Рагу зі свинини
Рагу зі свинини - одночасно і дуже популярний, і просте блюдо. Інгредієнти для його приготування потрібно мало, смак виходить приголомшливий, правда часу потрібно витратити не менше години. Рецептів рагу зі свинини багато, давайте розглянемо деякі з них.
Інгредієнти:
свиняче м'ясо - 1 кг;
перець болгарський - 1 шт.;
цибулина - 2 шт.;
томатна паста - 3 ч. ложки;
зелень, спеції - за смаком.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати рагу зі свинини. М'ясо промиваємо і видаляємо з нього залишки води, промокнувши паперовою серветкою. Потім розбираємо його на невеликі шматочки і обсмажуємо протягом 3 хвилин в глибокій сковороді з невеликим додаванням оливкової олії. В процесі обсмажування додаємо в м'ясо сіль, перець за смаком, заливаємо водою і доводимо страву до кипіння, після чого зменшуємо вогонь. Сковороду накриваємо кришкою і продовжуємо тушкувати все на слабенькому вогні.
Приблизно хвилин через 20-30 як тільки свинина досягне напівготовності, шаткуємо півкільцями цибулю, болгарський солодкий перець і додаємо овочі до м'яса. Після закінчення приготування готову страву посипаємо дрібно нарубаної свіжої зеленню, і даємо йому настоятися. Ось і все, рагу по-домашньому з свинини готово!
Інгредієнти:
свинина - 700 г;
морква - 3 шт.;
цибулина - 4 шт.;
кабачок - 1 шт.;
картопля - 3 шт.;
яйце - 2 шт.;
яблуко - 3 шт.;
сметана - 05 склянки;
вода - 2 ст.;
імбир;
розмарин;
базилік;
спеції - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Отже, для приготування рагу зі свинини в духовці, м'ясо добре промиваємо, обсушуємо і ріжемо на шматочки середньої величини. Далі викладаємо їх в чавунець, заливаємо кип'яченою водою і тушкуємо протягом 20 хвилин на маленькому вогні. Цим часом чистимо моркву, шаткуємо її кружальцями, а цибулю нарізаємо великими шматочками. Кабачок промиваємо і подрібнюємо кільцями. Якщо овоч великий, то спочатку очищаємо від насіння і нарізаємо дрібними шматочками. Після цього, з допомогою шумівки, витягаємо з сотейника м'ясо і перекладаємо його в миску. У що залишився після приготування свинини бульйон додаємо цибулю, кабачок і моркву.
Готуємо овочі при закритій кришці приблизно 10 хвилин. Картопля очищаємо від шкірки і нарубаем пластинками. Яблука чистимо від шкірки, видаляємо серцевинки і шаткуємо кружечками. Протушкувалися овочі акуратно викладаємо в окремий посуд, а бульйон, що залишився додаємо картоплю і яблука. Готуємо 10 хвилин на великому вогні. Тепер беремо глиняні горщики, змащуємо їх соняшниковим маслом і рівномірно розподіляючи, викладаємо в кожен м'ясо, яблука і овочі. Закриваємо кришками і відправляємо блюдо в духовку тужити.
Для приготування заливки збиваємо окремо яйця, кладемо сметану і спеції. Потім вливаємо бульйон, що залишився після тушкування м'яса, і ретельно перемішуємо. Отриману масу виливаємо в горщики і запікаємо рагу зі свининою в духовці ще близько 20 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
свинина - 500 г;
морква - 1 шт.;
білокачанна капуста - 200 г;
картопля - 5 шт.;
часник - 3 зубчики;
вода - 4 ст.;
спеції, лавровий лист - за смаком.
Приготування
Свинину обробляємо, нарізаємо кубиками, овочі чистимо: морква шаткуємо кружечками, картопля великими шматками. Далі викладаємо м'ясо на дно мультиварки, солимо, перчимо і присмачую спеціями. Потім покриваємо свинину шаром нашаткованої капусти, морквяними кружечками, а зверху розподіляємо картоплю. Після цього знову підсолюємо і перчимо, кладемо лавровий листочок і заливаємо водою. Виставляємо режим «Гасіння» і засікаємо приблизно на 1 годину. За 15 хвилин до закінчення готування додаємо в рагу з капустою з свинини головку часнику. Ну, ось і все рагу в мультиварці готово!
Рагу зі свинини з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати рагу зі свинини. М'ясо промиваємо і видаляємо з нього залишки води, промокнувши паперовою серветкою. Потім розбираємо його на невеликі шматочки і обсмажуємо протягом 3 хвилин в глибокій сковороді з невеликим додаванням оливкової олії. В процесі обсмажування додаємо в м'ясо сіль, перець за смаком, заливаємо водою і доводимо страву до кипіння, після чого зменшуємо вогонь. Сковороду накриваємо кришкою і продовжуємо тушкувати все на слабенькому вогні.
Приблизно хвилин через 20-30 як тільки свинина досягне напівготовності, шаткуємо півкільцями цибулю, болгарський солодкий перець і додаємо овочі до м'яса. Після закінчення приготування готову страву посипаємо дрібно нарубаної свіжої зеленню, і даємо йому настоятися. Ось і все, рагу по-домашньому з свинини готово!
Рагу зі свининою, картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування рагу зі свинини в духовці, м'ясо добре промиваємо, обсушуємо і ріжемо на шматочки середньої величини. Далі викладаємо їх в чавунець, заливаємо кип'яченою водою і тушкуємо протягом 20 хвилин на маленькому вогні. Цим часом чистимо моркву, шаткуємо її кружальцями, а цибулю нарізаємо великими шматочками. Кабачок промиваємо і подрібнюємо кільцями. Якщо овоч великий, то спочатку очищаємо від насіння і нарізаємо дрібними шматочками. Після цього, з допомогою шумівки, витягаємо з сотейника м'ясо і перекладаємо його в миску. У що залишився після приготування свинини бульйон додаємо цибулю, кабачок і моркву.
Готуємо овочі при закритій кришці приблизно 10 хвилин. Картопля очищаємо від шкірки і нарубаем пластинками. Яблука чистимо від шкірки, видаляємо серцевинки і шаткуємо кружечками. Протушкувалися овочі акуратно викладаємо в окремий посуд, а бульйон, що залишився додаємо картоплю і яблука. Готуємо 10 хвилин на великому вогні. Тепер беремо глиняні горщики, змащуємо їх соняшниковим маслом і рівномірно розподіляючи, викладаємо в кожен м'ясо, яблука і овочі. Закриваємо кришками і відправляємо блюдо в духовку тужити.
Для приготування заливки збиваємо окремо яйця, кладемо сметану і спеції. Потім вливаємо бульйон, що залишився після тушкування м'яса, і ретельно перемішуємо. Отриману масу виливаємо в горщики і запікаємо рагу зі свининою в духовці ще близько 20 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
Рагу зі свинини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину обробляємо, нарізаємо кубиками, овочі чистимо: морква шаткуємо кружечками, картопля великими шматками. Далі викладаємо м'ясо на дно мультиварки, солимо, перчимо і присмачую спеціями. Потім покриваємо свинину шаром нашаткованої капусти, морквяними кружечками, а зверху розподіляємо картоплю. Після цього знову підсолюємо і перчимо, кладемо лавровий листочок і заливаємо водою. Виставляємо режим «Гасіння» і засікаємо приблизно на 1 годину. За 15 хвилин до закінчення готування додаємо в рагу з капустою з свинини головку часнику. Ну, ось і все рагу в мультиварці готово!
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу з індички
Овочеве рагу смачне і корисне блюдо. Його склад може бути різним в залежності від інгредієнтів. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально
Рагу з баранини
Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне
Грибне рагу
Грибне рагу - це одна з тих страв, яке доречно на столі і доступно до приготування круглий рік. Поява перевих літніх грибів наштовхнуло нас на
Овочеве рагу з кабачками - рецепт
Овочеве рагу - це корисне і дуже смачне блюдо, яке подобається багатьом і його досить просто зробити. Для його приготування можна використовувати
Страви з свинини в мультиварці
Приготує страву зі свинини в мультиварці нескладно - головне знати відповідні рецепти. Саме про них ми сьогодні і поговоримо. Рагу зі свинини,
Рагу в мультиварці
Рагу можна приготувати з абсолютно різних інгредієнтів, ми доведемо це на прикладі сьогоднішньої статті. У ній ми опишемо і рагу з куркою, і з