Вернуться назад Распечатать

Пиріжки з яйцем

Пиріжки з яйцем
Напевно, одна з найбільш поширених і улюблених випічок - це пиріжки з яйцем. Готуються вони досить легко і не вимагають якихось великих кулінарних навичок. Рецепт пиріжків з яйцем дуже простий, а тому пропонуємо вам приготувати дане частування.

Пиріжки з грибами і яйцем



Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 2 ст.;

  • маргарин - 200 г;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • сіль - 05 ч. ложки;

  • цукор - 1 ч. ложка;

  • яйця - 1 шт.



  • Для начинки:

  • печериці - 500 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • зелена цибуля - 100 р;

  • вершкове масло - 150 г;

  • сіль.



  • Приготування
    Маргарин перетріть з борошном, додайте сметану, цукор, сіль і замісіть тісто. Сформуйте з тіста кулю, обернути харчовою плівкою і залиште на годину в холодильнику. Гриби дрібно поріжте і обсмажте в сковороді на вершковому маслі. Варені яйця і зелену цибулю дрібно порубаєте і перемішайте з остуженними грибами.
    Розкотіть тісто товщиною приблизно 5 мм і наріжте середніми квадратами. В середину квадратів викладіть начинку і зліпити конверт, скріпивши кути в центрі. Духовку розігрійте до 200 градусів, деко змастіть маслом, викладіть на нього конвертики, змащені збитим яйцем і випікайте до повної готовності. Пиріжки з яйцем в духовці сподобаються всій вашій родині.

    Пиріжки з м'ясом і яйцем



    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 2 ст.;

  • яєчні жовтки - 5 шт;

  • маргарин - 5 ст. ложок;

  • сіль.



  • Для начинки:

  • яйця - 4 шт.;

  • м'ясо - 300 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • молоко - 100 мл;

  • сіль, перець.



  • Приготування
    З інгредієнтів приготуйте прісне тісто на молоці або воді, за вашим бажанням. Готову масу розділіть на однакові кульки і кожен розкачати в коржі товщиною 2 мм і діаметром 10 див. М'ясо і 3 яйця відваріть, перемішайте з обсмаженою цибулею, посоліть, поперчіть. Сформуйте пиріжки і викладіть їх у форму для випікання. Молоко збийте з рештою яйцем, трохи підсолити і залити молочно-яєчною масою блюдо. Випікайте приблизно 25 хвилин при температурі 200 градусів.

    Пиріжки з морквою і яйцем



    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 3 ст.;

  • маргарин - 250 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • дріжджі - 30 г;

  • цукор - 4 ст. ложки;

  • молоко - 1 ст.;

  • рослинне масло - 1 ст.


  • Пиріжки з яйцем

    Для начинки:

  • рис - 15 склянки;

  • морква - 50 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • сіль.



  • Приготування
    Зробіть опару з борошна, дріжджів, цукру і теплої води. Потім залиште її в теплому місці трохи настоятися. Змішайте борошно, молоко, розм'якшений маргарин, яйця, сіль, цукор і настоявшуюся опару. Замісіть тісто і залиште під рушником піднятися.

    Варені моркву, яйця, рис дрібно наріжте і перемішайте. Тісто розділіть на рівні частини і зробіть коржі. В середину викладіть начинку і зліпити краю. Деко змастіть маслом, викладіть пиріжки і випікайте при температурі 220 градусів до готовності.