Тушкована яловичина в сметані

Рецепт тушкованої яловичини в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину нарізаємо великими кубиками. На дно жаровні насипаємо борошно і поверх кидаємо м'ясо. Обвалюємо його в борошні, щоб рівномірно покрити яловичину. Слідом за м'ясом в жаровню відправляємо крупно нарізані гриби, яловичий бульйон , вино, томатну пасту, гірчицю і паприку. Закрити жаровню кришкою і залишаємо страву на малому вогні 2-2 1/2 години. Після закінчення часу додаємо до яловичині сметану, перемішуємо і залишаємо на плиті ще на 30 хвилин. Готову страву посипаємо зеленню і подаємо з гарніром з картопляного пюре, наприклад.
Тушкована яловичина зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Бекон нарізаємо і обсмажуємо до золотистого кольору. Яловичину нарізаємо великими шматками і обсмажуємо на витопившемся з бекону жирі до золотистого кольору. Цибулю нарізаємо великими кільцями і відправляємо до смаженій м'ясу разом з часником. Готуємо всі разом 5 хвилин.
Приправляємо м'ясо сіллю, перцем, майораном і заливаємо вином. Доводимо рідина в жаровні до кипіння і накриваємо жаровню кришкою. Тушкуємо яловичину зі сметаною 1 1/2 години на малому вогні. В кінці готування поливаємо м'ясо сметаною, перемішуємо і знімаємо з вогню. Посипаємо блюдо зеленню і паприкою перед подачею. Подавати таке блюдо можна як самостійно, так і з овочевим гарніром.
Яловичина, тушкована зі сметаною і желе з червоної смородини
Яловичина зі сметаною може стати вишуканим блюдо, якщо доповнити його смородиновим желе і додати в маринад ялівцеві ягоди.
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій мисці шматки яловичини змішуємо з нарізаним селерою, морквою і цибулею. Заливаємо м'ясо вином, додаємо подрібнений розмарин і чебрець. Якщо під рукою є ягоди ялівцю - додайте їх. М'ясо ретельно перемішуємо з травами і овочами і залишаємо під плівкою в холодильнику на ніч, не забуваючи кілька разів перемішати яловичину в

Мариноване м'ясо виймаємо з тарілки і обсмажуємо на рослинному маслі разом з овочами в жаровні. Як тільки м'ясо стане золотистим, посипаємо його борошном і перемішуємо. Заливаємо в жаровню оцет і залишки маринаду, також додаємо томатну пасту. Готуємо все ще 2 хвилини.
Заливаємо в жаровню бульйон і кладемо желе з чорної смородини, все солимо і перчимо. Зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо м'ясо 2 1/2 години. В кінці готування додаємо до яловичині сметану і перемішуємо.
Яловичина в сметані готова, подавати її можна як з свежесваренной пастою, так і з картопляним пюре, або простий рисовою кашею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушковане м'ясо з грибами
До ситного і щільного вечері завжди можна приготувати просте і смачне блюдо у вигляді грибів з м'ясом. Тушковане м'ясо однаково добре з будь-яким

М'ясо, тушковане з овочами
Всі ми знаємо про користь тушкованих страв. І сьогодні ми пропонуємо вам варіанти смачного сімейного обіду, який приготувати досить просто - м'ясо,

Свинина, тушкована в сметані
Зробити м'ясо соковитим і ніжним допомагає гасіння. І зараз ми розповімо, як приготувати свинину, тушкований в сметані. Таке блюдо стане відмінним

М'ясо в гірчиці
Гірчиця надає м'ясу не тільки пікантний і гоструватий смак, але і рум'яну скоринку у випадку, якщо м'ясо запікається в духовці. У цій статті ми

Яловичина з солоними огірками
Яловичину, приготовану з маринованими, або солоними огірками не можна звинуватити в буденності. Незважаючи на настільки незвичне поєднання, м'ясо з

Тушковані печериці
Гасіння - один з корисних способів приготування їжі. І сьогодні ми детально розберемося, як смачно тушкувати печериці. Пропонуємо вашій увазі