Пиріг з капустою в мультиварці
Рум'яні і апетитні пироги з різними начинками - це ще одне диво кулінарії! Цю випічку можна подавати як окрему страву або як доповнення до будь-якої страви. Давайте розглянемо з вами сьогодні чудові рецепти приготування пирога з капустою в мультиварці, що не потребує багато часу, зусиль, зате смак цього частування неодмінно сподобається вашим рідним!
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 500 г;
кефір - 1 склянка;
яйце - 2 шт.;
майонез - 2 ст. ложки;
сир - 50 г;
цукор - 2 ст. ложки;
сода - 1 ч. ложка;
спеції - за смаком.
Для начинки:
капуста - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
яйце - 2 шт.;
зелень - побажанням;
сіль - за смаком.
Приготування
Отже, давайте спочатку зробимо з вами начинку: білокачанну капусту дрібненько нашинковиваем соломкою. Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння, миємо, обсушуємо і подрібнюємо. У сковороду наливаємо трохи масла, розігріваємо, викладаємо цибулю і підсмажити до напівготовності. Потім додаємо капусту, перемішуємо і обсмажуємо овочі до м'якості. Готову начинку підсолюємо за смаком, кладемо зварені і подрібнені кубиками яйця, перекладаємо в миску і залишаємо остигати.
Далі переходимо до приготування тіста. Яйця збиваємо з цукром міксером, додаємо дрібку солі, виливаємо кефір, кладемо соду і майонез, перемішуємо. Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто, поки воно не стане еластичним. Скачуємо його в кульку, накриваємо кухонним рушником і залишаємо на 20 хвилин.
У остигнула начинку кидаємо дрібно нарізану зелень і сіль за смаком, добре все перемішуємо. Перекладаємо тісто на стіл, посипаний борошном, і розгортаємо в корж товщиною 1 см і діаметром трохи більше, ніж розмір чаші мультиварки. Після цього кладемо тісто в змащену маслом чашу так, щоб краї тіста виступали трохи вгору. Зверху розподіляємо начинку з капусти і розрівнюємо. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо прилад в режим «Випічка» і готуємо пиріг близько години. Після звукового сигналу готовності, відкриваємо кришку, даємо пирога трохи охолонути, після чого акуратно дістаємо, перекладаємо на блюдо і подаємо на стіл. Готовий пиріг змащуємо вершковим маслом і за бажанням посипаємо кунжутом.
Інгредієнти:
Для тіста:
вода - 1 ст.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
сухі дріжджі - 1 ч. ложка;
сіль - 05 ч. ложки;
цукор - 1 ч. ложка;
борошно.
Для начинки:
білокачанна капуста - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
олія рослинна;
спеції - за смаком.
Приготування
У теплій воді розчиняємо сухі дріжджі, додаємо яйце, сіль та цукровий пісок. Потім поступово вводимо борошно, перемішуємо і замішуємо м'яке тісто. Накриваємо його чистою серветкою і ставимо на годину в тепле місце, щоб тісто настоялося і збільшилася в розмірі в 2 рази. А ми тим часом готуємо начинку для майбутнього пирога.
Капусту дрібненько шаткуємо, рубаємо цибулю півкільцями, моркву тремо на тертці. У чашу мультиварки наливаємо трохи рослинного масла, викладаємо капусту, моркву і цибулю. Солимо, посипаємо спеціями, перемішуємо і тушкуємо капусту на режимі «Випічка» 20 хвилин. Готову начинку виймаємо з мультиварки і остуджуємо.
Перекладаємо тісто на присипаний борошном стіл, ділимо на 2 частини і розкочуємо качалкою в тонкий пласт, один з яких викладаємо на дно чаші мультиварки. Зверху рівномірно розподіляємо начинку і закриваємо другим пластом тіста. Випікаємо дріжджовий пиріг на режимі «Випічка» 55 хвилин до готовності.
Пиріг з капустою і яйцем в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, давайте спочатку зробимо з вами начинку: білокачанну капусту дрібненько нашинковиваем соломкою. Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння, миємо, обсушуємо і подрібнюємо. У сковороду наливаємо трохи масла, розігріваємо, викладаємо цибулю і підсмажити до напівготовності. Потім додаємо капусту, перемішуємо і обсмажуємо овочі до м'якості. Готову начинку підсолюємо за смаком, кладемо зварені і подрібнені кубиками яйця, перекладаємо в миску і залишаємо остигати.
Далі переходимо до приготування тіста. Яйця збиваємо з цукром міксером, додаємо дрібку солі, виливаємо кефір, кладемо соду і майонез, перемішуємо. Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто, поки воно не стане еластичним. Скачуємо його в кульку, накриваємо кухонним рушником і залишаємо на 20 хвилин.
У остигнула начинку кидаємо дрібно нарізану зелень і сіль за смаком, добре все перемішуємо. Перекладаємо тісто на стіл, посипаний борошном, і розгортаємо в корж товщиною 1 см і діаметром трохи більше, ніж розмір чаші мультиварки. Після цього кладемо тісто в змащену маслом чашу так, щоб краї тіста виступали трохи вгору. Зверху розподіляємо начинку з капусти і розрівнюємо. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо прилад в режим «Випічка» і готуємо пиріг близько години. Після звукового сигналу готовності, відкриваємо кришку, даємо пирога трохи охолонути, після чого акуратно дістаємо, перекладаємо на блюдо і подаємо на стіл. Готовий пиріг змащуємо вершковим маслом і за бажанням посипаємо кунжутом.
Дріжджовий пиріг з капустою в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У теплій воді розчиняємо сухі дріжджі, додаємо яйце, сіль та цукровий пісок. Потім поступово вводимо борошно, перемішуємо і замішуємо м'яке тісто. Накриваємо його чистою серветкою і ставимо на годину в тепле місце, щоб тісто настоялося і збільшилася в розмірі в 2 рази. А ми тим часом готуємо начинку для майбутнього пирога.
Капусту дрібненько шаткуємо, рубаємо цибулю півкільцями, моркву тремо на тертці. У чашу мультиварки наливаємо трохи рослинного масла, викладаємо капусту, моркву і цибулю. Солимо, посипаємо спеціями, перемішуємо і тушкуємо капусту на режимі «Випічка» 20 хвилин. Готову начинку виймаємо з мультиварки і остуджуємо.
Перекладаємо тісто на присипаний борошном стіл, ділимо на 2 частини і розкочуємо качалкою в тонкий пласт, один з яких викладаємо на дно чаші мультиварки. Зверху рівномірно розподіляємо начинку і закриваємо другим пластом тіста. Випікаємо дріжджовий пиріг на режимі «Випічка» 55 хвилин до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого
Пиріг з капустою і яйцем
Всі ми любимо пироги. Їх готують з різними начинками: м'ясними, рибними, овочевими та солодкими. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг
Пиріг з фаршем і картоплею
Пироги з картоплею та м'ясним фаршем виходять дуже смачними і поживними. Така страва може стати повноцінним вечерею, а може навіть святковим пирогом.
Капустяний пиріг рецепт
Ситний, ароматний капустяний пиріг - традиційне російське блюдо, чудово підійде до обіду або просто до чаю. Такий пиріг готувати досить просто,
Пиріг з капустою на кефірі
Пиріг з капустою - це корисний і ситний обід, і зробити його можна досить швидко. А якщо його приготувати на кефірі, то він ще вийде дуже ніжним. Ну,
Пиріг з грушами в мультиварці
Груша має прекрасний смак і приголомшливий запашний аромат. Їй можна насолоджуватися, просто нарізавши шматочками, або зварити компот, варення і т.