Качка з айвою

Рецепт качки з айвою
Інгредієнти:
Приготування
Зараз, як приготувати качку з айвою. Отже, м'ясо птиці гарненько промиваємо, обсушуємо рушником і рясно натираємо всередині і зовні крупною сіллю і перцем. На шкірці в декількох місцях робимо кілька маленьких дірочок і залишаємо маринуватися.
Цим часом промиваємо поки айву , розрізаємо її на 6-8 частин, акуратно видаляємо серцевиною і наповнюємо цими шматочками нашу качку. Потім ретельно скріплюємо животика зубочистками, або зашиваємо ниткою. Ніжки туго пов'язуємо ниткою, щоб вони красиво застигли. Духовку запалюємо і нагріваємо приблизно до 190 градусів. Тушку птиці промазуємо медом і перекладаємо у форму для запікання. Поміщаємо качку, фаршировану айвою в духовку і, коли виділиться з м'яса трохи жиру, викладаємо залишилася айву і готуємо страву приблизно 1 годину.
Качка з айвою в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування качки з айвою в духовці, тушку птиці смалимо, акуратно видаляємо всі пеньки від пір'я, промиваємо м'ясо обсушуємо. Потім розбираємо качку на невеликі порційні шматки і злегка обсмажуємо на слабенькому вогні, на качиному жирі. Айву і яблука миємо, зрізаємо шкірку, видаляємо жорстку серцевину і шаткуємо на четвертинки.

Ставимо страву на повільний вогонь, доводимо до кипіння й тушкуємо приблизно годину. Потім відкриваємо кришку і ставимо форму в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин, щоб м'ясо гарненько зарум'янилося. На гарнір відварюємо рис і подаємо качку, запечену з айвою з тостами або багетом.
Рекомендуємо добрі рецепти

М'ясо з айвою - рецепт
Айва - дивовижний плід, що володіє незвичайним смаком і ароматом. Його широко використовують в створенні різних страв. І сьогодні ми розповімо, як

Свинина з айвою
Свинина з айвою - це універсальне блюдо, підійде як для святкового столу, так вечері у вихідний день у колі родини або друзів. У нашій статті ми

Качка, фарширована яблуками
Любите смажену в духовці качечку? Спробуйте її нафарширувати? Чому? Та чим завгодно! Наприклад, яблуками. Це самий простий і швидкий спосіб

Курка з айвою - рецепт
Птицю досить часто готують з яблуками, або з сухофруктами. Ми ж сьогодні пропонуємо вам приготувати курку з дивовижним фруктом - айвою. Читайте наші

Смажена качка
Смажена качка - чудове рішення для святкового столу. Її можна приготувати з апельсинами, яблуками, чорносливом, картоплею і т. д. Пропонуємо вам

Качка з медом і гірчицею
Качка з медом і гірчицею - приголомшливо святковий і ошатне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і викличе масу позитивних емоцій у гостей.