо в духовку на 10 хвилин. Помідори миємо, обсушуємо, шаткуємо гуртками, а інші великі помідори нарізами кубиками, а черрі просто поділяємо навпіл. Зубчик часнику і базиликизмельчаем, а потім з'єднуємо з нарізаними кубиками помідорами. Готову масу солимо, перчимо за смаком і перемішуємо.
З духовки обережно виймаємо деко з тестом, в центр кожного квадратика кладемо по кружку помідора, зверху намазуємо козячим сиром і посипаємо подрібненими помідорами з часником і базиліком. Збризкуємо пиріжки оливковим маслом і знову відправляємо в духовку приблизно на 2-3 хвилини. Готові пиріжки злегка остуджуємо, прикрашаємо помідорками черрі і пригощаємо гостей.
Інгредієнти:
Для тіста:
розпушувач - 4 ч. ложки;
борошно - 300 г;
спеції;
масло рослинне - 50 мл;
молоко - 250 мл
Для начинки:
помідори - 4 шт.;
масло вершкове - 2 ст. ложки;
масло рослинне - 25 мл;
тертий сир - 100 г;
червоний мелений перець, моль.
Приготування
Помідори промиваємо, обсушуємо, викладаємо в миску і заливаємо на кілька хвилин окропом. Потім виймаємо їх, акуратно знімаємо шкірку і розрізаємо на 4 частини. Видаляємо насіння, томати дрібно шаткуємо й обсмажуємо на розігрітій маслечко протягом 3-5 хвилин.
Цим часом замішуємо тісто для пиріжків: в глибоку миску просіваємо борошно, додаємо розпушувач, перець і сіль. Далі вливаємо рослинне масло і молоко. Розкачуємо тісто качалкою, вирізаємо кружечки, кладемо на кожен помідори, трохи сиру, базилік і формуємо пиріжки. Випікаємо їх у гарячій духовці до тих пір, поки вони не піднімуться.
Пиріжки з помідорами, базиліком та козячим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати пиріжки з помідорами та базиліком. Духовку заздалегідь запалюємо і прогріваємо до 180 градусів. Готове листкове тісто розморожуємо, розкачуємо, вирізаємо невеликі квадратики, а тісто подрібнюємо смужками і робимо з них бортики. Яйце злегка збиваємо і змащуємо наші заготовки.
Деко покриваємо папером для випічки викладаємо квадрати з тіста, наколюємо в декількох місцях виделкою і відправляємо в духовку на 10 хвилин. Помідори миємо, обсушуємо, шаткуємо гуртками, а інші великі помідори нарізами кубиками, а черрі просто поділяємо навпіл. Зубчик часнику і базиликизмельчаем, а потім з'єднуємо з нарізаними кубиками помідорами. Готову масу солимо, перчимо за смаком і перемішуємо.
З духовки обережно виймаємо деко з тестом, в центр кожного квадратика кладемо по кружку помідора, зверху намазуємо козячим сиром і посипаємо подрібненими помідорами з часником і базиліком. Збризкуємо пиріжки оливковим маслом і знову відправляємо в духовку приблизно на 2-3 хвилини. Готові пиріжки злегка остуджуємо, прикрашаємо помідорками черрі і пригощаємо гостей.
Рецепт пиріжків з помідорами та базиліком
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Помідори промиваємо, обсушуємо, викладаємо в миску і заливаємо на кілька хвилин окропом. Потім виймаємо їх, акуратно знімаємо шкірку і розрізаємо на 4 частини. Видаляємо насіння, томати дрібно шаткуємо й обсмажуємо на розігрітій маслечко протягом 3-5 хвилин.
Цим часом замішуємо тісто для пиріжків: в глибоку миску просіваємо борошно, додаємо розпушувач, перець і сіль. Далі вливаємо рослинне масло і молоко. Розкачуємо тісто качалкою, вирізаємо кружечки, кладемо на кожен помідори, трохи сиру, базилік і формуємо пиріжки. Випікаємо їх у гарячій духовці до тих пір, поки вони не піднімуться.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з базиліком
Салат з базиліком - це відмінна закуска на святковому столі. Таке блюдо неодмінно оцінять ваші близькі та гості. Пропонуємо вашій увазі декілька
Пиріжки з помідорами і бринзою
Хто ж з нас не любить пиріжки, які готує мама або бабуся. Вони можуть бути з різними начинками: з картопляним пюре, грибами, капустою, яйцем і
Бомбочки з помідорами
Не знаєте чим здивувати гостей, ситним і оригінальним? Тоді радимо звернути увагу на наші поради приготування бомбочек з помідорами. Таку дивовижну
Пиріг з помідорами
Пиріг з помідорами - ситне і приголомшливе смачне блюдо. А приготувати його досить нескладно при мінімальних витратах часу, зате гості і близькі
Курник з м'ясом і картоплею
Курник з м'ясом і картоплею - приголомшливо смачне, ситне і смачне блюдо з соковитою начинкою. Давайте дізнаємося з вами рецепти приготування цього
Пиріжки з родзинками
Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам