Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Капустяний пиріг на швидку руку

Капустяний пиріг на швидку руку

19-03-2015, 18:45
18 917
Капустяний пиріг на швидку руку
Зараз ми вам розповімо рецепти швидкого приготування капустяного пирога. Він легкий і абсолютно простий у приготуванні, продуктів і часу потрібно мінімум. А от задоволення від його неповторного ніжного смаку ви отримаєте максимум!

Швидкий капустяний пиріг


Інгредієнти:

  • борошно пшеничне вищого сорту - 6 ст. ложок;

  • молода білокачанна капуста - 05 кг;

  • сметана - 50 мл;

  • яйця курячі - 3 шт.;

  • майонез - 30 мл;

  • розпушувач - 1 ст. ложка;

  • зелень кропу - 30 г;

  • кухонна сіль - 1 ч. ложка;

  • кунжут.


  • Приготування
    Капусту шаткуємо, солимо і трохи мнемо, потім додаємо подрібнену зелень кропу. Збиваємо яйця і, додавши майонез, сметану, сіль, борошно і розпушувач, замішуємо тісто. У змащену маслом форму кладемо начинку з капусти. Заливаємо її зверху тістом і присипаємо зернами кунжуту. При 180°С буде достатньо 35-40 хвилин, щоб пиріг був готовий! Дістаємо його, ріжемо шматочками і подаємо до столу.

    Швидкий капустяний пиріг на кефірі


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • кефір - 1 склянка;

  • яйця - 1 шт.;

  • маргарин - 200 г;

  • розпушувач (харчова сода) - 5 г;

  • борошно.


  • Для начинки:

  • капуста - 400 г;

  • цибуля - 2 шт.;

  • яйця - 5 шт.


  • Приготування
    Капусту шаткуємо й варимо до м'якості, не забувши при цьому посолити. Яйця варимо круто, цибулю дрібно рубаємо і обсмажуємо. З готової капусти воду зливаємо і з'єднуємо її з цибулею і подрібненими яйцями. Для тіста розтоплюємо маргарин, додаємо кефір, розпушувач і яйце. Добре перемішуємо і потихеньку підсипаємо борошно. Її потрібно стільки, щоб тісто набуло круту консистенцію. Форму змащуємо олією, тісто ділимо на 2 нерівні частини. Більшу частину розкачуємо і викладаємо на дно форми, на неї кладемо начинку і накриваємо її рештою тестом. На поверхні пирога робимо кілька отворів (або надрізів), щоб через них виходив пар. Ставимо пиріг в духовку при 200°С печемо 25 хвилин до золотистої скоринки.

    Швидкий капустяний пиріг заливний


    Інгредієнти:

  • білокачанна капуста - 05 кг;

  • яйця - 4 шт.;

  • цукровий пісок - 1 ст. ложка;

  • майонез - 180 г;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • борошно - 5 ст. ложок;

  • сода харчова - 05 ч. ложки;

  • рослинна олія без запаху;

  • панірувальні сухарі.


  • Приготування
    Капусту шаткуємо, трохи її обминаємо. Вистилаємо Форму пергаментним папером, промазуємо рослинним маслом і трохи посипаємо панірувальними сухарями . Поміщаємо в неї капусту. Для тіста змішуємо борошно, соду, цукор, сіль, яйця і майонез. Заливаємо їм капусту і при 180°С запікаємо 40 хвилин в духовці. Такий капустяний пиріг швидкого приготування можна вживати і в гарячому, і в холодному вигляді, все одно буде смачно!

    Швидкий капустяний пиріг на сметані


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • вершкове масло 725% жирності - 150 г;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • сметана 20% жирності - 1 стакан;

  • яйця курячі - 1 шт.;

  • борошно пшеничне вищого сорту - 1 склянка;

  • сода харчова - 05 ч. ложки;

  • кухонна сіль - щіпка.


  • Для начинки:

  • капуста білокачанна - 300 г;
  • Капустяний пиріг на швидку руку

  • яйця, зварені круто - 2 шт.;

  • вершкове масло 725% жирності - 25 р.


  • Приготування
    Вершкове масло розтоплюємо, змішуємо зі сметаною. Додаємо яйце, цукор, соду, гашену оцтом, сіль. Перемішуємо і, потроху додаючи борошно, замішуємо тісто. Ділимо його на 2 частини і розгортаємо за розміром форми для випічки. На дно якої спочатку кладемо 1 частину тіста, покриваємо її нашаткованої капусти, зверху кладемо подрібнені яйця і шматочки вершкового масла. Накриваємо другою половиною тіста і при 200°С запікаємо пиріг 35 хвилин. Відмінний варіант для сніданку, вечері або легкого перекусу готовий! Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Заливний пиріг з капустою
    Заливний пиріг з капустою
    Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого
    Пиріг з капустою на майонезі
    Пиріг з капустою на майонезі
    Пиріг з капустою на майонезі - це швидкий і смачний варіант обіду або вечері. Готувати начинку і тісто досить просто, і ми пропонуємо вам 2 цікавих
    Пиріг з капустою і яйцем
    Пиріг з капустою і яйцем
    Всі ми любимо пироги. Їх готують з різними начинками: м'ясними, рибними, овочевими та солодкими. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг
    Капустяний пиріг рецепт
    Капустяний пиріг рецепт
    Ситний, ароматний капустяний пиріг - традиційне російське блюдо, чудово підійде до обіду або просто до чаю. Такий пиріг готувати досить просто,