Качка з медом і гірчицею

Качка в гірчиці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо тушку птиці, промиваємо, обсушуємо паперовим рушником і натираємо сіллю і перцем за смаком. Для приготування маринаду, змішуємо мед з гірчицею і ретельно змащуємо цим соусом підготовлену качку. Потім викладаємо її на деко спинкою, доливаємо трохи води і ставимо в духовку приблизно на 1 годину. Випікаємо страву при температурі 200 градусів, періодично поливаючи птицю рідиною з дека. Готову качку акуратно перекладаємо на велике красиве блюдо, посипаємо зеленню і подаємо на святковий стіл.
Качка, маринована в гірчиці
Інгредієнти:
Приготування
Качку промиваємо, обсушуємо, обробляємо і розрізаємо на чотири частини. Викладаємо м'ясо в каструлю, поливаємо соєвим соусом додаємо сухе вино, мед, гірчицю і сік грейпфрута. Трохи підсолюємо і перчимо птицю за смаком. Тепер відставляємо її в сторону і залишаємо маринуватися приблизно на 1 годину.
Після закінчення часу обсмажуємо кожен шматочок на рослинному маслечко з усіх боків до золотистого кольору. Потім викладаємо м'ясо на деко, поливаємо соусом, в якому воно маринувалося, і запікаємо 15 години в духовці при 180 градусах.
Качка, запечена з медом і гірчицею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо маринад: у мисці з'єднуємо соєвий соус, мед, сіль, перець, гірчицю, коньяк і імбир. Все добре перемішуємо, змащуємо цим соусом оброблену і вимиту качку.

Всі фрукти чистимо, поділяємо на часточки і фаршируємо ними качечку. Потім викладаємо тушку в мультиварку, закриваємо прилад кришкою і виставляємо на 40 хвилин режим «Випічка».
Після закінчення часу зливаємо виділився з м'яса жир, перевертаємо качку і знову готуємо в тому ж режимі ще 40 хвилин. Після звукового сигналу подаємо страву на стіл і насолоджуємося його приголомшливим смаком, соковитістю і ароматом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Качка з айвою
Качка з айвою - оригінальне і вишукане блюдо, яке припаде до смаку і дорослим і дітям. Приготувати таку смакота не складе особливої праці. Ми для вас

Качка з грибами
Качка, запечена цілком - відмінний варіант святкового вечері. Зазвичай її фарширують яблуками і чорносливом. Але сьогодні ми поговоримо про качку з

Тушкована качка
Тушкована качка - відмінне блюдо для недільного обіду або вечері, яке неодмінно порадує ваших рідних і близьких. Її можна приготувати декількома

Качка в духовці з рисом
Запечена качка - дивовижне смачне святкове блюдо. Її готують з чорносливом, яблуками, апельсинами, гречкою і т. д. Але сьогодні ми поговоримо з вами

Запечена качка
Качка, запечена в духовці - смачне блюдо для святкового столу. Способів її приготування досить багато. У нашій статті ми зібрали кілька простих і

Качка, фарширована грибами
Щоб приготувати таке незвичайне і смачне на стіл? Це питання завжди хвилює багатьох господарок напередодні будь-якого свята. Пропонуємо вам