Пиріг з капустою і яйцем

Пиріг з капусти з яйцем з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Листкове тісто розморожуємо при кімнатній температурі. Капусту тонко шаткуємо, додаємо сіль і добре мнемо руками. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, викладаємо капусту, вливаємо пару столових ложок води і тушкуємо до готовності капусти. Яйце розбиваємо в мисочку і злегка збиваємо його, потім виливаємо в капусту і швидко перемішуємо, щоб яйце розмішати рівномірно.
Тепер розкачуємо тісто у формі прямокутника. По центру розміщуємо капустяну начинку таким чином, щоб зверху і знизу залишилося вільне місце (близько 5 см), а по боках близько 10 див. Бічні частини нарізаємо смужками шириною близько 1 см по діагоналі до начинки. Верхню і нижню частини тесту викладаємо зверху на начинку, а бічні смужки накладаємо один на одного поперемінно. Таким чином, на поверхні вийде косичка. Змащуємо поверхню пирога збитим яйцем, присипаємо кмином і при температурі 180 градусів і випікаємо близько 20 хвилин, поки пиріг не стане золотистого кольору.
Пиріг з капустою і яйцем на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібно ріжемо, а капусту шаткуємо. На сковороду з рослинною олією викладаємо цибулю, обсмажуємо близько 1 хвилини, потім кладемо капусту, перемішуємо і тушкуємо до готовності. Додаємо порізані кубиками відварені яйця, сіль, чорний мелений перець за смаком і соєвий соус. Все, начинка готова. Поки вона остигає, займемося тестом. З'єднуємо кефір, майонез, яйця, перемішуємо, додаємо борошно, змішану з розпушувачем і замішуємо тісто. За консистенцією воно має нагадати густу сметану. Форму для випічки змащуємо рослинним маслом, присипаємо борошном і виливаємо приблизно половину тіста. Зверху розподіляємо начинку, яку посипаємо сиром, натертим на тертці. Все це заливаємо другою половиною тіста. При температурі 200 градусів пиріг з капустою і яйцем випікаємо в духовці близько 40 хвилин.
Пиріг з капустою і яйцем в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для заливки:
Приготування

Рекомендуємо добрі рецепти

Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого

Пиріг з капустою на майонезі
Пиріг з капустою на майонезі - це швидкий і смачний варіант обіду або вечері. Готувати начинку і тісто досить просто, і ми пропонуємо вам 2 цікавих

Капустяний пиріг на швидку руку
Іноді наше бажання спекти пиріг зникає при думці,що доведеться довго возитися з приготуванням. З нашими рецептами приготувати капустяний пиріг на

Пиріг з капустою на кефірі
Пиріг з капустою - це корисний і ситний обід, і зробити його можна досить швидко. А якщо його приготувати на кефірі, то він ще вийде дуже ніжним. Ну,

Пиріг з капустою в мультиварці
Хто з нас не любить пироги?! Їх готують з різними начинками: м'ясними, овочевими, солодкими. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити дивовижний пиріг з