Капустяний пиріг на швидку руку
Зараз ми вам розповімо рецепти швидкого приготування капустяного пирога. Він легкий і абсолютно простий у приготуванні, продуктів і часу потрібно мінімум. А от задоволення від його неповторного ніжного смаку ви отримаєте максимум!
Інгредієнти:
борошно пшеничне вищого сорту - 6 ст. ложок;
молода білокачанна капуста - 05 кг;
сметана - 50 мл;
яйця курячі - 3 шт.;
майонез - 30 мл;
розпушувач - 1 ст. ложка;
зелень кропу - 30 г;
кухонна сіль - 1 ч. ложка;
кунжут.
Приготування
Капусту шаткуємо, солимо і трохи мнемо, потім додаємо подрібнену зелень кропу. Збиваємо яйця і, додавши майонез, сметану, сіль, борошно і розпушувач, замішуємо тісто. У змащену маслом форму кладемо начинку з капусти. Заливаємо її зверху тістом і присипаємо зернами кунжуту. При 180°С буде достатньо 35-40 хвилин, щоб пиріг був готовий! Дістаємо його, ріжемо шматочками і подаємо до столу.
Інгредієнти:
Для тіста:
кефір - 1 склянка;
яйця - 1 шт.;
маргарин - 200 г;
розпушувач (харчова сода) - 5 г;
борошно.
Для начинки:
капуста - 400 г;
цибуля - 2 шт.;
яйця - 5 шт.
Приготування
Капусту шаткуємо й варимо до м'якості, не забувши при цьому посолити. Яйця варимо круто, цибулю дрібно рубаємо і обсмажуємо. З готової капусти воду зливаємо і з'єднуємо її з цибулею і подрібненими яйцями. Для тіста розтоплюємо маргарин, додаємо кефір, розпушувач і яйце. Добре перемішуємо і потихеньку підсипаємо борошно. Її потрібно стільки, щоб тісто набуло круту консистенцію. Форму змащуємо олією, тісто ділимо на 2 нерівні частини. Більшу частину розкачуємо і викладаємо на дно форми, на неї кладемо начинку і накриваємо її рештою тестом. На поверхні пирога робимо кілька отворів (або надрізів), щоб через них виходив пар. Ставимо пиріг в духовку при 200°С печемо 25 хвилин до золотистої скоринки.
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 05 кг;
яйця - 4 шт.;
цукровий пісок - 1 ст. ложка;
майонез - 180 г;
сіль - 1 ч. ложка;
борошно - 5 ст. ложок;
сода харчова - 05 ч. ложки;
рослинна олія без запаху;
панірувальні сухарі.
Приготування
Капусту шаткуємо, трохи її обминаємо. Вистилаємо Форму пергаментним папером, промазуємо рослинним маслом і трохи посипаємо панірувальними сухарями . Поміщаємо в неї капусту. Для тіста змішуємо борошно, соду, цукор, сіль, яйця і майонез. Заливаємо їм капусту і при 180°С запікаємо 40 хвилин в духовці. Такий капустяний пиріг швидкого приготування можна вживати і в гарячому, і в холодному вигляді, все одно буде смачно!
Інгредієнти:
Для тіста:
вершкове масло 725% жирності - 150 г;
цукор - 1 ст. ложка;
сметана 20% жирності - 1 стакан;
яйця курячі - 1 шт.;
борошно пшеничне вищого сорту - 1 склянка;
сода харчова - 05 ч. ложки;
кухонна сіль - щіпка.
Для начинки:
капуста білокачанна - 300 г;
яйця, зварені круто - 2 шт.;
вершкове масло 725% жирності - 25 р.
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо, змішуємо зі сметаною. Додаємо яйце, цукор, соду, гашену оцтом, сіль. Перемішуємо і, потроху додаючи борошно, замішуємо тісто. Ділимо його на 2 частини і розгортаємо за розміром форми для випічки. На дно якої спочатку кладемо 1 частину тіста, покриваємо її нашаткованої капусти, зверху кладемо подрібнені яйця і шматочки вершкового масла. Накриваємо другою половиною тіста і при 200°С запікаємо пиріг 35 хвилин. Відмінний варіант для сніданку, вечері або легкого перекусу готовий! Приємного апетиту!
Швидкий капустяний пиріг
Інгредієнти:
Приготування
Капусту шаткуємо, солимо і трохи мнемо, потім додаємо подрібнену зелень кропу. Збиваємо яйця і, додавши майонез, сметану, сіль, борошно і розпушувач, замішуємо тісто. У змащену маслом форму кладемо начинку з капусти. Заливаємо її зверху тістом і присипаємо зернами кунжуту. При 180°С буде достатньо 35-40 хвилин, щоб пиріг був готовий! Дістаємо його, ріжемо шматочками і подаємо до столу.
Швидкий капустяний пиріг на кефірі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Капусту шаткуємо й варимо до м'якості, не забувши при цьому посолити. Яйця варимо круто, цибулю дрібно рубаємо і обсмажуємо. З готової капусти воду зливаємо і з'єднуємо її з цибулею і подрібненими яйцями. Для тіста розтоплюємо маргарин, додаємо кефір, розпушувач і яйце. Добре перемішуємо і потихеньку підсипаємо борошно. Її потрібно стільки, щоб тісто набуло круту консистенцію. Форму змащуємо олією, тісто ділимо на 2 нерівні частини. Більшу частину розкачуємо і викладаємо на дно форми, на неї кладемо начинку і накриваємо її рештою тестом. На поверхні пирога робимо кілька отворів (або надрізів), щоб через них виходив пар. Ставимо пиріг в духовку при 200°С печемо 25 хвилин до золотистої скоринки.
Швидкий капустяний пиріг заливний
Інгредієнти:
Приготування
Капусту шаткуємо, трохи її обминаємо. Вистилаємо Форму пергаментним папером, промазуємо рослинним маслом і трохи посипаємо панірувальними сухарями . Поміщаємо в неї капусту. Для тіста змішуємо борошно, соду, цукор, сіль, яйця і майонез. Заливаємо їм капусту і при 180°С запікаємо 40 хвилин в духовці. Такий капустяний пиріг швидкого приготування можна вживати і в гарячому, і в холодному вигляді, все одно буде смачно!
Швидкий капустяний пиріг на сметані
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо, змішуємо зі сметаною. Додаємо яйце, цукор, соду, гашену оцтом, сіль. Перемішуємо і, потроху додаючи борошно, замішуємо тісто. Ділимо його на 2 частини і розгортаємо за розміром форми для випічки. На дно якої спочатку кладемо 1 частину тіста, покриваємо її нашаткованої капусти, зверху кладемо подрібнені яйця і шматочки вершкового масла. Накриваємо другою половиною тіста і при 200°С запікаємо пиріг 35 хвилин. Відмінний варіант для сніданку, вечері або легкого перекусу готовий! Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого
Пиріг з капустою на майонезі
Пиріг з капустою на майонезі - це швидкий і смачний варіант обіду або вечері. Готувати начинку і тісто досить просто, і ми пропонуємо вам 2 цікавих
Пиріг з капустою і яйцем
Всі ми любимо пироги. Їх готують з різними начинками: м'ясними, рибними, овочевими та солодкими. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг
Капустяний пиріг рецепт
Ситний, ароматний капустяний пиріг - традиційне російське блюдо, чудово підійде до обіду або просто до чаю. Такий пиріг готувати досить просто,