Мультиварка - відмінне пристосування, яке дозволяє готувати будь-яку їжу без особливих тимчасових витрат. Ця пластмасова каструля має всередині вбудований мікропроцесор, який і регулює весь хід приготування продуктів. Мультиварка може зварити кашу, суп, м'ясо згасити, посмажити картоплю. Відмінно готуються в мультиварці страви зі свинини, такі як свинина з макаронами, гуляш, відбивні, і, звичайно ж, рагу.
Рагу зі свинини в мультиварці
Інгредієнти: свинина - 15 кг; тертий пармезан - 2/3 ст.; мед - 05 ст.; соєвий соус - 3 ст. ложки; рубаний часник - 2 ст. ложки; кукурудзяний крохмаль - 2 ст. ложки; сушений чебрець - 1 ч. ложка; оливкова олія - 2 ст. ложки; морська сіль - за смаком; вода - 1/4 ст. Приготування Свинину ріжемо на шматочки, кладемо їх у каструлю. Змішуємо мед, чебрець, базилік, часник, соєвий соус, рослинна олія і сіль. Вливаємо цю суміш у каструлю. Тепер ставимо її на режим «Гасіння» і готуємо дві години. Кукурудзяний крохмаль збиваємо вінчиком з водою, і додаємо до жаркого. Якщо ви дуже захочете, то подібним чином ви можете приготувати суп з свинини в мультиварці.
Гуляш зі свинини в мультиварці Інгредієнти: свиняче філе - 600 г; помідори - 3 шт.; томатна паста - 3 ст. ложки; морква - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; борошно - 1 ст. ложка; окріп - 3 чашки; рослинне масло - 3 ст. ложки; лавровий лист - 1 шт.; солодка паприка - 1 ч. ложка; сіль, мелений перець - за смаком. Приготування Свинину потрібно нарізати на шматочки. Беремо каструлю, наливаємо в неї дві ложки рослинної олії і викладаємо м'ясо. Включаємо режим «Випічка» на півгодини смажимо м'ясо, поки вся рідина не випарується, після цього додаємо борошно. Все це перемішуємо, і знову включаємо режим «Випічка» ще на 10 хвилин - так, щоб на м'ясі утворилася рум'яна кірочка. Таким чином,
спочатку ми просто готуємо в мультиварці свинину.
Беремося за овочі. Чистимо та миємо цибулю і моркву. Моркву натираємо на тертці, цибулю нарізаємо кільцями. Цю суміш додаємо в каструлю до м'яса. Можна знову додати трохи рослинного масла. Включаємо режим «Випічка» на 10 хвилин. Після цього додаємо паприку, моєму і дрібно нарізаємо помідори, і додаємо в каструлю до продуктів, що вже є. Розводимо в гарячій воді томат-пасту і теж додаємо її в суміш. Кладемо лавровий лист, солимо і перчимо, включаємо режим «Гасіння» на одну годину. Все, наше блюдо готове. Можна посипати його зеленню і подавати до вечері.