Капустяний пиріг на швидку руку

Швидкий капустяний пиріг
Інгредієнти:
Приготування
Капусту шаткуємо, солимо і трохи мнемо, потім додаємо подрібнену зелень кропу. Збиваємо яйця і, додавши майонез, сметану, сіль, борошно і розпушувач, замішуємо тісто. У змащену маслом форму кладемо начинку з капусти. Заливаємо її зверху тістом і присипаємо зернами кунжуту. При 180°С буде достатньо 35-40 хвилин, щоб пиріг був готовий! Дістаємо його, ріжемо шматочками і подаємо до столу.
Швидкий капустяний пиріг на кефірі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Капусту шаткуємо й варимо до м'якості, не забувши при цьому посолити. Яйця варимо круто, цибулю дрібно рубаємо і обсмажуємо. З готової капусти воду зливаємо і з'єднуємо її з цибулею і подрібненими яйцями. Для тіста розтоплюємо маргарин, додаємо кефір, розпушувач і яйце. Добре перемішуємо і потихеньку підсипаємо борошно. Її потрібно стільки, щоб тісто набуло круту консистенцію. Форму змащуємо олією, тісто ділимо на 2 нерівні частини. Більшу частину розкачуємо і викладаємо на дно форми, на неї кладемо начинку і накриваємо її рештою тестом. На поверхні пирога робимо кілька отворів (або надрізів), щоб через них виходив пар. Ставимо пиріг в духовку при 200°С печемо 25 хвилин до золотистої скоринки.
Швидкий капустяний пиріг заливний
Інгредієнти:
Приготування
Капусту шаткуємо, трохи її обминаємо. Вистилаємо Форму пергаментним папером, промазуємо рослинним маслом і трохи посипаємо панірувальними сухарями . Поміщаємо в неї капусту. Для тіста змішуємо борошно, соду, цукор, сіль, яйця і майонез. Заливаємо їм капусту і при 180°С запікаємо 40 хвилин в духовці. Такий капустяний пиріг швидкого приготування можна вживати і в гарячому, і в холодному вигляді, все одно буде смачно!
Швидкий капустяний пиріг на сметані
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:

Приготування
Вершкове масло розтоплюємо, змішуємо зі сметаною. Додаємо яйце, цукор, соду, гашену оцтом, сіль. Перемішуємо і, потроху додаючи борошно, замішуємо тісто. Ділимо його на 2 частини і розгортаємо за розміром форми для випічки. На дно якої спочатку кладемо 1 частину тіста, покриваємо її нашаткованої капусти, зверху кладемо подрібнені яйця і шматочки вершкового масла. Накриваємо другою половиною тіста і при 200°С запікаємо пиріг 35 хвилин. Відмінний варіант для сніданку, вечері або легкого перекусу готовий! Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого

Пиріг з капустою на майонезі
Пиріг з капустою на майонезі - це швидкий і смачний варіант обіду або вечері. Готувати начинку і тісто досить просто, і ми пропонуємо вам 2 цікавих

Пиріг з капустою і яйцем
Всі ми любимо пироги. Їх готують з різними начинками: м'ясними, рибними, овочевими та солодкими. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг

Капустяний пиріг рецепт
Ситний, ароматний капустяний пиріг - традиційне російське блюдо, чудово підійде до обіду або просто до чаю. Такий пиріг готувати досить просто,