М'ясо в гірчиці
Гірчиця додає м'ясу не тільки свій пікантний і гоструватий смак, але і рум'яну скоринку у випадку, якщо м'ясо запікається в духовці. У цій статті ми поділимося з вами матеріалами про те, як замаринувати м'ясо у гірчиці перед смаженням, або запіканням, і як приготувати найароматніше тушковане м'ясо, яке ви пробували за все життя.
Інгредієнти:
борошно - 1/3 ст.;
петрушка - 1 пучок;
свіжий чебрець - 1/2 ч. ложки;
яловичина - 750 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 200 г;
морква - 2 шт.;
печериці - 200 г;
томатна паста - 3 ст. ложки;
картопля - 4-5 шт.;
гостра гірчиця - 2 ст. ложки;
яловичий бульйон - 300 мл;
темне пиво - 500 мл;
лавровий лист.
Приготування
У глибокій мисці змішуємо борошно, січену петрушку, чебрець, сіль, перець. Яловичину нарізаємо кубиками і обвалюємо в отриманій борошняної суміші. Залишки борошна не викидаємо.
У жаровню наливаємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому яловичину до золотистого кольору. Як тільки м'ясо почне підрум'янюватися, додаємо до нього товсті кільця цибулі, нарізані кубиками моркву і картоплю, а також печериці. Обсмажуємо всі інгредієнти ще 4-5 хвилин, після чого закладаємо томатну пасту, гірчицю і борошно. Заливаємо все яловичим бульйоном і пивом, додаємо лавровий лист. Доводимо вміст жаровні до кипіння, після чого зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо м'ясо під кришкою близько 1 1/4 години. М'ясо в пиві з гірчицею подаємо з хрусткими шматочками хліба.
Інгредієнти:
яловичина - 500 г;
мед - 2 ст. ложки;
гірчиця діжонська - 1/2 ст.;
коричневі цукор - 3 ст. ложки.
Приготування
Змішати гірчицю з рідким медом. М'ясо споліскують холодною водою, обсушуємо, натираємо гірчичною сумішшю. Залишаємо маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі. Мариноване м'ясо в гірчиці викладаємо на деко для випічки, на дно якого налитий 05 см води. Саме вода зберігає м'ясо від втрат надлишків соку. Посипаємо м'ясо 2 ложками коричневого цукру і накриваємо фольгою.
Випікаємо яловичину при 180 градусах при перерахунку 50 хвилин на кожні 500 г м'яса. Після закінчення часу приготування, м'ясо, запечене з гірчицею перекладаємо на сухе деко, покритий фольгою, посипаємо яловичину залишками коричневого цукру і залишаємо під грилем на 4-5 хвилин, або до утворення золотистої скоринки.
Готова яловичина повинна полежати перед подачею 10-15 хвилин при кімнатній температурі.
Рецепт м'яса з гірчицею
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій мисці змішуємо борошно, січену петрушку, чебрець, сіль, перець. Яловичину нарізаємо кубиками і обвалюємо в отриманій борошняної суміші. Залишки борошна не викидаємо.
У жаровню наливаємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому яловичину до золотистого кольору. Як тільки м'ясо почне підрум'янюватися, додаємо до нього товсті кільця цибулі, нарізані кубиками моркву і картоплю, а також печериці. Обсмажуємо всі інгредієнти ще 4-5 хвилин, після чого закладаємо томатну пасту, гірчицю і борошно. Заливаємо все яловичим бульйоном і пивом, додаємо лавровий лист. Доводимо вміст жаровні до кипіння, після чого зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо м'ясо під кришкою близько 1 1/4 години. М'ясо в пиві з гірчицею подаємо з хрусткими шматочками хліба.
М'ясо з гірчицею і медом
Інгредієнти:
Приготування
Змішати гірчицю з рідким медом. М'ясо споліскують холодною водою, обсушуємо, натираємо гірчичною сумішшю. Залишаємо маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі. Мариноване м'ясо в гірчиці викладаємо на деко для випічки, на дно якого налитий 05 см води. Саме вода зберігає м'ясо від втрат надлишків соку. Посипаємо м'ясо 2 ложками коричневого цукру і накриваємо фольгою.
Випікаємо яловичину при 180 градусах при перерахунку 50 хвилин на кожні 500 г м'яса. Після закінчення часу приготування, м'ясо, запечене з гірчицею перекладаємо на сухе деко, покритий фольгою, посипаємо яловичину залишками коричневого цукру і залишаємо під грилем на 4-5 хвилин, або до утворення золотистої скоринки.
Готова яловичина повинна полежати перед подачею 10-15 хвилин при кімнатній температурі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яловичина в горщику з картоплею
Хочете приготувати смачне і просте блюдо без клопоту, тоді зупиніть свій вибір на рецепті яловичини в горщику з картоплею. Таке цікаве страва підійде
Тушковане м'ясо з грибами
До ситного і щільного вечері завжди можна приготувати просте і смачне блюдо у вигляді грибів з м'ясом. Тушковане м'ясо однаково добре з будь-яким
Качка з медом і гірчицею
Качка з медом і гірчицею - приголомшливо святковий і ошатне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і викличе масу позитивних емоцій у гостей.
М'ясо, тушковане з овочами
Всі ми знаємо про користь тушкованих страв. І сьогодні ми пропонуємо вам варіанти смачного сімейного обіду, який приготувати досить просто - м'ясо,
Тушкована яловичина в сметані
Тушкована яловичина в ніжній сметанною підливі розкриє смак будь-якого гарніру. Це гаряча страва ідеально підходить для холодної пори року, так як
Яловичина з картоплею в мультиварці
Поєднання картоплі і м'яса ідеально підходить для будь-якої трапези, так що якщо часу на приготування вечері або обіду не залишилося, візьміть на