М'ясо в гірчиці

Рецепт м'яса з гірчицею
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій мисці змішуємо борошно, січену петрушку, чебрець, сіль, перець. Яловичину нарізаємо кубиками і обвалюємо в отриманій борошняної суміші. Залишки борошна не викидаємо.
У жаровню наливаємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому яловичину до золотистого кольору. Як тільки м'ясо почне підрум'янюватися, додаємо до нього товсті кільця цибулі, нарізані кубиками моркву і картоплю, а також печериці. Обсмажуємо всі інгредієнти ще 4-5 хвилин, після чого закладаємо томатну пасту, гірчицю і борошно. Заливаємо все яловичим бульйоном і пивом, додаємо лавровий лист. Доводимо вміст жаровні до кипіння, після чого зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо м'ясо під кришкою близько 1 1/4 години. М'ясо в пиві з гірчицею подаємо з хрусткими шматочками хліба.
М'ясо з гірчицею і медом
Інгредієнти:
Приготування

Випікаємо яловичину при 180 градусах при перерахунку 50 хвилин на кожні 500 г м'яса. Після закінчення часу приготування, м'ясо, запечене з гірчицею перекладаємо на сухе деко, покритий фольгою, посипаємо яловичину залишками коричневого цукру і залишаємо під грилем на 4-5 хвилин, або до утворення золотистої скоринки.
Готова яловичина повинна полежати перед подачею 10-15 хвилин при кімнатній температурі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Яловичина в горщику з картоплею
Хочете приготувати смачне і просте блюдо без клопоту, тоді зупиніть свій вибір на рецепті яловичини в горщику з картоплею. Таке цікаве страва підійде

Тушковане м'ясо з грибами
До ситного і щільного вечері завжди можна приготувати просте і смачне блюдо у вигляді грибів з м'ясом. Тушковане м'ясо однаково добре з будь-яким

Качка з медом і гірчицею
Качка з медом і гірчицею - приголомшливо святковий і ошатне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і викличе масу позитивних емоцій у гостей.

М'ясо, тушковане з овочами
Всі ми знаємо про користь тушкованих страв. І сьогодні ми пропонуємо вам варіанти смачного сімейного обіду, який приготувати досить просто - м'ясо,

Тушкована яловичина в сметані
Тушкована яловичина в ніжній сметанною підливі розкриє смак будь-якого гарніру. Це гаряча страва ідеально підходить для холодної пори року, так як

Яловичина з картоплею в мультиварці
Поєднання картоплі і м'яса ідеально підходить для будь-якої трапези, так що якщо часу на приготування вечері або обіду не залишилося, візьміть на