Сосиски в листковому тісті
Ми всі пробували і знаємо, що представляють із себе сосиски в тісті але давайте подивимося на це блюдо по-іншому. Чому б не подати сосиски по-новому або не використовувати в їх приготуванні нові види тіста? У рецептах далі ми навчимося готувати сосиски на новий лад - в листковому тісті .
Інгредієнти:
оливкова олія - 30 мл;
червоний цибуля - 2 шт.;
коричневий цукор - 60 г;
листкове тісто - 2 аркуша;
яйце - 1 шт.;
сосиски - 8 шт.
Приготування
Духова шафа підігріваємо до 200 градусів. Покриваємо деко пекарської папером.
У сковороду наливаємо трохи олії і пасеруємо на ньому цибулю. Через 10 хвилин додаємо цукор і чекаємо, поки він карамелізується близько 5 хвилин. Даємо засмажки охолонути.
Розрізаємо кожен лист тіста на чотири шматки. Одну з частин кладемо на робочу поверхню і змащуємо її краї яйцем. Розподіляємо столову ложку цибульного засмажки, поверх кладемо сосиску і закатуємо її в рулет. Поверхню рулету також змащуємо збитим яйцем.
Випікаємо сосиски в готовому листковому тісті 25 хвилин або до золотистого кольору тесту, подаємо з чатні або томатним соусом.
Інгредієнти:
сосиски - 6 шт;
твердий сир - 150 г;
зелень - 1 пучок;
листкове бездріжджове тісто - 1 аркуш.
Приготування
Сосиски розрізаємо на половинки. Дрібно нарубану зелень з'єднуємо з тертим сиром. На посипаній борошном поверхні розкочуємо пласт листкового тіста максимально тонко і ділимо його на квадрати однакового розміру. На один з країв квадрата кладемо сосиску, а поруч розподіляємо тертий сир. Промазуємо краї тіста водою і скачуємо сосиску в рулет, фіксуючи тісто так, щоб у процесі смаження сир не витік на сковороду.
У сковороді підігріваємо трохи олії і обсмажуємо на ньому сосиски в листковому бездрожжевом тісті до золотистого кольору.
Інгредієнти:
тісто листкове - 250 г;
сосиски - 400 г;
оцет - 1 ч. ложка;
томати черрі - 6 шт.;
кетчуп - 6 ст. ложок;
свіжа зелень.
Приготування
Тісто тонко розкачуємо і нарізаємо смужками товщиною в сантиметр. Обертаємо смужки навколо сосисок так, щоб шматочки сосиски виднілися в проміжках. Тепер блюдо викладаємо на деко і запікаємо близько 20 хвилин при 200 градусах.
Змішуємо кетчуп з оцтом, подрібненими томатами і зеленню. Подаємо сосиски разом з томатним соусом.
Інгредієнти:
яйця - 2 шт.;
листкове тісто - 450 г;
домашні сосиски - 250 г;
свіжа хлібна крихта - 1/4 ст.;
зелень петрушки - 1 /4 ст.;
ріпчаста цибуля - 1 /4 ст.;
часник - 1 зубчик;
діжонська гірчиця - 1 ст. ложка.
Приготування
Деко для випікання покриваємо пергаментом. У мисці збиваємо яйце і додаємо до нього фарш з домашніх сосисок. Слідом за м'ясом кладемо свіжу хлібну крихту, подрібнену зелень петрушки, гірчицю і білий цибулю з часником.
На посипаній борошном поверхні розкочуємо пласт листкового тіста і нарізаємо його на смуги завдовжки 25 і шириною в 9 див. Між двох таких смуг розподіляємо фарш, краї тіста змащуємо водою і скачуємо все в рулет. Далі, кладемо рулет в морозильну камеру хвилин на 15 щоб він злегка подмерз, а процес нарізки спростився. Після, можна нарізати рулет на шматочки будь-якій зручній для вас довжини.
Викладаємо рулети на деко, змащуємо їх водою, розтопленим маслом, молоком або збитим жовтком і випікаємо в підігрітій до 210 градусів духовці 25 хвилин.
Подавати рулети можна самостійно або з будь-яким улюбленим соусом в гарячому або холодному вигляді.
Рецепт сосисок в листковому тісті
Інгредієнти:
Приготування
Духова шафа підігріваємо до 200 градусів. Покриваємо деко пекарської папером.
У сковороду наливаємо трохи олії і пасеруємо на ньому цибулю. Через 10 хвилин додаємо цукор і чекаємо, поки він карамелізується близько 5 хвилин. Даємо засмажки охолонути.
Розрізаємо кожен лист тіста на чотири шматки. Одну з частин кладемо на робочу поверхню і змащуємо її краї яйцем. Розподіляємо столову ложку цибульного засмажки, поверх кладемо сосиску і закатуємо її в рулет. Поверхню рулету також змащуємо збитим яйцем.
Випікаємо сосиски в готовому листковому тісті 25 хвилин або до золотистого кольору тесту, подаємо з чатні або томатним соусом.
Смажені сосиски в листковому тісті
Інгредієнти:
Приготування
Сосиски розрізаємо на половинки. Дрібно нарубану зелень з'єднуємо з тертим сиром. На посипаній борошном поверхні розкочуємо пласт листкового тіста максимально тонко і ділимо його на квадрати однакового розміру. На один з країв квадрата кладемо сосиску, а поруч розподіляємо тертий сир. Промазуємо краї тіста водою і скачуємо сосиску в рулет, фіксуючи тісто так, щоб у процесі смаження сир не витік на сковороду.
У сковороді підігріваємо трохи олії і обсмажуємо на ньому сосиски в листковому бездрожжевом тісті до золотистого кольору.
Сосиски, запечені в листковому тісті з томатним соусом
Інгредієнти:
Приготування
Тісто тонко розкачуємо і нарізаємо смужками товщиною в сантиметр. Обертаємо смужки навколо сосисок так, щоб шматочки сосиски виднілися в проміжках. Тепер блюдо викладаємо на деко і запікаємо близько 20 хвилин при 200 градусах.
Змішуємо кетчуп з оцтом, подрібненими томатами і зеленню. Подаємо сосиски разом з томатним соусом.
Сосиски в листковому дріжджовому тісті
Інгредієнти:
Приготування
Деко для випікання покриваємо пергаментом. У мисці збиваємо яйце і додаємо до нього фарш з домашніх сосисок. Слідом за м'ясом кладемо свіжу хлібну крихту, подрібнену зелень петрушки, гірчицю і білий цибулю з часником.
На посипаній борошном поверхні розкочуємо пласт листкового тіста і нарізаємо його на смуги завдовжки 25 і шириною в 9 див. Між двох таких смуг розподіляємо фарш, краї тіста змащуємо водою і скачуємо все в рулет. Далі, кладемо рулет в морозильну камеру хвилин на 15 щоб він злегка подмерз, а процес нарізки спростився. Після, можна нарізати рулет на шматочки будь-якій зручній для вас довжини.
Викладаємо рулети на деко, змащуємо їх водою, розтопленим маслом, молоком або збитим жовтком і випікаємо в підігрітій до 210 градусів духовці 25 хвилин.
Подавати рулети можна самостійно або з будь-яким улюбленим соусом в гарячому або холодному вигляді.
Рекомендуємо добрі рецепти
Що можна приготувати з сосисок?
У сучасному світі часто буває, що не залишається часу на приготування повноцінного обіду. Тоді на допомогу приходять напівфабрикати. Але іноді
Як приготувати сосиски в тісті?
Сосиски в тісті - улюблені ласощі дітей і дорослих. Так чому б не порадувати сім'ї і не приготувати це просте, але приносить стільки радості страву?
Пиріжки з сосискою
Пиріжки з сосискою - страва знайоме нам з дитинства. І сьогодні ми поділимося з вами оригінальними і цікавими рецептами, як його зробити в домашніх
Смажені сосиски
Сосиски - не самий корисний продукт, тим більше в смаженому вигляді, але якщо дуже хочеться, іноді можна. І сьогодні ми детально розповімо, як їх
Сосиски в мікрохвильовці
Хто з нас не любить сосиски? Адже з них можна дуже швидко приготувати закуску на швидку руку. У нашій статті ми розповімо, як можна смачно
Сосиски в тісті в мультиварці
Сосиски в тісті - проста і смачна закуска, яку можна готувати на свята і вечірки, або просто подати до келиха пива. Таку страву обожнюють і дорослі і