М'ясо з грибами в мультиварці
Мультиварка - ідеальний пристрій для приготування "повільних" страв, які потребують тривалого томління на невеликому вогні. Одним з таких страв є м'ясо, гасіння якого повинно займати тривалий час. За відведений час м'язові волокна розм'якшуються і навіть найжорсткіший шматочок перетворюється в найніжніший.
Інгредієнти:
бекон - 4 скибочки;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
гриби - 1 кг;
яловичина (шия) - 12 кг;
сіль - 2 1/2 ч. ложки;
чорний перець - 1 ч. ложка;
борошно - 3 ст. ложки;
сушений чебрець - 1 ч. ложка;
томатна паста - 3 ст. ложки;
темне пиво - 1 л;
яловичий бульйон - 1 ст.;
шалот - 8 шт.;
морква - 5 шт.;
картопля - 300 р.
Приготування
Включаємо пристрій в режим "Випічка" і розігріваємо в чаші рослинне масло. Додаємо скибочки бекону і чекаємо, поки жир витопиться. Обсмажуємо на суміші жиру та олії моркву з шалотом і грибами до тих пір, поки рідина з грибів не випарується. Тепер в зажарку можна буде додати борошно і томатну пасту , а також сушений чебрець, сіль і перець.
Бульби картоплі чистимо і нарізаємо кубиками. Яловичину також ріжемо кубиками. Першим в чашу пристрою відправиться м'ясо. Його необхідно буде залити сумішшю темного пива і яловичого бульйону , а після, залишити тушкуватися на 15-2 години в режимі "Гасіння". Потім у чашу додаємо картоплю і продовжуємо готування ще 40-60 хвилин. При необхідності можна підлити рідини - бульйону чи пива. Готову страву подаємо гарячим, з шматком білого хліба, посипавши свіжою зеленню.
Інгредієнти:
борошно - 2 ст. ложки;
яловичий стейк - 1 кг;
гриби - 200 г;
яловичий бульйон - 250 мл;
біле сухе вино - 125 мл;
томатна паста - 70 г;
діжонська гірчиця - 1 ст. ложка;
паприка - 1 ст. ложка;
сметана - 250 г;
кукурудзяне борошно - 1 ст. ложка;
петрушка.
Приготування
У чашу мультиварки, включену в режимі "Випічка" або "Смаження", закладаємо нарізані пластинками гриби. Як тільки вся волога з грибів випарується, додаємо обидва види борошна (бажано попередньо припустити їх на сухій сковороді до золотистого кольору), паприку, сіль, перець. Слідом викладаємо сметану і все перемішуємо. Додаємо в вершковий соус шматочки яловичого стека і заливаємо все бульйоном і вином, змішаним з томатною пастою і гірчицею. Тушкуємо м'ясо в режимі "Гасіння" протягом 1-15 годин. Подаємо страву з гарніром з картопляного пюре, посипавши подрібненою зеленню.
Рецепт м'яса з грибами і картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Включаємо пристрій в режим "Випічка" і розігріваємо в чаші рослинне масло. Додаємо скибочки бекону і чекаємо, поки жир витопиться. Обсмажуємо на суміші жиру та олії моркву з шалотом і грибами до тих пір, поки рідина з грибів не випарується. Тепер в зажарку можна буде додати борошно і томатну пасту , а також сушений чебрець, сіль і перець.
Бульби картоплі чистимо і нарізаємо кубиками. Яловичину також ріжемо кубиками. Першим в чашу пристрою відправиться м'ясо. Його необхідно буде залити сумішшю темного пива і яловичого бульйону , а після, залишити тушкуватися на 15-2 години в режимі "Гасіння". Потім у чашу додаємо картоплю і продовжуємо готування ще 40-60 хвилин. При необхідності можна підлити рідини - бульйону чи пива. Готову страву подаємо гарячим, з шматком білого хліба, посипавши свіжою зеленню.
М'ясо, тушковане з грибами в сметані в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки, включену в режимі "Випічка" або "Смаження", закладаємо нарізані пластинками гриби. Як тільки вся волога з грибів випарується, додаємо обидва види борошна (бажано попередньо припустити їх на сухій сковороді до золотистого кольору), паприку, сіль, перець. Слідом викладаємо сметану і все перемішуємо. Додаємо в вершковий соус шматочки яловичого стека і заливаємо все бульйоном і вином, змішаним з томатною пастою і гірчицею. Тушкуємо м'ясо в режимі "Гасіння" протягом 1-15 годин. Подаємо страву з гарніром з картопляного пюре, посипавши подрібненою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушковане м'ясо з грибами
До ситного і щільного вечері завжди можна приготувати просте і смачне блюдо у вигляді грибів з м'ясом. Тушковане м'ясо однаково добре з будь-яким
Тушкована яловичина в сметані
Тушкована яловичина в ніжній сметанною підливі розкриє смак будь-якого гарніру. Це гаряча страва ідеально підходить для холодної пори року, так як
Яловичина з картоплею в мультиварці
Поєднання картоплі і м'яса ідеально підходить для будь-якої трапези, так що якщо часу на приготування вечері або обіду не залишилося, візьміть на
Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.
Свинина з грибами в мультиварці
Свинина з грибами - чудова страва до святкового столу або обіду з родиною в недільний день. А якщо у вас ще є під рукою чудова кухонні помічниця
Розсольник в мультиварці
Розсольник - популярне блюдо староруської кухні, який готується з перловкою з додаванням розсолу і солоних огірків. І сьогодні ми розглянемо кілька