Пиріг з помідорами
Пиріг з помідорами - дуже ситна і приголомшливо смачне блюдо, яке неодмінно сподобається всім вашим гостям.
Інгредієнти:
листкове тісто - 400 г;
помідори черрі - 300 г;
яйце - 2 шт.;
сметана - 200 мл;
борошно пшеничне - 2 ст. ложки;
сир - 50 г;
часник - 2 зубчики;
зелень кропу - 1 пучок;
спеції - за смаком.
Приготування
Помідори промиваємо, обсушуємо й розрізаємо навпіл. Яйця гарненько збиваємо вінчиком. Додаємо сметану і розмішуємо. Після цього просіюємо в миску борошно, додаємо рубану зелень кропу, видавлений часник, сіль і перець за смаком. Розмішуємо все ложкою. Листкове тісто розкачуємо у формі кола і викладаємо у форму для випічки, промазану рослинним маслом. Формуємо руками невеликі бортики. Половинки помідорів додаємо в миску до сметанною масою і перемішуємо. Викладаємо начинку на тісто, розрівнюємо ложкою і посипаємо тертим сиром. Ставимо форму в духовку і запікаємо близько 40 хвилин. Готовий пиріг з помідорами і сиром остуджуємо, звільняємо від форми і нарізаємо шматочками.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 250 г;
сода - щіпка;
сіль;
маргарин - 20 г;
молоко - 150 мл
Для начинки:
бринза - 150 г;
помідори - 3 шт.;
баклажан - 1 шт.;
цибулина - 05 шт.;
приправи, спеції - за смаком;
сир - 30 р.
Приготування
Всі інгредієнти для тіста змішуємо в мисці і добре вимішуємо. Форму для випічки змащуємо маслом, викладаємо тісто, сформувавши з боків маленькі бортики. Бринзу подрібнюємо, баклажани очищаємо і разом з помідорками шаткуємо кружечками. Цибулю нарізаємо кільцями. На тісто викладаємо шарами: спочатку адигейський сир , баклажани, посипаємо сіллю, кладемо помідори і цибулю. Ставимо пиріг в розігріту до 200 градусів духовку і через 20 хвилин посипаємо тертим сиром. Виймаємо пиріг з бринзою і помідорами з форми лише тоді, коли він трохи охолоне.
Рецепт пирога з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Помідори промиваємо, обсушуємо й розрізаємо навпіл. Яйця гарненько збиваємо вінчиком. Додаємо сметану і розмішуємо. Після цього просіюємо в миску борошно, додаємо рубану зелень кропу, видавлений часник, сіль і перець за смаком. Розмішуємо все ложкою. Листкове тісто розкачуємо у формі кола і викладаємо у форму для випічки, промазану рослинним маслом. Формуємо руками невеликі бортики. Половинки помідорів додаємо в миску до сметанною масою і перемішуємо. Викладаємо начинку на тісто, розрівнюємо ложкою і посипаємо тертим сиром. Ставимо форму в духовку і запікаємо близько 40 хвилин. Готовий пиріг з помідорами і сиром остуджуємо, звільняємо від форми і нарізаємо шматочками.
Пиріг з баклажанами та помідорами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Всі інгредієнти для тіста змішуємо в мисці і добре вимішуємо. Форму для випічки змащуємо маслом, викладаємо тісто, сформувавши з боків маленькі бортики. Бринзу подрібнюємо, баклажани очищаємо і разом з помідорками шаткуємо кружечками. Цибулю нарізаємо кільцями. На тісто викладаємо шарами: спочатку адигейський сир , баклажани, посипаємо сіллю, кладемо помідори і цибулю. Ставимо пиріг в розігріту до 200 градусів духовку і через 20 хвилин посипаємо тертим сиром. Виймаємо пиріг з бринзою і помідорами з форми лише тоді, коли він трохи охолоне.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з бринзою
Рум'яний, запашний і хрусткий пиріг з соковитою начинкою завжди був окрасою будь-якого святкового столу. У кожної господині напевно знайдеться пара
Пиріжки з помідорами і бринзою
Хто ж з нас не любить пиріжки, які готує мама або бабуся. Вони можуть бути з різними начинками: з картопляним пюре, грибами, капустою, яйцем і
Бомбочки з помідорами
Не знаєте чим здивувати гостей, ситним і оригінальним? Тоді радимо звернути увагу на наші поради приготування бомбочек з помідорами. Таку дивовижну
Пиріжки з помідорами та базиліком
Пропонуємо вам приготувати незвичні, але дуже смачні і соковиті пиріжки з помідорами та базиліком. Давайте розберемо кілька цікавих варіантів
Баклажани в духовці з помідорами
Баклажани, запечені з помідорами - дивовижно соковита закуска з приємним ароматом, яка неодмінно прикрасить ваш святковий стіл. У нашій статті ми