Рецепти з сосисок
З сосисок можна приготувати безліч різноманітних страв, які прості у приготуванні, а найголовніше це можна зробити на швидку руку. Зараз ми вам розповімо кілька таких рецептів.
Інгредієнти:
капуста - 1 качан;
сосиски - 5 шт.;
цибуля - 1 шт.;
томат - 2 ст. ложки;
вода - 1 склянка;
масло пісне - 2 ст. ложки;
сіль.
Приготування
У сковороді розігріваємо масло і кидаємо в неї цибулю нарізану кубиками, обсмажуємо до приємно золотистого кольору. Додаємо до цибулі сосиски, нарізані дрібними шматочками, обсмажуємо ще 8 хвилин помішуючи. Капусту попередньо шаткуємо і теж відправляємо в сковороду. Інгредієнти тушкуємо 15 хвилин, помішуючи. Томатну пасту розводимо у невеликій кількості води, вливаємо її в сковороду, перемішуємо і тушкуємо до м'якості капусти. За кілька хвилин до закінчення приготування страви солимо і перчимо. Блюдо готове можна подавати до столу.
Інгредієнти:
сосиски - 300 г;
вершкове масло - 250 г;
сіль - 10 г;
борошно - 250 г;
яйце - 1 шт.;
вода 130 мл
Приготування
Приготуємо тісто: для цього сіль додаємо в борошно просіваємо через сито. Кладемо в просіяне борошно 50 г м'якого вершкового масла і розминаємо для отримання крихти. У середині робимо виїмку і заливаємо холодну воду. Вимішуємо тісто і формуємо кулю, робимо надрізи хрест-навхрест і ставимо тісто в холодильник на 35 хвилин. Коли минуло потрібну кількість часу, витягуємо тісто з холодильника і розкачуємо його в пласт товщиною 2 см. Викладаємо на тісто холодне вершкове масло 200 г і загинаємо краю тесту так, щоб масло виявилося в середині.
Стіл присипаємо борошном, розкачуємо тісто і складаємо його, щоб вийшло три шари. Такі дії повторюємо кілька разів. Після цього ставимо тісто в холодильник на 25 хвилин. Витягуємо, знову розкачуємо тісто і знову відправляємо в холод ще на 25 хвилин. Дістаємо тісто, розгортаємо його, нарізаємо смужками і загортаємо в них наші сосиски. Поверхню тіста змащуємо яйцем або молоком. Сосиски в тісті відправляємо в духовку, розігріту до 160 градусів на 20 хвилин. Готове тісто повинно мати золотистий колір.
Інгредієнти:
сосиски - 300 г;
гречана крупа - 1 склянка;
вершкове масло - 50 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сіль;
спеції;
часник - 1 зубчик.
Приготування
Гречку добре промиваємо в проточній воді. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Сосиски очищаємо від оболонки і теж ріжемо на шматочки (можна залишити цілі). Включаємо мультиварку в режимі «Смаження» на 15 хвилин і викладаємо в чашу вершкове масло, цибулю і сосиски, продукти періодично помішуємо. Після закінчення часу засипаємо в чашу крупу, солимо, додаємо спеції і знову включаємо мультиварку тільки вже в режимі «Гречка» на 40 хвилин. За кілька хвилин до кінця приготування додаємо пропущений через прес часник, це додасть особливий аромат гречці.
Інгредієнти:
яйця - 3 шт.;
сосиски - 2 шт.;
білий батон - 2 скибочки;
вершки або молоко - 70 мл;
твердий сир - 40 г;
зелень - петрушка, кріп;
сіль, перець;
рослинне масло.
Приготування
У великій сковороді розігріваємо олію. В цей час з сосисок знімаємо оболонку і нарізаємо кружечками. Яйця змішуємо з вершками і трохи збиваємо, солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком. Натираємо сир і рубаємо зелень. У сковороду викладаємо хліб і сосиски, обсмажуємо на сильному вогні 1 хвилину, перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку, виливаємо в сковороду яєчну суміш, зверху засипаємо сиром і зеленню. Накриваємо кришкою і смажимо 7 хвилин. Омлет готовий, знімаємо його з вогню, перекладаємо в тарілки.
Тушкована капуста з сосискою
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо масло і кидаємо в неї цибулю нарізану кубиками, обсмажуємо до приємно золотистого кольору. Додаємо до цибулі сосиски, нарізані дрібними шматочками, обсмажуємо ще 8 хвилин помішуючи. Капусту попередньо шаткуємо і теж відправляємо в сковороду. Інгредієнти тушкуємо 15 хвилин, помішуючи. Томатну пасту розводимо у невеликій кількості води, вливаємо її в сковороду, перемішуємо і тушкуємо до м'якості капусти. За кілька хвилин до закінчення приготування страви солимо і перчимо. Блюдо готове можна подавати до столу.
Рецепт сосиски в листковому тісті
Інгредієнти:
Приготування
Приготуємо тісто: для цього сіль додаємо в борошно просіваємо через сито. Кладемо в просіяне борошно 50 г м'якого вершкового масла і розминаємо для отримання крихти. У середині робимо виїмку і заливаємо холодну воду. Вимішуємо тісто і формуємо кулю, робимо надрізи хрест-навхрест і ставимо тісто в холодильник на 35 хвилин. Коли минуло потрібну кількість часу, витягуємо тісто з холодильника і розкачуємо його в пласт товщиною 2 см. Викладаємо на тісто холодне вершкове масло 200 г і загинаємо краю тесту так, щоб масло виявилося в середині.
Стіл присипаємо борошном, розкачуємо тісто і складаємо його, щоб вийшло три шари. Такі дії повторюємо кілька разів. Після цього ставимо тісто в холодильник на 25 хвилин. Витягуємо, знову розкачуємо тісто і знову відправляємо в холод ще на 25 хвилин. Дістаємо тісто, розгортаємо його, нарізаємо смужками і загортаємо в них наші сосиски. Поверхню тіста змащуємо яйцем або молоком. Сосиски в тісті відправляємо в духовку, розігріту до 160 градусів на 20 хвилин. Готове тісто повинно мати золотистий колір.
Гречка з сосискою
Інгредієнти:
Приготування
Гречку добре промиваємо в проточній воді. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Сосиски очищаємо від оболонки і теж ріжемо на шматочки (можна залишити цілі). Включаємо мультиварку в режимі «Смаження» на 15 хвилин і викладаємо в чашу вершкове масло, цибулю і сосиски, продукти періодично помішуємо. Після закінчення часу засипаємо в чашу крупу, солимо, додаємо спеції і знову включаємо мультиварку тільки вже в режимі «Гречка» на 40 хвилин. За кілька хвилин до кінця приготування додаємо пропущений через прес часник, це додасть особливий аромат гречці.
Омлет з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
У великій сковороді розігріваємо олію. В цей час з сосисок знімаємо оболонку і нарізаємо кружечками. Яйця змішуємо з вершками і трохи збиваємо, солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком. Натираємо сир і рубаємо зелень. У сковороду викладаємо хліб і сосиски, обсмажуємо на сильному вогні 1 хвилину, перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку, виливаємо в сковороду яєчну суміш, зверху засипаємо сиром і зеленню. Накриваємо кришкою і смажимо 7 хвилин. Омлет готовий, знімаємо його з вогню, перекладаємо в тарілки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з сосисок
Якщо ви хочете приготувати що-небудь ситне, оригінальне і на швидку руку - спробуйте зробити котлети з сосисок. Таке блюдо можна подати з будь-яким
Смажені сосиски
Сосиски - не самий корисний продукт, тим більше в смаженому вигляді, але якщо дуже хочеться, іноді можна. І сьогодні ми детально розповімо, як їх
Тушкована капуста з сосискою
Додати пікантності звичайної тушкованої капусти допоможе класичний німецький спосіб її приготування з додаванням сосисок. Ароматна капуста з
Сосиски в листковому тісті
Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в
Сосиски в мікрохвильовці
Хто з нас не любить сосиски? Адже з них можна дуже швидко приготувати закуску на швидку руку. У нашій статті ми розповімо, як можна смачно
Сосиски в тісті в мультиварці
Сосиски в тісті - проста і смачна закуска, яку можна готувати на свята і вечірки, або просто подати до келиха пива. Таку страву обожнюють і дорослі і