Пиріг з капустою на майонезі
Пиріг з капустою - це відмінний варіант випічки на кожен день. Начинка готується швидко і не потрібно возитися з дріжджовим тістом . Шматочки пирога можна загорнути дитині в якості шкільного обіду або взяти з собою при поїзді на пікнік.
Випічка на майонезі виходить дуже ніжною приємно з хрусткою скоринкою, а капуста соковитою і з невеликою кислинкою, завдяки томатної пасти.
Для початківців домогосподарок, рецепт приготування пирога буде найкращим початком для вивчення кулінарного мистецтва.
Інгредієнти:
борошно - 450 г;
майонез - 1 стакан;
кефір - півсклянки;
вершкове масло топлене - 300 г;
яйце - 1 шт.;
сода - половина чайної ложки;
сіль - щіпка;
нашаткована капуста свіжа - 1 кг;
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
масло вершкове - 100 г;
густа томатна паста - 2 столові ложки;
сіль, перець за смаком.
Приготування
Гасимо соду в кефірі. Додаємо майонез, розтоплене вершкове масло, яйце і трохи солі (враховуємо наявність солі в майонезі). Постійно перемішуючи, висипаємо в суміш борошно, Замішуємо полужидкое тісто.
Готуємо начинку, для цього нашатковану капусту тушкуємо на вершковому маслі, додаємо подрібнену цибулю, терту моркву, сіль і перець. Коли капуста майже приготується, кладемо в неї томатну пасту, добре перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин під кришкою.
Посуд для випічки змащуємо маслом. Виливаємо частину тіста, зверху викладаємо капусту і потім заливаємо рештою тестом. Випікаємо до освіти на пирозі рум'яної скоринки. Ступінь готовність перевіряємо дерев'яною паличкою. Вимикаємо духовку і даємо пирогу охолонути. Теплий пиріг з капустою, зроблений на майонезі перекладаємо на широкий піднос і розрізаємо на порції.
Секрет приготування капустяної шарлотки в олії, на якому обсмажується капуста, це обов'язково повинно бути вершкове масло. Воно надає овочам дуже легкий молочний присмак та відчуття насиченості.
Інгредієнти:
Для начинки:
нарізана свіжа капуста - 800 г;
сухі гриби - 60 г;
цибуля - 80 г;
яйця - 2 шт.;
масло вершкове - 100 г;
сіль, перець.
Для тіста:
борошно - 250 г;
майонез 200 г;
яйця - 3 шт.;
сода - пів чайної ложки.
Приготування
Сухі гриби замочуємо на кілька годин, відварюємо, охолоджуємо і ріжемо на соломку. Капусту трохи тушкуємо на вершковому маслі, потім додаємо скільки потрібно солі і перцю. З'єднайте гриби з капустою.
Займаємося тіста: в просіяне борошно з содою вбиваємо яйця, вливаємо домашній майонез і замішуємо тісто. Тісто з'єднуємо з начинкою і акуратно перемішуємо. Всю масу виливаємо в обрану форму для пирогів і запікаємо в духовці або мультиварці.
Спечену шарлотку з капусти з майонезом перекладаємо на широке блюдо і нарізаємо шматочками.
Випічка на майонезі виходить дуже ніжною приємно з хрусткою скоринкою, а капуста соковитою і з невеликою кислинкою, завдяки томатної пасти.
Для початківців домогосподарок, рецепт приготування пирога буде найкращим початком для вивчення кулінарного мистецтва.
Пиріг з капустою на майонезі
Інгредієнти:
Приготування
Гасимо соду в кефірі. Додаємо майонез, розтоплене вершкове масло, яйце і трохи солі (враховуємо наявність солі в майонезі). Постійно перемішуючи, висипаємо в суміш борошно, Замішуємо полужидкое тісто.
Готуємо начинку, для цього нашатковану капусту тушкуємо на вершковому маслі, додаємо подрібнену цибулю, терту моркву, сіль і перець. Коли капуста майже приготується, кладемо в неї томатну пасту, добре перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин під кришкою.
Посуд для випічки змащуємо маслом. Виливаємо частину тіста, зверху викладаємо капусту і потім заливаємо рештою тестом. Випікаємо до освіти на пирозі рум'яної скоринки. Ступінь готовність перевіряємо дерев'яною паличкою. Вимикаємо духовку і даємо пирогу охолонути. Теплий пиріг з капустою, зроблений на майонезі перекладаємо на широкий піднос і розрізаємо на порції.
Секрет приготування капустяної шарлотки в олії, на якому обсмажується капуста, це обов'язково повинно бути вершкове масло. Воно надає овочам дуже легкий молочний присмак та відчуття насиченості.
Шарлотка з капустою на майонезі
Інгредієнти:
Для начинки:
Для тіста:
Приготування
Сухі гриби замочуємо на кілька годин, відварюємо, охолоджуємо і ріжемо на соломку. Капусту трохи тушкуємо на вершковому маслі, потім додаємо скільки потрібно солі і перцю. З'єднайте гриби з капустою.
Займаємося тіста: в просіяне борошно з содою вбиваємо яйця, вливаємо домашній майонез і замішуємо тісто. Тісто з'єднуємо з начинкою і акуратно перемішуємо. Всю масу виливаємо в обрану форму для пирогів і запікаємо в духовці або мультиварці.
Спечену шарлотку з капусти з майонезом перекладаємо на широке блюдо і нарізаємо шматочками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого
Пиріжки на кефірі в духовці
Пиріжки - це дуже смачне і ситне блюдо, яке можна готувати з будь-м'ясний або овочевий начинкою. А якщо їх ще випікати в духовці на кефірі, то вони
Пиріг на майонезі
Всі ми любимо пироги з різноманітними начинками. А ви знаєте, що тісто для них можна зробити на майонезі, вийде дуже смачно, хоч і не зовсім корисно.
Пиріг з капустою і яйцем
Всі ми любимо пироги. Їх готують з різними начинками: м'ясними, рибними, овочевими та солодкими. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг
Пиріг з капустою на кефірі
Пиріг з капустою - це корисний і ситний обід, і зробити його можна досить швидко. А якщо його приготувати на кефірі, то він ще вийде дуже ніжним. Ну,
Шарлотка на кефірі - рецепт
Шарлотка - це дивовижний пиріг з начинкою. У традиційному варіанті він робиться з яблуками. Але в даний час її готують з різними фруктами і ягодами.