Свинина з айвою
Не знаєте чим ще здивувати своїх рідних і друзів? Тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант - свинина, запечена з айвою.
Інгредієнти:
свинина - 700 г;
картопля - 6 шт.;
айва - 2 шт.;
мускатний горіх - щіпка;
петрушка і кріп - 5 гілочок;
оливкова олія;
сіль, перець.
Для маринаду:
цибулина - 2 шт.;
соєвий соус - 3 ст. ложки;
приправа для шашлику - 1 ч. ложка;
гірчиця - 1 ст. ложка.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати свинину з айвою. Спочатку давайте зробимо маринад. Для цього змішуємо в мисочці соєвий соус з гірчицею, додаємо приправу для шашлику і подрібнену цибульку. Свинину обробляємо від пленочек, нарізаємо середніми шматками, кладемо в каструлю і заливаємо приготовленим маринадом. Потім накриваємо все плівкою або кришкою і ставимо приблизно на 6 годин в холодильник. За годину до готування виймаємо м'ясо з цибулею з маринаду, але залишки рідини не виливаємо. Зігріваємо м'ясо до кімнатної температури і швидко обсмажуємо на розпеченому маслі до легкого рум'янцю разом з цибулею, підсолюємо за смаком.
Окремо шаткуємо часточками картопля, очищений і айву. Картопля змішуємо з подрібненою петрушкою, посипаємо мускатним горіхом, поливаємо оливковою олією і солимо за смаком. Тепер беремо 3 подвійних шматка фольги і поміщаємо окремо спочатку картоплю, потім часточки айви і обсмажену свинину, яку поливаємо залишився маринад. Після цього ретельно запаковуємо блюдо, викладаємо на деко, який ставимо на верхній рівень духовки і готуємо 45 хвилин при температурі 180 градусів. Після закінчення часу свинина з айвою і картоплею готова!
Інгредієнти:
айва - 1 шт.;
свинина - 500 г;
картопля - 3 шт.;
цибулина - 1 шт.;
оливкова олія - за смаком;
спеції.
Приготування
Отже, для приготування свинини, тушкованої з айвою видаляємо у фрукта серцевину і нарізаємо однаковими скибочками. Потім у чашу мультиварки наливаємо трохи масла, кладемо айву і включаємо режим «Підсмажування», встановивши таймер на 30 хвилин. Коли фрукт трохи обсмажиться до легкого золотистого кольору, виймаємо його з мультиварки і кладемо в чашу скибочки свинини, підсмажуючи їх хвилин 15. Очищений цибулю шаткуємо кільцями, додаємо до м'яса, солимо і перчимо за смаком. Картоплю чистимо, промиваємо, розрізаємо на 4 частини, викладаємо до м'яса додаємо шматочки айви, перемішуємо все і виставляємо на приладі програму «Тушкування» на 50 хвилин.
Рецепт свинини з айвою
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати свинину з айвою. Спочатку давайте зробимо маринад. Для цього змішуємо в мисочці соєвий соус з гірчицею, додаємо приправу для шашлику і подрібнену цибульку. Свинину обробляємо від пленочек, нарізаємо середніми шматками, кладемо в каструлю і заливаємо приготовленим маринадом. Потім накриваємо все плівкою або кришкою і ставимо приблизно на 6 годин в холодильник. За годину до готування виймаємо м'ясо з цибулею з маринаду, але залишки рідини не виливаємо. Зігріваємо м'ясо до кімнатної температури і швидко обсмажуємо на розпеченому маслі до легкого рум'янцю разом з цибулею, підсолюємо за смаком.
Окремо шаткуємо часточками картопля, очищений і айву. Картопля змішуємо з подрібненою петрушкою, посипаємо мускатним горіхом, поливаємо оливковою олією і солимо за смаком. Тепер беремо 3 подвійних шматка фольги і поміщаємо окремо спочатку картоплю, потім часточки айви і обсмажену свинину, яку поливаємо залишився маринад. Після цього ретельно запаковуємо блюдо, викладаємо на деко, який ставимо на верхній рівень духовки і готуємо 45 хвилин при температурі 180 градусів. Після закінчення часу свинина з айвою і картоплею готова!
Свинина з айвою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування свинини, тушкованої з айвою видаляємо у фрукта серцевину і нарізаємо однаковими скибочками. Потім у чашу мультиварки наливаємо трохи масла, кладемо айву і включаємо режим «Підсмажування», встановивши таймер на 30 хвилин. Коли фрукт трохи обсмажиться до легкого золотистого кольору, виймаємо його з мультиварки і кладемо в чашу скибочки свинини, підсмажуючи їх хвилин 15. Очищений цибулю шаткуємо кільцями, додаємо до м'яса, солимо і перчимо за смаком. Картоплю чистимо, промиваємо, розрізаємо на 4 частини, викладаємо до м'яса додаємо шматочки айви, перемішуємо все і виставляємо на приладі програму «Тушкування» на 50 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Айва, запечена в духовці
Айва - корисний плід, у якому міститься безліч вітамінів і мікроелементів, фруктових кислот і пектинів. Її використовують у приготуванні багатьох
М'ясо з айвою - рецепт
Айва - дивовижний плід, що володіє незвичайним смаком і ароматом. Його широко використовують в створенні різних страв. І сьогодні ми розповімо, як
Рагу зі свинини
Рагу зі свинини - популярний, і в теж час проста у приготуванні страва. Інгредієнтів для його створення потрібно мінімум, а смак виходить
Курка з айвою - рецепт
Птицю досить часто готують з яблуками, або з сухофруктами. Ми ж сьогодні пропонуємо вам приготувати курку з дивовижним фруктом - айвою. Читайте наші
Качка з айвою
Качка з айвою - оригінальне і вишукане блюдо, яке припаде до смаку і дорослим і дітям. Приготувати таку смакота не складе особливої праці. Ми для вас
Баранина з айвою
Баранина, смажена або тушкована - це дивовижне ситне блюдо, а в поєднанні з таким фруктом, як айва стане оригінальним і незабутнім. Давайте