М'ясо з грибами в мультиварці

Рецепт м'яса з грибами і картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Включаємо пристрій в режим "Випічка" і розігріваємо в чаші рослинне масло. Додаємо скибочки бекону і чекаємо, поки жир витопиться. Обсмажуємо на суміші жиру та олії моркву з шалотом і грибами до тих пір, поки рідина з грибів не випарується. Тепер в зажарку можна буде додати борошно і томатну пасту , а також сушений чебрець, сіль і перець.
Бульби картоплі чистимо і нарізаємо кубиками. Яловичину також ріжемо кубиками. Першим в чашу пристрою відправиться м'ясо. Його необхідно буде залити сумішшю темного пива і яловичого бульйону , а після, залишити тушкуватися на 15-2 години в режимі "Гасіння". Потім у чашу додаємо картоплю і продовжуємо готування ще 40-60 хвилин. При необхідності можна підлити рідини - бульйону чи пива. Готову страву подаємо гарячим, з шматком білого хліба, посипавши свіжою зеленню.
М'ясо, тушковане з грибами в сметані в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
У чашу мультиварки, включену в режимі "Випічка" або "Смаження", закладаємо нарізані пластинками гриби. Як тільки вся волога з грибів випарується, додаємо обидва види борошна (бажано попередньо припустити їх на сухій сковороді до золотистого кольору), паприку, сіль, перець. Слідом викладаємо сметану і все перемішуємо. Додаємо в вершковий соус шматочки яловичого стека і заливаємо все бульйоном і вином, змішаним з томатною пастою і гірчицею. Тушкуємо м'ясо в режимі "Гасіння" протягом 1-15 годин. Подаємо страву з гарніром з картопляного пюре, посипавши подрібненою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушковане м'ясо з грибами
До ситного і щільного вечері завжди можна приготувати просте і смачне блюдо у вигляді грибів з м'ясом. Тушковане м'ясо однаково добре з будь-яким

Тушкована яловичина в сметані
Тушкована яловичина в ніжній сметанною підливі розкриє смак будь-якого гарніру. Це гаряча страва ідеально підходить для холодної пори року, так як

Яловичина з картоплею в мультиварці
Поєднання картоплі і м'яса ідеально підходить для будь-якої трапези, так що якщо часу на приготування вечері або обіду не залишилося, візьміть на

Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.

Свинина з грибами в мультиварці
Свинина з грибами - чудова страва до святкового столу або обіду з родиною в недільний день. А якщо у вас ще є під рукою чудова кухонні помічниця

Розсольник в мультиварці
Розсольник - популярне блюдо староруської кухні, який готується з перловкою з додаванням розсолу і солоних огірків. І сьогодні ми розглянемо кілька