Бомбочки з помідорами
Якщо вам раптом несподівано захотілося приготувати, щось оригінальне, ситне і незвичайне, саме час звернути увагу саме на цей рецепт - бомбочки з помідорами. Ці смачні і ароматні пиріжки можна подавати до столу як гарячими, так і холодними. Давайте дізнаємося з вами рецепти приготування бомбочек з помідорами.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 35 ст.;
крутий окріп - 1 ст.;
рослинна олія - 4 ст. ложки;
цукровий пісок - 1 ч. ложка;
сіль - 1 ч. ложка.
Для начинки:
помідори - 5 шт.;
бринза - 200 г;
часник - 2 зубчики;
зелень;
сіль.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати бомбочки з помідорами. Помідори нарізаємо кружечками. Домашню бринзу розминаємо гарненько вилочкою, видавлюємо в неї подрібнений часник і зелень. Тепер переходимо до приготування тіста: розмішуємо у воді цукор з сіллю, виливаємо рослинне масло, додаємо борошно і гарненько вимішуємо тісто. Половину тіста розкочуємо у великий пласт, розкладаємо кружечки помідор, начинку і накриваємо все другим пластом тіста. Склянкою відповідного діаметру акуратно вирізаємо пиріжки, защепляем ретельно краю кожної коржі і обсмажуємо наші пиріжки з обох боків у великій кількості гарячого рослинного масла.
Інгредієнти:
помідори черрі - 15 шт.;
сир «Моцарелла» - 250 г;
куряче яйце - 1 шт.;
сир «Пармезан» - 60 г;
базилік - 1 пучок;
часник - 1 зубчик;
оливкова олія - 4 ст. ложки;
борошно - 3 ст. ложки;
морська сіль, мелений перець - за смаком.
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо і залишаємо нагріватися до 190 градусів. Моцарелу акуратно виймаємо з упаковки і, злив всю рідину, ставимо у відкритому вигляді на всю ніч у холодильник, щоб вона трохи підсохла.
Помідори черрі викладаємо в глибоке деко, солимо, перчимо, скроплюємо оливковою олією і відправляємо на 15-20 хвилин в розігріту духовку. Часник чистимо, раздавливаем і ретельно розтираємо разом з дрібкою солі плоскою стороною ножа. Листя базиліка промиваємо, обсушуємо і рвемо на шматочки руками. Пармезан і моцарелу натираємо на крупній тертці, додаємо часник, подрібнений базилік, куряче яйце і трохи борошна, все вимішуємо.
Робочу поверхню присипаємо залишилася борошном і формуємо з сирного тіста невеликі кульки. Потім обвалюємо їх у борошні і відправляємо на 10 хвилин у холодильник. Після цього запікаємо сирні бомбочки з помідорами в духовці 15 хвилин і подаємо на стіл!
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 35 ст.;
крутий окріп - 1 ст.;
рослинна олія - 4 ст. ложки;
цукор - 1 ч. ложка;
сіль - 1 ч. ложка.
Для начинки:
сир - 200 г;
помідори - 5 шт.;
часник;
сіль і зелень.
Приготування
У воді розмішуємо цукор, сіль, додаємо рослинне масло і висипаємо борошно. Замішуємо м'яке однорідне тісто і залишаємо його відпочити хвилин на 30. Помідори нарізаємо кружечками. виделкою і трохи підсолюємо. Очищений часник видавлюємо через прес, додаємо в сир разом з порізаною Сир розминаємо зеленню і перемішуємо.
Далі половину тіста розкочуємо в тонкий великий пласт і розкладаємо на нього на невеликій відстані один від одного помідори. Потім поверх томатів кладемо начинку і розкачуємо другий пласт тіста. Тепер акуратно накриваємо їм перший з начинкою і склянкою відповідного діаметру вирізаємо по контуру кожного кружечка помідорчика булочки. Смажимо пиріжки бомбочки з помідорами у великій кількості сильно розпеченого рослинного масла з усіх боків. Далі викладаємо їх на паперовий рушник і залишаємо, щоб вбралося зайве масло.
Бомбочки з помідорами і бринзою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати бомбочки з помідорами. Помідори нарізаємо кружечками. Домашню бринзу розминаємо гарненько вилочкою, видавлюємо в неї подрібнений часник і зелень. Тепер переходимо до приготування тіста: розмішуємо у воді цукор з сіллю, виливаємо рослинне масло, додаємо борошно і гарненько вимішуємо тісто. Половину тіста розкочуємо у великий пласт, розкладаємо кружечки помідор, начинку і накриваємо все другим пластом тіста. Склянкою відповідного діаметру акуратно вирізаємо пиріжки, защепляем ретельно краю кожної коржі і обсмажуємо наші пиріжки з обох боків у великій кількості гарячого рослинного масла.
Бомбочки з помідорами в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо і залишаємо нагріватися до 190 градусів. Моцарелу акуратно виймаємо з упаковки і, злив всю рідину, ставимо у відкритому вигляді на всю ніч у холодильник, щоб вона трохи підсохла.
Помідори черрі викладаємо в глибоке деко, солимо, перчимо, скроплюємо оливковою олією і відправляємо на 15-20 хвилин в розігріту духовку. Часник чистимо, раздавливаем і ретельно розтираємо разом з дрібкою солі плоскою стороною ножа. Листя базиліка промиваємо, обсушуємо і рвемо на шматочки руками. Пармезан і моцарелу натираємо на крупній тертці, додаємо часник, подрібнений базилік, куряче яйце і трохи борошна, все вимішуємо.
Робочу поверхню присипаємо залишилася борошном і формуємо з сирного тіста невеликі кульки. Потім обвалюємо їх у борошні і відправляємо на 10 хвилин у холодильник. Після цього запікаємо сирні бомбочки з помідорами в духовці 15 хвилин і подаємо на стіл!
Бомбочки з сиром і помідорами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У воді розмішуємо цукор, сіль, додаємо рослинне масло і висипаємо борошно. Замішуємо м'яке однорідне тісто і залишаємо його відпочити хвилин на 30. Помідори нарізаємо кружечками. виделкою і трохи підсолюємо. Очищений часник видавлюємо через прес, додаємо в сир разом з порізаною Сир розминаємо зеленню і перемішуємо.
Далі половину тіста розкочуємо в тонкий великий пласт і розкладаємо на нього на невеликій відстані один від одного помідори. Потім поверх томатів кладемо начинку і розкачуємо другий пласт тіста. Тепер акуратно накриваємо їм перший з начинкою і склянкою відповідного діаметру вирізаємо по контуру кожного кружечка помідорчика булочки. Смажимо пиріжки бомбочки з помідорами у великій кількості сильно розпеченого рослинного масла з усіх боків. Далі викладаємо їх на паперовий рушник і залишаємо, щоб вбралося зайве масло.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з помідорами і бринзою
Хто ж з нас не любить пиріжки, які готує мама або бабуся. Вони можуть бути з різними начинками: з картопляним пюре, грибами, капустою, яйцем і
Пиріг з капустою і яйцем
Всі ми любимо пироги. Їх готують з різними начинками: м'ясними, рибними, овочевими та солодкими. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг
Пиріг з помідорами
Пиріг з помідорами - ситне і приголомшливе смачне блюдо. А приготувати його досить нескладно при мінімальних витратах часу, зате гості і близькі
Пиріжки з помідорами та базиліком
Пропонуємо вам приготувати незвичні, але дуже смачні і соковиті пиріжки з помідорами та базиліком. Давайте розберемо кілька цікавих варіантів
Пиріжки з сиром
Пиріжки - смачне блюдо, яке обожнюють і дорослі і діти. Їх готують з різними начинками: капустою, грибами, м'ясом, варенням і т. д. І зараз ми
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили