Рисовий суп в мультиварці
Щодо готування супів, мультиварка - незамінна річ. Інгредієнти можна готувати по черзі в одній ємності, а можна і зовсім закинути, залити бульйоном, вибрати потрібний режим і після звукового сигналу насолоджуватися результатом.
Сьогодні за допомогою "чудо-горщика" ми будемо готувати рисовий суп .
Інгредієнти:
вершкове масло - 3 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
селера - 1 стебло;
курячий бульйон - 2 л;
куряче філе - 2 шт.;
рис - 200 г;
сіль, перець - по 1/2 ч. ложки;
борошно - 1/2 ст.;
молоко - 2 ст.
Приготування
Пристрій включаємо в режим "Випічка" і розтоплюємо в чаші вершкове масло. Обсмажуємо на олії нарізану цибулю, селеру і моркву до напівготовності. До обсмаженою овочам кладемо нарізане соломкою куряче філе і чекаємо, поки вона схопиться зі всіх сторін. Засипаємо в пристрій борошно і ретельно все перемішуємо. Не забуваємо приправити все сіллю і перцем, Обсмажуємо борошно 30-40 секунд, а потім вливаємо молоко. Як тільки молочна суміш почне вирувати і загусати, перемикаємо мультиварку в режим "Молочна каша", всипаємо попередньо промитий рис, заливаємо все бульйоном і закриваємо пристрій кришкою. Через годину курячий рисовий суп в мультиварці буде готовий. Для більшого аромату страва має настоятися 15-20 хвилин перед подачею.
Інгредієнти:
вода - 2 л;
паста місо - 5 ст. ложок;
сіль, перець - за смаком;
редька дайкон - 1 шт.;
сир тофу - 500 г;
часник - 2 зубчики;
гриби шиітаке - 1 ст.;
рис - 1 ст.;
кунжутна олія - 1/3 ст.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Для цього рецепту нам необхідно буде розділити готування на 2 етапи. Спершу візьмемося за приготування повітряного рису. Розігрійте масло в режимі "Смаження" і всипте в чашу рис. Через 3-5 хвилин він почне роздуватися на манер попкорну - це значить рис готовий і його можна прибирати на паперову серветку.
Тепер у чисту чашу мультиварки додаємо залишки олії і обсмажуємо на ньому гриби і часник. Заливаємо все водою, додаємо дайкон і розводимо пасту місо. Варимо блюдо в режимі "Суп" 30 хвилин, після чого приправляємо сіллю і перцем за смаком, а в кожну порцію додаємо повітряний рис і кубики тофу.
Інгредієнти:
дикий рис - 170 г;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
червоний цибуля - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
селера - 1 стебло;
часник - 2 зубчики;
печериці - 225 г;
борошно - 1/4 ст.;
сушений естрагон - 1/2 ч. ложки;
сушений чебрець - 1/4 ч. ложки;
сухе біле вино - 2 ст. ложки;
курячий бульйон - 15 л;
куряче філе - 1 шт.;
вершки - 1 ст.
Приготування
Включаємо пристрій в режим "Смаження" і наливаємо в чашу масло. На розігрітій олії обсмажуємо цибулю, моркву, часник, селеру і гриби протягом 7 хвилин. Додаємо до засмаженим овочів нарізане соломкою куряче філе, а також сушений естрагон і чебрець. Як тільки кура схопиться, всипаємо борошно і продовжуємо готування ще 30 секунд. Кладемо до обсмаженою інгредієнтів рис, заливаємо все вином і бульйоном, включаємо режим "Суп" і готуємо страву протягом години. Готовий суп заправляємо вершками.
Інгредієнти:
гарбуз - 15 кг;
оливкова олія;
сіль, перець;
курячий бульйон - 2 л;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
дикий рис - 1 ст.;
копчені сосиски - 750 г;
кукурудза - 1 ст.;
вершки - 1 1/2 ст.
Приготування
Копчені сосиски обсмажуємо на олії до золотистого кольору використовуючи режим "Смаження". Додаємо до них кубики гарбуза і ріпчасту цибулю, продовжуємо готування ще 10 хвилин. Тепер додаємо кукурудзу і рис, заливаємо все бульйоном і переключається в режим "Суп" або "Тушкування" на 1 годину. Готовий суп заправляємо вершками.
Сьогодні за допомогою "чудо-горщика" ми будемо готувати рисовий суп .
Рисовий молочний суп в мультиварці «Панасонік»
Інгредієнти:
Приготування
Пристрій включаємо в режим "Випічка" і розтоплюємо в чаші вершкове масло. Обсмажуємо на олії нарізану цибулю, селеру і моркву до напівготовності. До обсмаженою овочам кладемо нарізане соломкою куряче філе і чекаємо, поки вона схопиться зі всіх сторін. Засипаємо в пристрій борошно і ретельно все перемішуємо. Не забуваємо приправити все сіллю і перцем, Обсмажуємо борошно 30-40 секунд, а потім вливаємо молоко. Як тільки молочна суміш почне вирувати і загусати, перемикаємо мультиварку в режим "Молочна каша", всипаємо попередньо промитий рис, заливаємо все бульйоном і закриваємо пристрій кришкою. Через годину курячий рисовий суп в мультиварці буде готовий. Для більшого аромату страва має настоятися 15-20 хвилин перед подачею.
Східний рисовий суп в мультиварці «Поларіс»
Інгредієнти:
Приготування
Для цього рецепту нам необхідно буде розділити готування на 2 етапи. Спершу візьмемося за приготування повітряного рису. Розігрійте масло в режимі "Смаження" і всипте в чашу рис. Через 3-5 хвилин він почне роздуватися на манер попкорну - це значить рис готовий і його можна прибирати на паперову серветку.
Тепер у чисту чашу мультиварки додаємо залишки олії і обсмажуємо на ньому гриби і часник. Заливаємо все водою, додаємо дайкон і розводимо пасту місо. Варимо блюдо в режимі "Суп" 30 хвилин, після чого приправляємо сіллю і перцем за смаком, а в кожну порцію додаємо повітряний рис і кубики тофу.
Рецепт рисового супу в мультиварці «Редмонд»
Інгредієнти:
Приготування
Включаємо пристрій в режим "Смаження" і наливаємо в чашу масло. На розігрітій олії обсмажуємо цибулю, моркву, часник, селеру і гриби протягом 7 хвилин. Додаємо до засмаженим овочів нарізане соломкою куряче філе, а також сушений естрагон і чебрець. Як тільки кура схопиться, всипаємо борошно і продовжуємо готування ще 30 секунд. Кладемо до обсмаженою інгредієнтів рис, заливаємо все вином і бульйоном, включаємо режим "Суп" і готуємо страву протягом години. Готовий суп заправляємо вершками.
Рисовий суп в мультиварці «Філіпс»
Інгредієнти:
Приготування
Копчені сосиски обсмажуємо на олії до золотистого кольору використовуючи режим "Смаження". Додаємо до них кубики гарбуза і ріпчасту цибулю, продовжуємо готування ще 10 хвилин. Тепер додаємо кукурудзу і рис, заливаємо все бульйоном і переключається в режим "Суп" або "Тушкування" на 1 годину. Готовий суп заправляємо вершками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рисовий суп з яловичиною
Рисовий суп - це смачне і ситне блюдо, а головне просте у приготуванні. І зараз ми підкажемо вам кілька рецептів створення рисового супу з
Курка з грибами в мультиварці
Практично кожна господиня володіє такою чудовою кухонних помічницею, як мультиварка, яка більшу частину роботи зробить за вас. Головне все
Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.
Свинина з грибами в мультиварці
Свинина з грибами - чудова страва до святкового столу або обіду з родиною в недільний день. А якщо у вас ще є під рукою чудова кухонні помічниця
М'ясо з грибами в мультиварці
В мультиварці можна готувати безліч самих різних страв: від простих супів до святкової випічки. І сьогодні мова піде про те, як тушкувати м'ясо з
Сосиски в мультиварці
На основі сосисок можна приготувати багато смачних і різноманітних страв, а істотно спростити процес готування нам допоможе мультиварка. Давайте