Страви з свинини в мультиварці
Мультиварка - відмінне пристосування, яке дозволяє готувати будь-яку їжу без особливих тимчасових витрат. Ця пластмасова каструля має всередині вбудований мікропроцесор, який і регулює весь хід приготування продуктів. Мультиварка може зварити кашу, суп, м'ясо згасити, посмажити картоплю. Відмінно готуються в мультиварці страви зі свинини, такі як свинина з макаронами, гуляш, відбивні, і, звичайно ж, рагу.
Інгредієнти:
свинина - 15 кг;
тертий пармезан - 2/3 ст.;
мед - 05 ст.;
соєвий соус - 3 ст. ложки;
рубаний часник - 2 ст. ложки;
кукурудзяний крохмаль - 2 ст. ложки;
сушений чебрець - 1 ч. ложка;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
морська сіль - за смаком;
вода - 1/4 ст.
Приготування
Свинину ріжемо на шматочки, кладемо їх у каструлю. Змішуємо мед, чебрець, базилік, часник, соєвий соус, рослинна олія і сіль. Вливаємо цю суміш у каструлю. Тепер ставимо її на режим «Гасіння» і готуємо дві години. Кукурудзяний крохмаль збиваємо вінчиком з водою, і додаємо до жаркого. Якщо ви дуже захочете, то подібним чином ви можете приготувати суп з свинини в мультиварці.
Гуляш зі свинини в мультиварці
Інгредієнти:
свиняче філе - 600 г;
помідори - 3 шт.;
томатна паста - 3 ст. ложки;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
борошно - 1 ст. ложка;
окріп - 3 чашки;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
лавровий лист - 1 шт.;
солодка паприка - 1 ч. ложка;
сіль, мелений перець - за смаком.
Приготування
Свинину потрібно нарізати на шматочки. Беремо каструлю, наливаємо в неї дві ложки рослинної олії і викладаємо м'ясо. Включаємо режим «Випічка» на півгодини смажимо м'ясо, поки вся рідина не випарується, після цього додаємо борошно. Все це перемішуємо, і знову включаємо режим «Випічка» ще на 10 хвилин - так, щоб на м'ясі утворилася рум'яна кірочка. Таким чином, спочатку ми просто готуємо в мультиварці свинину.
Беремося за овочі. Чистимо та миємо цибулю і моркву. Моркву натираємо на тертці, цибулю нарізаємо кільцями. Цю суміш додаємо в каструлю до м'яса. Можна знову додати трохи рослинного масла. Включаємо режим «Випічка» на 10 хвилин. Після цього додаємо паприку, моєму і дрібно нарізаємо помідори, і додаємо в каструлю до продуктів, що вже є. Розводимо в гарячій воді томат-пасту і теж додаємо її в суміш. Кладемо лавровий лист, солимо і перчимо, включаємо режим «Гасіння» на одну годину. Все, наше блюдо готове. Можна посипати його зеленню і подавати до вечері.
Рагу зі свинини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину ріжемо на шматочки, кладемо їх у каструлю. Змішуємо мед, чебрець, базилік, часник, соєвий соус, рослинна олія і сіль. Вливаємо цю суміш у каструлю. Тепер ставимо її на режим «Гасіння» і готуємо дві години. Кукурудзяний крохмаль збиваємо вінчиком з водою, і додаємо до жаркого. Якщо ви дуже захочете, то подібним чином ви можете приготувати суп з свинини в мультиварці.
Гуляш зі свинини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину потрібно нарізати на шматочки. Беремо каструлю, наливаємо в неї дві ложки рослинної олії і викладаємо м'ясо. Включаємо режим «Випічка» на півгодини смажимо м'ясо, поки вся рідина не випарується, після цього додаємо борошно. Все це перемішуємо, і знову включаємо режим «Випічка» ще на 10 хвилин - так, щоб на м'ясі утворилася рум'яна кірочка. Таким чином, спочатку ми просто готуємо в мультиварці свинину.
Беремося за овочі. Чистимо та миємо цибулю і моркву. Моркву натираємо на тертці, цибулю нарізаємо кільцями. Цю суміш додаємо в каструлю до м'яса. Можна знову додати трохи рослинного масла. Включаємо режим «Випічка» на 10 хвилин. Після цього додаємо паприку, моєму і дрібно нарізаємо помідори, і додаємо в каструлю до продуктів, що вже є. Розводимо в гарячій воді томат-пасту і теж додаємо її в суміш. Кладемо лавровий лист, солимо і перчимо, включаємо режим «Гасіння» на одну годину. Все, наше блюдо готове. Можна посипати його зеленню і подавати до вечері.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу зі свинини
Рагу зі свинини - популярний, і в теж час проста у приготуванні страва. Інгредієнтів для його створення потрібно мінімум, а смак виходить
Рецепт печені зі свинини
Печеня - це процес томління м'яса і овочів на невеликому вогні, що дозволяє страви розкрити свої смакові якості повною мірою. І сьогодні ми
Свинина з картоплею в мультиварці
Сучасна техніка дозволяє господиням готувати соковиті, ніжні страви, не витрачаючи на це великої кількості часу. Так, наприклад, приготувати свинину
Рагу в мультиварці
Рагу можна приготувати з абсолютно різних інгредієнтів, ми доведемо це на прикладі сьогоднішньої статті. У ній ми опишемо і рагу з куркою, і з
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Як приготувати гуляш зі свинини?
Гуляш - популярний угорське блюдо, яке традиційно готується з телятини чи яловичини. Але не менш смачним це страва вийде, якщо для його створення