Капустяний пиріг рецепт
Не знаєте, що зробити ситного до чаю? Ми розповімо вам, як приготувати смачний і корисний капустяний пиріг, який оцінять по достоїнству.
Інгредієнти:
Для тіста:
кефір - 1 склянка;
розпушувач - щіпка;
яйце - 2 шт.;
борошно - 200 г;
цукровий пісок - 1 ч. ложка.
Для начинки:
білокачанна капуста - 500 г;
масло вершкове - 100 г;
свіжа зелень;
спеції.
Приготування
Отже, спочатку давайте зробимо начинку: молоду січемо капусту соломкою, посипаємо сіллю, додаємо подрібнену зелень, поливаємо розтопленим вершковим маслом і добре перемішуємо. Яйця вспушиваем з сіллю і цукром, вливаємо кефір, додаємо розпушувач і борошно. Ретельно все перемішуємо, щоб вийшло густувате тісто. У жароміцну форму викладаємо капусту, зверху виливаємо тісто і розрівнюємо все ложкою. Відправляємо в розігріту духовку хвилин на 35. Готовий пиріг акуратно перевертаємо на тарілку, даємо йому трохи охолонути і подаємо до столу!
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 200 г;
майонез - 60 мл;
білий кунжут - 1 ст. ложка;
масло вершкове - 10 г;
борошно - 90 г;
розпушувач - щіпка;
сметана - 130 мл;
яйце - 3 шт.;
спеції.
Приготування
Готуємо всі необхідні продукти: білокачанну капусту шаткуємо. У миску розбиваємо яйця, додаємо трохи солі і збиваємо міксером. Кладемо сметану і майонез. У миску сіємо борошно разом з розпушувачем і перемішуємо до однорідності. У форму для запікання, змащену вершковим маслом, викладаємо капусту, заливаємо зверху тістом і посипаємо білим кунжутом. Випікаємо капустяний пиріг на сметані 35 хвилин при температурі 180°С.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове - 200 г;
молоко - 100 мл;
дріжджі сухі - 1 ч. ложка;
борошно - 500 г;
цукор - 3 ч. ложки.
Для начинки:
капуста свіжа - 600 г;
яйце - 2 шт.;
спеції.
Приготування
Яйця варимо круто, чистимо і подрібнюємо. Капусту дрібненько шаткуємо і хвилин на 10 заливаємо окропом. Потім відкидаємо її в друшляк, промиваємо і віджимаємо руками. Після цього змішуємо з нарізаними яйцями, солимо і перчимо за смаком. У каструлі розтоплюємо вершкове масло, а потім знімаємо з вогню, висипаємо борошно і ретельно розмішуємо. Дріжджі і цукор розводимо швиденько в теплому молоці і як тільки з'являться бульбашки, змішуємо з борошняною сумішшю і перемішуємо. Тісто ділимо на 2 рівні частини і викладаємо одну половинку за формою. Далі покриваємо рівномірно начинкою і накриваємо залишилися тестом. Випікаємо в духовці приблизно 30 хвилин до хрусткої скоринки.
Інгредієнти:
свіжа капуста - 05 вилка;
м'ясний фарш - 400 г;
кефір - 1 склянка;
борошно - 8 ст. ложок;
майонез - 1 ст.;
яйце - 3 шт.;
сода - щіпка;
спеції.
Приготування
Рецепт капустяного пирога з фаршем досить простий. Кефір заздалегідь виймаємо з холодильника і залишаємо розморожуватися, а свіжу капусту дрібно шаткуємо, або подрібнюємо у блендері. Потім капусту протушиваем на слабенькому вогні з додаванням невеликої кількості води. Як тільки рідина почне закипати, зменшуємо полум'я, і тримаємо капусту під закритою кришкою ще кілька хвилин. Не втрачаючи часу дарма, обсмажуємо окремо м'ясний фарш, солимо і перчимо його на смак. Далі висипаємо його у капусту, додаємо зелень і вимикаємо газ. Тепер давайте займемося приготуванням тіста. У мисці збиваємо яйця, вливаємо кефір і майонез. Додаємо гашену соду, і поступово домішуємо до рідких компонентів борошно і спеції. Збиваємо все міксером і виливаємо частину тіста у форму. Розподіляємо зверху капустяну начинку, заливаємо залишками тіста і випікаємо пиріг до готовності.
Капустяний пиріг на кефірі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, спочатку давайте зробимо начинку: молоду січемо капусту соломкою, посипаємо сіллю, додаємо подрібнену зелень, поливаємо розтопленим вершковим маслом і добре перемішуємо. Яйця вспушиваем з сіллю і цукром, вливаємо кефір, додаємо розпушувач і борошно. Ретельно все перемішуємо, щоб вийшло густувате тісто. У жароміцну форму викладаємо капусту, зверху виливаємо тісто і розрівнюємо все ложкою. Відправляємо в розігріту духовку хвилин на 35. Готовий пиріг акуратно перевертаємо на тарілку, даємо йому трохи охолонути і подаємо до столу!
Заливний капустяний пиріг
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо всі необхідні продукти: білокачанну капусту шаткуємо. У миску розбиваємо яйця, додаємо трохи солі і збиваємо міксером. Кладемо сметану і майонез. У миску сіємо борошно разом з розпушувачем і перемішуємо до однорідності. У форму для запікання, змащену вершковим маслом, викладаємо капусту, заливаємо зверху тістом і посипаємо білим кунжутом. Випікаємо капустяний пиріг на сметані 35 хвилин при температурі 180°С.
Капустяний пиріг із дріжджового тіста
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Яйця варимо круто, чистимо і подрібнюємо. Капусту дрібненько шаткуємо і хвилин на 10 заливаємо окропом. Потім відкидаємо її в друшляк, промиваємо і віджимаємо руками. Після цього змішуємо з нарізаними яйцями, солимо і перчимо за смаком. У каструлі розтоплюємо вершкове масло, а потім знімаємо з вогню, висипаємо борошно і ретельно розмішуємо. Дріжджі і цукор розводимо швиденько в теплому молоці і як тільки з'являться бульбашки, змішуємо з борошняною сумішшю і перемішуємо. Тісто ділимо на 2 рівні частини і викладаємо одну половинку за формою. Далі покриваємо рівномірно начинкою і накриваємо залишилися тестом. Випікаємо в духовці приблизно 30 хвилин до хрусткої скоринки.
Рецепт капустяного пирога з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт капустяного пирога з фаршем досить простий. Кефір заздалегідь виймаємо з холодильника і залишаємо розморожуватися, а свіжу капусту дрібно шаткуємо, або подрібнюємо у блендері. Потім капусту протушиваем на слабенькому вогні з додаванням невеликої кількості води. Як тільки рідина почне закипати, зменшуємо полум'я, і тримаємо капусту під закритою кришкою ще кілька хвилин. Не втрачаючи часу дарма, обсмажуємо окремо м'ясний фарш, солимо і перчимо його на смак. Далі висипаємо його у капусту, додаємо зелень і вимикаємо газ. Тепер давайте займемося приготуванням тіста. У мисці збиваємо яйця, вливаємо кефір і майонез. Додаємо гашену соду, і поступово домішуємо до рідких компонентів борошно і спеції. Збиваємо все міксером і виливаємо частину тіста у форму. Розподіляємо зверху капустяну начинку, заливаємо залишками тіста і випікаємо пиріг до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого
Пиріг з капустою і яйцем
Всі ми любимо пироги. Їх готують з різними начинками: м'ясними, рибними, овочевими та солодкими. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг
Капустяний пиріг на швидку руку
Іноді наше бажання спекти пиріг зникає при думці,що доведеться довго возитися з приготуванням. З нашими рецептами приготувати капустяний пиріг на
Пиріг з капустою на кефірі
Пиріг з капустою - це корисний і ситний обід, і зробити його можна досить швидко. А якщо його приготувати на кефірі, то він ще вийде дуже ніжним. Ну,
Пиріг з капустою в мультиварці
Хто з нас не любить пироги?! Їх готують з різними начинками: м'ясними, овочевими, солодкими. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити дивовижний пиріг з